Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

Περιμενε μεχρι 15 ιουλιου και θα το εχω ξεπεταξει το OP........Οσο γι αυτο που λες ειναι στο μωβ Mode Κατω απο το ονομα σου....... Πολυ χαιρομαι για το κλιμα στο OP εχει πολυ πλακα.....
Jul 02 2008 01:03
Photo

Zoro → iristella

Δεν καταλαβα που λες,αλλα οτι γενικως αρχιζεις και γινεσε πιο ευραιως διασημη ειναι κοινο πια!! (δες αλλαγες αντιδρασης τω[B]Ν [/B]αλλων μελων του op group πχ...2 βδομαδες εχεις μεσα και ηδη σε ξερουν/συμπαθουν/αστειευονται ολοι....αυτο ειναι κατι καλο πιστευω!!... το μονο που σου λειπει για να εισαι κανονικο μελος του group ειναι να παρακολουθεις την σειρα...ποσα επεισοδια εχεις δει ειπαμε??:hehehe: Αστειευομαι:nanana:,και 0 επεισοδια να χες δει μελος σαν κι εσενα δεν το χανουμε με τπτ...θα ταν βαρετα χωρις εσενα και την ero-team!!!:wooi2:)
Jul 02 2008 01:01
Photo

Melkor → iristella

ναι ακριβως ετσι!
Jul 02 2008 00:58
Photo

iristella → Melkor

ΑΑΑΑΑΑ ηταν αυτο που λεμε στις 2 η τριτη δωρο ε?????? (Lol)
Jul 02 2008 00:57
Photo

Melkor → iristella

το παιδι ποθ εφαγε ban, εχει φαει αλλες 2 φορες. κα ιπιστεψε με τις αξιζε. αυτη τη φορα δεν ξερω γτ,( οχι οτι παλ ιδεν ητνα λιγο προκλητικος, ξεροντας ποιος μιλαει) αλλα παιζει κα ινα εγινε τιμης ενεκεν
Jul 02 2008 00:55
Photo

iristella → Zoro

Ασχετο και παρτο οπως θες....κατω απο το ονομα μου στα νεα skin Που δοκιμασα λεει happy humpday........ δλδ με εχουν παρει χαμπαρι και με δουλευουν τωρα κανονικα ετσι?
Jul 02 2008 00:54
Photo

Zoro → iristella

[χεχε πως να το γραψω το πμ με τετοια κινηση που εχει το group??] Οταν βγεις θα το κανω αν ειναι....για να δω τι θα απαντησεις τωρα:hehehe: ΥΓ:To κρυφο μυνημα ηταν στο τελος του τοτε ποστ μου...ειχε κλασικα μια τελεία να το αναγνωρησεις,απλως ετυχε να χει πριν θαυμαστικο και δεν φαινοταν πολυ...αν θες δες το...
Jul 02 2008 00:42
Photo

iristella → Zoro

40, 39. 38. (ειπες κατι?) Καλα αν ηταν η ori θα το ειχαμε καψει το γκρουπ συθεμελα....Θα αφηνε νομιζεις τπτ να πεσει κατω? Hentai κανονικο θα το ειχαμε κανει....
Jul 02 2008 00:36
Photo

Zoro → iristella

{ποιον κανονισες??:hehehe:...still here!!} Φυσικα και δεν θελω να σε διωξω!!Σου πα τοση πλακα οσο με σενα με κανεναν!! Μακαρι να μενες κι αλλο δλδ!! Παντως σημερα που λειπει η γατα(ori) τα ποντικια νικανε!!! Αληθεια που την χασαμε κι αυτη...sniff...I miss our trio!!!:nanteee: [θυμαται παλιες μερες....ring any bells??]
Jul 02 2008 00:30
Photo

iristella → Zoro

Δεν το βρισκω το κρυφο μηνυμα......σνιφ σνιφ......Διαβαζω παραλληλα αν και δεν θα κατσω και παρα πολυ ακομη (εκτος και αν θες να με διωξεις γιατι δεν σε συμφερει.....) Καλα εχω ψοφησει στο γελιο εν τω μεταξυ με το OP group..... Θα νομιζουν τα αλλα τα παιδια οτι ειμαι τελειως hentai με αυτα που γραφουμε.....αν και οσο ειναι η Ori μεσα η δικη μου eroσυνη ωχρια.......
Jul 02 2008 00:22
Photo

Zoro → iristella

Btw εχει και κρυφο μυνημα το τελευταιο μου post στο group,ελπιζω να το δες:P (iri-chan,πλακα η συζητηση,ξερεις οτι λατρευω τις κοντρες και προσωπικα τα λεω για πλακα,ελπιζω να μην προσβληθικες σε τπτ....αλλα προσεχε μην σε απορροφησει!!Σου πα το group ειναι εθιστικο!! Αν θες να βγεις θα διακοπει η συζητηση και την συνεχιζουμε αργοτερα....για σενα το λεω μιας και ηθελες να μεινεις λιγο ειπες πριν...μετα αν μπορεις να μεινεις κι αλλο δεν με πειραζει καθολου,μακαρι να μπορουσες δλδ...τοση πλακα οσο με σενα δεν σπαω με κανενα αλλο μελος...XD)
Jul 02 2008 00:18
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ναι εκει ηταν βλακειες επεισοδεια αλλα εχει κ καποιο μικρο ενδιαφερον..
Jul 02 2008 00:02
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → shikamaru137

baaaaka no baaaaaka pou ekanes join xari c emena k dn me ekanes suggest x0ax0ax0a0xa0x0x plakizo :P ante re shika logare na ta dialusoOme xD
Jul 01 2008 23:42
Photo

Zoro → iristella

Xαχα εσυ εχεις διαβασμα εγω εχω ολη την νυχτα ελευθερη!!!:hehehe: (ασχετα απο το οτι μου λειπουν 87,2 ωρες υπνου που μαζεψα απο τις εξετασεις!!:nosey:) Bring it on then!! (σοβαρα τωρα,αν εχεις διαβασμα καλυτερα φυγε ουτος η αλλος χωρις εσενα θα διακοπει η συζητηση,εισαι καταλιτικος παραγοντας για να συνεχιστει...μην γραψεις ασχημα εξαιτιας μου και το χω βαρος!!....ειδες που τελικα ειμαι καλος??XD)
Jul 01 2008 23:37
Photo

iristella → Zoro

Καλα ρε τερας τι ηταν αυτο που εγραψες στο naruto group..........Καλα μην περιμενεις ελεος τωρα στο OP group.......Θα σε ταραξω πραγματικα.......
Jul 01 2008 23:30