Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jimakos → psofia

Σου χάλασα εγώ χατίρι;:orly:
Jul 01 2008 23:21
Photo

Pindrops → Leon

Leon έκανα request για friend γιατί μου αρέσει η υπογραφή σου
Jul 01 2008 23:04
Photo

Zoro → iristella

Χαχαχα παραλιγο να μην εβλεπα το hidden message κι ερχομουν να σε ρωτησω τι ηθελες να δεις!! Γιατι τι θα τον πειραξει τον καπταιν αν ερθω στο hidden leaf να κανω κι εκει λιγο μοναχισμο??..ειναι κι αυτο κομματι του bushido....μετα ομως θα παραμενω kaizoku βεβαια!!:hero:
Jul 01 2008 22:54
Photo

iristella → Zoro

Παντα κατι βραζω μεσ την κατσαρολα.....Εγω αλλο θελω να δω......[COLOR=white]Τον καπταιν οταν σε προσηλυτισω στο hidden leaf.......[/COLOR] [COLOR=black]I like when little M gets naughty...... προσοχη ομως στις σκανδαλιες........[/COLOR]
Jul 01 2008 22:44
Photo

Zoro → iristella

Κριμαααααα...και νομιζα κατι εβραζες στην κατσαρολα!!! Τεσπα,οσο για το op θα παρουμε τα ρισκα μας...θελω να δω που θα βρεθουμε κρεμασμενοι σημερα το βραδυ!! Τελος,καλα θα προσπαθησω να κανω το pm...αλλα το group θα με απασχολησει λιγο αρα θα καθυστερησω...αν ειναι βγες και το βλεπεις αργοτερα το βραδι...ουτος η αλλος δεν ειναι τπτ το σοβαρο,ισα ισα να σε ρωτησω 1-2 πραγματα... (αλλα εσυ κλασικα εχεις περιεργεια φανταζομαι!!) Χαχα αν κανουμε ετσι τωρα με το op,οταν αρχισω naruto-bleach τον σεπτεμβριο-οκτωβριο τι θα γινει στα group δλδ??:hahaha: (σαν το op group δεν θα γινουν,αλλα αν μπω κι εγω και αρχισουμε τις συζητησεις μας παει,θα παρουν φωτια κι αυτα...ας τα καταστρεψουμε συντομα λοιπον,R-chwan!!!...M feels extremely evil today!!:kill4u:)
Jul 01 2008 22:39
Photo

iristella → Zoro

Αρχισε και γραφε απο τωρα τοτε το Pm. Για την χαρη πλακα εκανα.....Πως οταν λες σε καποιον πολυ καλα λογια και γυρναει και σου λεει τι χαρη θες? Το αντιστροφο.... Καλα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με τα αστεια στο OP group αν ξεπερασουν τα ορια πιστεψε με θα το καταλαβετε κατευθειαν,.....
Jul 01 2008 22:32
Photo

Zoro → iristella

Πλακα κανεις,οτι χαρη θες για το αποτερο σχεδιο μας!! Αλλα αν θες να σου στειλω το πμ με αυτο που σου λεγα πρεπει κι εσυ να μου πεις τι μαγειρευεις....τι χαρη δλδ?? Να ετοιμασω να σου γραφω το πμ ή θα φυγεις??(αν ειναι να φυγεις θα το κανω αργοτερα..) Γυρω στις 18-19 θα με χασετε:( μεχρι 23-24 περιπου...οι χειροτερη περιοδος της ζωης μου...αλλα οπως ειπα,πολλοι σας,ισως κι εσυ,θα λειπετε ουτος η αλλος... Μετα θα κανουμε το great comeback μας!!(πες λοιπον τι θες irula!!:hehehe:) (btw στο OP group πλακα σου κανω/ουμε,δοκιμαζουμε την υπομονη σου,plz μην το παρεις στραβα iri-chan!!:nanana:)
Jul 01 2008 22:26
Photo

iristella → Zoro

Βασικα πεμπτη και παρασκευη δινω αλλα εχει πολυ διαβασμα η υποθεση....... Τα βιντεακια θα τα δω πιο μετα που θα εχω λιγο χρονο.....Οσο για την 3η dn ενα πραγμα εχω να πω........[B][U][COLOR=red]L MANAΡΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/U][/B] [COLOR=black]Καλη επιτυχια ευχομαι και σε σενα....... Κριμα που θα σε χασουμε για καποιο διαστημα αλλα δεν μπορεις να κανεις και αλλιως απο οτι καταλαβα......Σιγουρα οι μερες στο forum θα ειναι γκριζες χωρις την αστραφτερη παρουσια σου [/COLOR][COLOR=white](μη μασας χαρη θελω).....[/COLOR][COLOR=black] Αλλα απο οταν γυρισεις και μετα το σχεδιο μας θα τεθει σε εφαρμογη.......[/COLOR]
Jul 01 2008 22:22
Photo

Zauk-Lain- → psofia

Fisika kai tha ertho...H psixh tou Beach party den tha erthei?:hehehe: Giati An Ginei?Afou theloune pola atoma...Ela sou leo 7 meres akoma mexri to LIVE!!!!
Jul 01 2008 22:16
Photo

Zoro → iristella

Οπα τωρα ειδα οτι δεν λειτουργουσε το πρωτο λινκ που σου δωσα...[URL="http://www.japanator.com/elephant/post.phtml?pk=5164"]αυτο[/URL] ηταν!!
Jul 01 2008 22:09
Photo

Zoro → iristella

Χεχε προσεχε γιατι κι εγω τα ιδια ελεγα χτες και απο 10 λεπτα καθισα μια ωρα μεσα τελικα...πολυ εθιστικο το group!! Τεσπα,και τι ωρα γραφεις αυριο?? Κατι αλλο,δες οποτε μπορεις(και αυριο αν δεν μπορεις τωρα) [URL="http://youtube.com/watch?v=5JBnh__HiVM"]αυτο[/URL]...ειναι μια σκηνη περιπου τις μεσης τις σειρας,αλλα οχι πολυ σποιλερ,1-2 πλακες με zoro-robin-nami εχει ισα ισα...απο την αρχη μεχρι 1:40 περιπου...μετα αν θες η επομενη σκηνη,μεχρι 2:50 περιπου ειναι ero-sanji αστειο,αλλα ελαφρως σποιλερ..πολυ λιγο ομως..τα αλλα μην τα δεις καλυτερα,ομως την πρωτη σκηνη αν θες δες την,αξιζει.. Αυτα,εγω τωρα φορτωνω την 3η ταινια death note και μαλλον θα την δω τωρα να δω τι επαιξε με τον L...αν ειδες το λινκ μου απο κατω,εχεις μερικες ελπιδες να βγει καλυτερο το us remake,αλλα απο την pic δεν ειναι και πολυ καθισυχαστικοι οι ηθοποιοι!!(οι 2 πιο καλοι απο το ιαπωνεζικο δλδ..αλλα ο L με τπτ!!) Αν δεν σε ξαναδω τα λεμε αυριο κλασικα...αν και ευχομαι να ξαναμπεις σε λιγο παλι:hehehe:...
Jul 01 2008 22:02
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Scriptwriter-kun,ειπαμε να κανουμε μια πλακα στην misa το βραδυ εγω και ο captain και να την ρωταμε ποσα επεισοδια εχει δει και μετα να της λεμε "μονο?" Αν εισαι μεσα κι εσυ βοηθα λιγο,αλλιως plz μην χαλασεις την πλακα μας,θα τις εξηγησουμε μετα!!XD
Jul 01 2008 21:54
Photo

Tea-chan → Ptomahawk

Domo Arigatou! Καλά, διασυρμός ftw, μιλάμε...! XD
Jul 01 2008 21:52
Photo

iristella → Zoro

ελπιζω να συμπεσαμε τωρα........LOL οπως ειπα και πριν βεβαια δεν θα κατσω πολυ....Ισα ισα για να σας πειραξω λιγο και να δωσω την δικη μου συνεισφορα στην ταινια του OP (
Jul 01 2008 21:46
Photo

trynksssj2

Προχθές τελείωσα το Gossip Girl! Μου άρεσε πάρα πολύ μπορώ να πω :riiight: [IMG]http://www.tvguide.com/images/pgimg/gossip-girl19.jpg[/IMG]
Jul 01 2008 21:06