Community Status Updates
GkLoc → Zoro
Aυτην ακριβως την στιγμη βλεπω το 6ο επεισοδειο,Ομως Εχω κολλησει με το manga παρα πολλυ,ΣΚΙΖΕΙ!!!!
Οσο Για Τα One Piece,Μπορω Να Σου Πω,Οτι Πιο Πρωτα Ειδα Τις Ταινιες κ Σπεσιαλς,Και Μετα Ειδα Τα Κανονικα Επεισοδια!(ΛΟΛ)
Καλα Berserk Σκιζει,Χαιρομαι Πολυ Που Το αρχισα!
See ya marimo!
Jul 01 2008 15:10
Erisadesu → Gaijin Bosozoku
a nai swsta to kino eixa zitisei :) e mperdeftika perase toso kairos, den peirazei pantos gia to dvd opote 8imitheis to ferneis :)
Jul 01 2008 14:53
ichigo13 → Sponis
Ρε Sponi τι χαροπαλέβεις?
Όπως είχαν πει οι αρχαίοι "η φύση του ανθρώπου δεν αλλάζει"!
Jul 01 2008 14:50
Gaijin Bosozoku → Erisadesu
Eri-chan, ξερω οτι ειμαι απαραδεκτος και συνεχεια το ξεχναω, αλλα το kino δεν ειχες ζητησει?? Βεβαια αν θες και το mushishi, το γραφω και εκεινο, np!
Η βλακια ειναι οτι το εχω γραψει απο το 2ο κιολας anime party αλλα συνεχεια το ξεχναω (ο μ@λ@κ@ς)
Gomen ne!
Jul 01 2008 14:39
Zoro → GkLoc
Great Captain Usodabada,arigato για το poster!!!
Πολυ κουλ,μ'αρεσε απο την πρωτη στιγμη που την ειδα στο group,μιας και φαν της ταινιας με τον νυχτεριδα...και φαντασου...εδω εχουμε και τον Sogeking που ειναι σαν τον Batman 10x!!!XD:hihi2:
Τα λεμε στο group brave warrior of the sea!!!
(PS:Οταν τελειωσεις με την σειρα δες σιγουρα την 4η και 7η ταινια το λιγοτερο,ειναι πολυ καλες..αν αντεχεις δες τες κι ολες....επισης δες το 4ο tv special με την edo period της ιαπωνιας...ασε πολυ φαση,ο luffy ειναι "αστυνομικος",ο usopp o βοηθος του,ο zoro μοναχος,η robin spy,η nami με τον sanji εχουν εστιατοριο και ο buggy ειναι ο επικεφαλης μιας οικογενειας ληστων,της clown family!!XD...πολυ φαση οι αλλοι ρολοι τους....
Και τωρα μπορεις να το δεις βασικα αν θες,δεν εχει σχεση με την σειρα...
Τελος δες και το chopperman tv special,εκει ο usopp το παιζει κακος και λεγεται usodabada!!!Πολυ φαση και ο zorokiller,η robiflowan και namida!!!
Δες τα!!
Btw που εισαι τωρα παλι στην σειρα??
Berserk??)
Jul 01 2008 14:21
Zoro → iristella
Ουφ,τελειωσα και....περασα!!!!
Θα απολαυσω τωρα μια μικρη περιοδο ξεκουρασης αλλα δυστυχως εχω ακομη 2 εξετασεις....καλα καμια σχεση με αυτο το μαθημα,πολυ πιο ευκολα αλλα οπως και να το κανουμε ενα ξεφυλλισμα το θελουν αν θελω να περασω!!
Και το χειροτερο ειναι οτι,κοιταξα ποτε ειναι το 2ο και....ειναι 22 ιουλιου!!:(
Και θα χω κανει και την μετακομιση αρα δεν θα χω ιντερνετ για αρκετο καιρο εδω και θα σας χασω ολους προς τις 17-20 ιουλιου:sigh2:,μεχρι να παω ελλαδα δλδ...εκει εχω ιντερνετ φυσικα!!
Ουτος η αλλος τοτε ολοι αρχιζουν και εξαφανιζονται για διακοπες οπως και να χει(μα μονο εγω τελειωνω τοσο αργα??:hahaha:)
Τεσπα,θα χαιρετηθω με ολους σας οταν ερθει η στιγμη...ας μην το σκεφτομαι τωρα και ας χαρω την στιγμη!!
Τα λεμε οταν μπεις,kira of the night!!:gotit:
Jul 01 2008 14:06
odin → ichigo13
Λοιπόν,όπως είπα δεν γίνεται auto-embed σε παλιότερα posts,οποτε όπως κοίταξα,χρειάζεται manual embedding.Αυτό γίνεται ως εξής:
Κάνε paste το link του βίντεο,και μετά το περνάς από τα εξής tags:
[media]YOUTUBE VIDEO LINK HERE[/media]
Έτσι το video θα φαίνεται κανονικά ακόμα και στο παλιότερο post:tensai:
Jul 01 2008 13:40
sintar → M.D.F.
wraia...btw exeis kanena pou na deixnei thn skini me to flegomeno podi tou sanji??san skini wmos oxi amv...
Jul 01 2008 13:30
BarbasSs → Animesuki
ε καλα και δω να παλεβουμε με την κολοζεστη...
ασε λειπω και 6 βδομαδες απο το σπιτι αναγκαζομαι να πηγαινω σε νετκαφε για να μπω στο internet.......αντε αλλες 4 μερες και πισω στην σαλονικαααααααααααααα
Jul 01 2008 13:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed