Jump to content

Community Status Updates

Photo

M.D.F. → sintar

Οτι καλυτερο βρηκα... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=9hZ2BYPnm-8[/URL]
Jul 01 2008 17:38
Photo

JiMi-ClouD- → Zoro

lol oxi re:Pan einai pote dinaton sorry an prosvlithikes esi
Jul 01 2008 17:33
Photo

IlPalazzo → Millia

Σνιφ... Καλά μόνο σε μένα άρεσε το Dragonaut;
Jul 01 2008 17:05
Photo

Lockie → Phantom Duck

εκανα ενα post ασε το να το διαβασουν μερικοι και σβησε αν το θεωρεις σωστο...θα τους παρει όλους και θα τους σικωσει....τηην τυχη μου...
Jul 01 2008 16:57
Photo

Zoro → GkLoc

Καλα περιμενε να σου ρθει η αλυσιδα που θα χεις σαπισει να περιμενεις!!!:hehehe: (ωρα να δοκιμασω το νεο μου χτυπιμα σε σενα....Zoro's rmvb-conversion-katana-hit!!!μετα να δεις πως θα σ'αρεσουν!!:hahaha:) Ωραια το παιρνω σαν ναι λοιπον...οταν μαζευτουμε στο group το βραδυ ή απογευμα,αλλα μονο εφ οσων ειμαστε και οι 3 μας μεσα(μην μου φας την πλακα!!),ξεκινα εσυ και εγω θα ακολουθησω... Τα λεμε Great Storyteller!!!
Jul 01 2008 16:54
Photo

M.D.F.

Οχι... αλλα θα ψαξω XD
Jul 01 2008 16:54
Photo

GkLoc → Zoro

Χαχα,Ειμαι Μεσα!!!!!! Μα Δεν Καταλαβες,Απτους Kaizoku θα Κατεβασω Μεχρι το 244(Καπου εκει Εχουν Μεινει) Ομως Μαλλον Μου Φαινεται,Οτι Θα Πρεπει Να Περιμενω Να Μου Ερθουν Τα DvD Απο την Αλυσιδα,Σε 1-2 Μηνες Θα Τα Εχω(ΛοΛ)!!! Rmvb.......Χμμμμμμμμ,Nope!!!(ΜΟΥΧΑΧΑ) Αντε Να Σπασουμε Πλακιτσα μετα!!(χι,χι)
Jul 01 2008 16:47
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε rmvb σιγουρα δεν θες?? Τσεκαρε τα εγω προτεινω γιατι διατηρουν πολυ καλη ποιοτητα και θα σου πιασουν λιγο χωρο στο σκληρο/dvds... Αν θες το λινκ σφυρα:wis: Αν παλι οχι,τοτε μπορω μονο να σου προτεινω να τα παρεις απο τα torrent links του ridelub στα sticky threads απο το one piece subforum...γεματο links ειναι... (να βλεπω αυτο το thread βλεπεις τωρα) Μετα τους kaizoku ασχοληθηκανε οι gerusama και μετα οι adc elites...τωρα ειναι οι animess και οι inp....οι gerusama ειδικα θεωρω εκαναν πολυ καλη δουλεια... Τωρα,αν ειναι να περιμενεις τα τωρινα απο vegapunk το καταλαβαινω,αλλα να περιμενεις τους kaizoku που ειναι ακομη στην αρχη ειναι καθαρη αυτοκτονια για op fan!! Σου προτεινω να το ξανασκεφτεις λοιπον great usopp-san!! (και να δοκιμασεις the rmvb way!!:hehehe:) Τεσπα,απαντα εσυ,εγω θα λειψω ενα 10λεπτο και θα ξαναμπω... Τα λεμε!! ΥΓ:Oταν ξαναμπει η iri,please great captain of jokes,κανουμε μαζι συμμαχια να της ρωταμε στο group ποσα επεισοδια εχει δει??:hehe: Και οταν μας πει 20 θα την κοροιδευουμε,παντα στην πλακα βεβαια!! (και στο τελος ας εξηγηθουμε κιωλας,μην ξυπνησουμε με κανα κεφαλι απο αλογο στα κρεβατια μας!!!:hahaha:) Λοιπον τι λες??Παει η πλακα στο group αποψε?? Ξακινας εσυ αν δεχτεις,μολις μας δεις μεσα και θα συνεχισω εγω!!
Jul 01 2008 16:41
Photo

Zoro → JiMi-ClouD-

Δεν πιστευω να εννοεις εμενα οτι σπαμαρω και γραφω ολο off-topic!!:chigau::chigau: (απο περιεργεια μου λες ποιον εννοεις μεσω πμ???ή και visitor message αν θες και το σβηνω μετα..)
Jul 01 2008 16:34
Photo

GkLoc → Zoro

SUPER-MEGA-POSTER Zoro......... Για Βοηθα λιγο,Διοτι Εγω Μονο Kaizoku Ηξερα,Εχω Μεινει Στο 171,Αμα Βρεις Κατι Βοηθησε Με!!!!!
Jul 01 2008 16:33
Photo

Adventurer → moonheart

Ε που θα παει, θα τελειωσει κι η ρημαδα η εξεταστικη σου και μετα σε βλεπω στανταρ να πας διακοπες και να ξεσκας με το καλο :wooi2: Καλο κουραγιο! Ε τον ατιμο τον Chresto, ακου ιατρικη!!! Οταν του ξαναμιλησεις δωσ'του χαιρετισματα :)
Jul 01 2008 16:16
Photo

Zoro → GkLoc

"Kαλα ρε ποσο γρηγορο πληκτρολογιο εισαι????" Xεχε δες τι ονομα εχω βαλει κατω απο το username!!XD Εγω και η iristella αντιπροσοπευουμε το αρσενικο και θυλικο πολυγραφικοποστικο στοιχειο του site....εκτος απο μας κανεις(σχεδον) δεν γραφει τοσο πολυ... Καλυτερα να μην μπλεξεις με μας τους πολυλογαδες,ειδικα αυτη τεινει να ειναι καπως επικυνδινη!!XD Αλλα κι εσυ δεν πας πισω βεβαια,οι τρομερες περιπετειες σου ηταν πηγη εμπνευσης για μενα...ποσο μικροι ειναι ολοι μπροστα σου,great captain of the gklopp pirates!! Τεσπα,τα επεισοδια γιατι δεν τα παιρνεις απο αλλου?? Εγω με τπτ δεν θα αντεχα να περιμενω τους kaizoku..και οι gerusama,adc elites μια χαρα δουλεια εκαναν...και τωρα τι νομιζεις,δεν περιμενω vegapunk,παιρνω απο animess και inp που ειναι πιο γρηγοροι... Τεσπα οπως θες,απλα στο ρωτησα... Τα λεμε στο group φιλε μου,και προσεχε μην ξαναπεις τπτ για την iri-chwan γιατι εχουμε 2 μαγειρες τωρα και οχι εναν!!XD ΥΓ:Ρωτα την ξανα ποσα επεισοδια εχει δει και οταν πει 20 πες τις ..."ΜΟΝΟ???" :hihi2:
Jul 01 2008 15:27
Photo

GkLoc → Zoro

Oi,who are you calling long-hana Marimo-Head!?!?! Ναι Και βεβαια Ενουσα Berserk, One Piece ειμαι εδω και εναν μηνα στο 171,(DAMN Kaizoku,Τωρα Βρηκε να πεσει ο Tracker Τους!??!?) Kαλα ρε ποσο γρηγορο πληκτρολογιο εισαι????
Jul 01 2008 15:18
Photo

Zoro → GkLoc

Κι αλλο μελος recruit βλεπω!! Καλα με σενα δεν προκειτε να μας περασουν ποτε οι γειτονες!!:hihi2: Αρα ξερεις και τον usodabada ε?? Επισης οταν λες 6ο επεισοδιο εννοουσες berserk?? Οne Piece που εισαι δλδ?? Cya Long Hana-kun!!
Jul 01 2008 15:14
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → gexion

AAAAx kolofardi!! egw feugo stis 8 :( pos pernac?
Jul 01 2008 15:14