Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

Γι αυτο να προσεχεις zoro........δεν ξερεις πως μπορεις να καταληξεις αν συνεχισεις να μου κανεις τετοιες πλακιτσες......Μην κοιτας που δειχνω κατανοηση στον πιστο μου M και ξεχνας την αληθινη μου φυση......
Jul 02 2008 01:56
Photo

Zoro → iristella

Αχα παρακολουθεις τις συζητησεις μου κι εσυ ομως ε?? (και καλα κανεις:P..αλλιως θα ειχα αρχισει να ανυσηχω!!) Δες και το profil του gklopp να καταλαβεις ποσο μεγαλη ηταν η συμμαχια!!! Αλλα επιτηδες τα βαλα σε vm και οχι σε pm μηπως και τα δεις,να δω τι θα πεις...αν και αργα,τα ειδες τελικα!! Και ναι,τελικα πιο πολλα επαθα σημερα παρα εκανα!! (don't mess with iri-flowan!!)
Jul 02 2008 01:56
Photo

iristella → Umi no Ossan

douli kun....... Σκεφτομουν επειδη ο zoro ειναι πολυ κακο παιδι...... μηπως ο ρολος του να εξελιχθει λιγο σε yaoi Κατασταση με εναν απο τους μαγειρες?????
Jul 02 2008 01:54
Photo

iristella → Zoro

""""Scriptwriter-kun,ειπαμε να κανουμε μια πλακα στην misa το βραδυ εγω και ο captain και να την ρωταμε ποσα επεισοδια εχει δει και μετα να της λεμε "μονο?" Αν εισαι μεσα κι εσυ βοηθα λιγο,αλλιως plz μην χαλασεις την πλακα μας,θα τις εξηγησουμε μετα!!XD""""""""""""""" ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΜΙΣΑ???????????????? ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΣΣ!!!!!! Χεχε αν και το σχεδιο δεν σου βγηκε οπως θα ηθελες ακριβως,,,,,,,
Jul 02 2008 01:53
Photo

Zoro → iristella

Αφου εγω ειμαι ο λιγοτερο ero αυτο δειχνει οτι το λιγοτερο εσυ εισαι ενα σκαλοπατι πιο πανω απο μενα!!! Ero-iri!!!:bleh: (χεχε μ'αρεσει να φερνω την συζητηση στο πως με βολευει!!:hehehe:) Καλα τωρα που μπηκε ο σεναριογραφος-kun δεν το βλεπω να διαβαζεις σημερα...take a break!!!^^ Τελος...την φωνη στον usopp οταν τον δεις στο OP(μα αφου ειδες τα πρωτα 20...θα πρεπε ηδη να τον εχεις δει!!??XD..evil zoro!!)ξερεις ποιος την δινει?? Τake a guess...take two!!(χωρις να το ψαξεις!!:chigau:)
Jul 02 2008 01:52
Photo

iristella → Zoro

Kαι ναι το OP group τα σπαει...... Α! και μολις ηρθε ο σεναριογραφος.......προβλεπεται να του πεσουν τα μαλλια με το που διαβασει το πονημα της erosυνης μας......
Jul 02 2008 01:47
Photo

iristella → Zoro

Χεχεχε δεν ξερω τιποτα για αυτα που μου λες.......εγω δεν ειχα καμια αναμειξη (LOL).... Τι εισαι εσυ? Ο πιο κανονικος? Ο λιγοτερο ero να το δεχτω απο εκει και περα εχεις και εσυ τα δικα σου (στα godjira ποστς αναφερομαι...)LOL....... Xαιρομαι που αρχιζεις και κατανοεις το σχεδιο μου.......At last my little M is finally growing up..... I am proud of you!!!!!!
Jul 02 2008 01:44
Photo

Zoro → iristella

Ειδες ενω στο group μας ειμαστε ολοι nakamas,ασχετα που ο μονος κανονικος ειμαι εγω!!:hahaha: Δεν μπορεις να πεις,το καλυτερο κλιμα εχουμε..παραδεχεσαι?? Επισης...ο Gaijin και ο Pretorian τι απεγιναν κι αυτοι?? Κατεληξαν σε body bags τωρα που κανενας δεν θα τους ψαξει??:nanana: (omg τωρα μονο πιανω την μεγαλοφυια του σχεδιου σου!!:kill4u:)
Jul 02 2008 01:32
Photo

iristella → Zoro

Ναι ρε γαμωτο.......Οπως το λες....μιζερο τελειως (μπουχουχουχουχουχου)....Αλλα υποσχομαι να επανελθω δυναμικα!!!!!!!!! Αλλα να σου πω και κατι.....προτιμω να τα λεω στο goup οπου κανουμε και χαβαλε παρα σε κανα thread οπου ειναι σχεδον σιγυρο οτι καποιος θα θιχτει και θα το παρει προσωπικα......(φαντασου στο naruto group παλια ειχα κανει ενα αστειο για τον sasuke Και καποιος ξυπνιος μου εδωσε bad rep.....WTF τον γκομενο του εθιξα?:hahaha:)
Jul 02 2008 01:26
Photo

Zoro → iristella

Χεχε αυτο εννοουσα κι ομως...οτι σταδικα εγινες πιο "γνωστη" σε χρονο ρεκορ...αλλα τελευταια ναι,οπως λες ειναι,δεν υπηρξε τπτ... (ισως φταει και το group...ποσα ποστς σε threads δεν κανεις τωρα πια εξαιτιας του?? Δες και το ποστ rate σου...μιζερο ειναι πια!!!:nanana:)
Jul 02 2008 01:23
Photo

Leon

Και γω έκανα accept γιατί μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι
Jul 02 2008 01:20
Photo

Millia

Έτσι φαίνεται. Ήταν εντελώς γελοίο και είχε κακάσχημους CG dragons.
Jul 02 2008 01:18
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

το συγκεκριμενο δεν ηταν με εναν που ειχε μανια να κανει κηδειες??????
Jul 02 2008 01:16
Photo

iristella → Zoro

ναι και εγω το ξαναλλαξα γιατι δεν με βολευε........ Οπως ειπες καλυτερο το Light mode......Δεν το πολυεπιασα το υπονοουμενο σου γιατι αν εννοεις το N που φανταζομαι δεν ειδα καμια αλλαγη συμπεριφορας..... Εκτος και αν εννοεις οτι δεν με μπινελικωνει οπως στις αρχες αλλα αυτο εχει σχεση με το οτι συμμορφωθηκα εγω οχι με συμπαθεια......
Jul 02 2008 01:12
Photo

Zoro → iristella

Χαχα το βαλα και και μενα το ιδιο μου πε,να υποθεσω οτι βρισκομαι στην ιδια κατασταση σου?? (καλα μωβ δεν βαζω εννοειται,το βγαλα!!!) Παντως καλυτερα να βαλεις το deafult skin...γιατι?? vBulletin Light Version...ελπιζω να καταλαβες τι εννοω??:hehehe: .[COLOR=White](επισης ελπιζω να πιασες το υπονοουμενο στο προηγουμενο vm μου...ηταν λιγο πιο ψαγμενο!!xD)[/COLOR]
Jul 02 2008 01:07