Community Status Updates
Amphilyki → Ianus
Έχει δίκιο ο Χρίστος...! Οκάιρι εννοούσα. Είμαι noob και το δείχνω απροκάλυπτα... :tensai:
Jul 02 2008 03:13
Tamaki → YaTa
[COLOR=#c90053]Θα προσπαθήσω να εξηγήσω όπως μου ζήτησες.
Για αρχή μου χτύπησε άσχημα στο μάτι που λέμε.. εν συνεχεία και εσύ ο ίδιος λες πως το ποστ του bany-τέτοιου-what's-his-name ήταν ειρωνεία προς moderators και admin.. αλλά καθώς ξέρουμε πως.. οι κανόνες..δεν μπορούν να εμποδίσουν άμεσα κάποιον μλκ να κάνει register.. ναι παρόλο που υφίσταται το "αν οι κανονισμοί δεν σας βρίσκουν σύμφωνους μην συνεχίσετε με την εγγραφή σας/ποστάρετε" τι μλκς θα ήταν αν θα το καταλάβαινε αυτό(?)..
και το δικό σου ποστ ειρωνικό μου φάνηκε.
Συγνώμη αλλά αν δεις και το ποστ μου.. σκέφτηκα εκ των προτέρων πως μπορεί να πρόκειται για ήδη μπαναρισμένο user.. χωρίς να φανταστώ για ποιον πρόκειται καθώς δεν είμαι στο φόρουμ αρκετό καιρό για να αναγνωρίσω ίσως κάτι χαρακτηριστικό στον τρόπο γραφής ή ότι άλλο. Όποτε ο λόγος που το ανέφερα ήταν ο συνειρμός με άλλο φόρουμ ,όπου είχα δει παρόμοια έλλειψη.. μην πω υπομονής ακριβώς..να πω ανοχής..;
Oh well.. είμαι πολύ κουρασμένη τώρα για να δώσω μια ικανοποιητικότερη απάντηση.. αλλά η προσπάθεια μετράει,δε μετράει; :)
edit: θυμήθηκα πως με ρώτησες αν ήταν καθαρή ειρωνεία το ποστ του.. και από την κούραση και επειδή θεωρώ πως ήταν ειρωνεία είπα πως είπες πως ήταν.. ελπίζω να γίνομαι κατανοητή.. στην ερώτηση σου μια φορά απάντησα..:gn2:
α! edit 2: δε ξέρω τι είναι το alias..:emptyonexg1:
[/COLOR]
Jul 02 2008 03:07
Zoro → iristella
"Προσπαθω να σε παρασυρω για να [B]φαινεσαι[/B] εσυ ο Pervert Και να κανω εγω την αθωα"
Οντως στο φαινεσαι κολλησα!!
Δικιο εχεις τελικα...should've known!!
(I'm Evil but you're Demonic!!!:terror2:)
Jul 02 2008 02:45
iristella → Zoro
......Προσπαθω να σε παρασυρω για να φαινεσαι εσυ ο Pervert Και να κανω εγω την αθωα..... Διαβαζε πιο προσεκτικα Next time...... Εγω ειμαι ο Kira της παραβολης δεν αντιλεγω αλλα αλλο το πιος εχει την χαρη και αλλο το ποιος εχει το ονομα.......lol ....
Jul 02 2008 02:42
Zoro → iristella
"Ναι μετα απο 71 σελιδες συζητηση αυτο περιμενα για να το διαπιστωσω......."
Huh,που αναφερεσαι??
Το μηλο απλα το κραταω στο χερι και το τρωω,δεν στο προσφερω ή τπτ αλλο??
Στην χειροτερη εσυ μου το δωσες και πλησιαζεις επικυνδυνα γιατι εσυ εισαι ο...εχεμ εχεμ kira της παραβολης!!
(να δω τι θα πεις εδω!!)
Jul 02 2008 02:39
iristella → Zoro
Ναι μετα απο 71 σελιδες συζητηση αυτο περιμενα για να το διαπιστωσω.......
Jul 02 2008 02:33
Zoro → iristella
Χαχαχαχα δεν το σκεφτηκα...μου πες παραβολη και σκεφτηκα αυτες με τον χριστο!!!
(ασε το βραδια η εγκεφαλικη marimιακη λειτουργια σταδικα πεφτει!!)
Καλα και το οτι εγω ειμαι ero και εσυ αθωα που το δες??...επειδη κραταω ενα μηλο??:hahaha:
Jul 02 2008 02:32
iristella → Zoro
αδαμ ευα πειρασμος μηλο ο κατηραμενος οφης παραδεισος.......... Ελα αυτο ειναι θρησκευτικα πρωτης δημοτικου......
Jul 02 2008 02:28
Zoro → iristella
Βιβλικη παραβολη??
Ποια λες...δεν θυμαμαι τπτ με μηλο....αφου ξερεις οτι εσυ ανοιγεις τα βιβλια στο πλοιο...εγω μονο απο κατανες ξερω!!:P
Λιγη βοηθεια!!(σοβαρα λεω,δεν ξερω τι λες..)
Jul 02 2008 02:26
iristella → Zoro
και καλα που πριν μου ελεγες οτι ειμαι πιο μεγαλη ero απο σενα........ μηλο...βιβλικη παραβολη......Προσπαθω να σε παρασυρω για να φαινεσαι εσυ ο Pervert Και να κανω εγω την αθωα.....
Jul 02 2008 02:24
Zoro → iristella
Ο c'mon t'was izy!!
Ο L ηταν...γι αυτο ειπα 2 ευκαιριες..ή Κira ή L θα λεγες!!
(αρα οταν ακους την χαζοφωνη του usopp να ξερεις οτι αυτος ειναι και ο L!!)
Τι αλλο σε λεω εκτος απο kira??Misa(ΧD)??Robin??...δεν καταλαβαινω ποιο γεγονος εννοεις??
(hint plz!!)
Jul 02 2008 02:18
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
nai ki otan elege funerals ennoouse funerals me zontana atoma...tis ekane kai kala gia na 8umatai ts oraies stigmec p eixe zhsi mz ts... LOL
san ta emo k autos.. khdeies apla gia na klapsei!
Jul 02 2008 02:10
iristella → Zoro
δεν ξερω really,,,,,,,,δεν το ειχα προσεξει.......O mamoru Μια φορα αποκλειεται.......
Οσο για το φρουτακι ναι εχει και αυτην την σημασια αλλα οχι μονο.......τι αλλο με λες εκτος απο Kira.....
Jul 02 2008 02:08
Zoro → iristella
"Εγω το φρουτακι παντως το θεωρω πολυ appropriate δεν νομιζεις?????? Ισως και με περισσοτερες απο μια σημασιες αν κρινω τις κατηγοριες που μου προσαπτεις....."
Χαχαχα ας το βαλω εδω μην το δει κανεις στο group!!
ΕΓΡΑΨΕΕΕΣΣΣ!!!
(αν και αυτο με κανει απο M σε R και μενα....Ryuk..δεν σε συμφερει να χουμε το ιδιο ονομα...εκτος....κι αν θες να παρεις εσυ το Μ και εγω το R παλι...Rem....XDXDXDXD!!)
Τελικα δεν δοκιμασες...ποιος κανει τον usopp στο OP,που αλλου δινει την φωνη του??
Προσπαθησε...hint,τον ξερεις!!!
Jul 02 2008 02:05
Angelbless → Anelis
ευχαριστώ για την απάντηση σου όσον αναφορά το vampire guardian. είπα να μην γράψω ένα spam ευχαριστώ στο φόρουμ και σου έστειλα pm (και εγώ ανορθόγραφος είμαι)
Jul 02 2008 02:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed