Jump to content

Community Status Updates

Photo

Cassiel → nasia27

Και η κατάθλιψη που μας έπιασε μόλις έφυγες, αντικατέστησε τα δάκρια από τα γέλια που σε κοροϊδεύαμε, με μαύρο δάκρυ XD.Και ναι ο Gorgis είναι ξάδερφος:P.Λέμε τώρα,εχεμ...:P.Άντε και την επόμενη φορά!!!
Jul 02 2008 09:05
Photo

Judge Dredd

Rwthsa ton optimus prime kai eipe oxi
Jul 02 2008 09:00
Photo

Erisadesu → Judge Dredd

signomi.. alla se auto to forum mono Erisabetsu Rules! rwta opoion 8es.
Jul 02 2008 08:47
Photo

iristella → Zoro

καλε ακομη μεσα εισαι? Dont you ever sleep boy?
Jul 02 2008 08:37
Photo

Zoro → iristella

Aπο αυριο και μετα?? Αυριο εννοεις το βραδι σημερα ή αυριο αυριο?!!XD (τωρα πια εχω χασει καθε αισθηση του χρονου!!ασε μην δινεις σημασιαXD) Τα λεμε λοιπον^^
Jul 02 2008 07:02
Photo

iristella → Zoro

LOL zoro is sleepy.....poor zoro.......Αντε τραβα για υπνο τωρα και τα λεμε απο αυριο και μετα......bye bye.....
Jul 02 2008 06:57
Photo

Zoro → iristella

Σου γραφω πμ αλλα μην ανυσηχεις απαντα το οποτε μπορεις,δεν ειναι ανγκη να το δεις τωρα!! Χαιρομαι που δεχτηκες για τα αλλα 2 οπως και χαιρομαι που δεν την ακουω μονο εγω απο γονεις:P Τα λεμε αργοτερα σημερα αν ειναι λοιπον...κι ας μην μεινεις τοσο πολυ οσο σημερα δεν πειραζει,ελπιζω να σε δουμε το βραδυ τουλαχιστον... Καλο ξημερωμα ας πω καλητερα πια!! Τα λεμε αργοτερα:byejg9::gn2: [B]EDIT[/B]:"(κοριτσι με τροπους.)" Αμφιβολιες για την φυση σου δεν ειχα,ουτε σ'αυτο ουτε στο αλλο που ειπαμε στο group!!:tensai:
Jul 02 2008 06:36
Photo

iristella → Zoro

τι να κανω αναγκαστηκα να βγω λογω ανωτερας βιας....Επειδη ομως δεν ειμαι γαιδουρα μπηκα για να καληνυχτισω....(κοριτσι με τροπους.)....
Jul 02 2008 06:33
Photo

Zoro → iristella

Χαχα μπηκες ξανα τελικα...καλα το λεω οτι εσαι φορουμτζου κι εχεις αυπνιες!!(οχι οτι διαφερω δλδ!!) Πανω που ηταν να φυγω...καλα περιμενω να τελειωσεις!!^^
Jul 02 2008 06:20
Photo

Zoro → FireFistAce

Το 33 εχει βγει μεχρι το 297 chapter και δεν εχει τελειωσει ακομη (το 33)...κανονικα γυρω στις 10 ιουλιου θα πρεπε να βγει το 298 αλλα νομιζω θα παρει ρεπο ο (ατιμος) ο mangaka(και ηδη μας δινει μονο ενα το μηνα!!)...γυρω στο 300 πιστευω θα τελειωσει το 33.... (καλα,ξεμπερδεψες με τo berserk δλδ....ευγε,χαιρομαι που την τελειωσες...ο αυτοκρατoρας καλος??ωραια ικανοτητα,σαν logia μου θυμιζε!!) Εσυ τι λεει,γυρισες στην πατριδα?? Καηκες με τον Death Note??(με την ξανθια τρελοκοτσιδου τι λεει,σ'αρεσει ακομη??XD) Eγω τελειωνω 22 ιουλιου τελικα:uhh:..παιζει να μαι ο πιο γκαντεμης του φορουμ...σημερα ξεφορτωθηκα αλλη μια εξεταση και ειμαι λιγο πιο ελευθερος αλλα ακομη εχω διαβασμα δυστυχως... Τυχερε εσυ...να χαρεις τον χρονο σου(βλεποντας ανιμε!!)...Τα λεμε φιλε μου!!:byejg9:
Jul 02 2008 05:17
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Η συμμαχια μας με τα 20αρια και τα eros τα σπασε,χεχε αν και θα βρουμε τον μπελα μας αν συνεχισουμε να την πειραζουμε!! (το κομμεντ ασ το αν θες,πιο πλακα θα χει αν το δει!!!) Ελπιζω να σε δω εστω και λιγο αυτες τις μερες,αν και δεν καταλαβα που κολλαει ο αδερφος σου...γυρνας στο σπιτι σου και το pc ειναι του αδερφου σου?? Αν ναι,οντως σρωξ τον,,κοιμισε τον,φημοσε τον και κανε την δουλεια σου!! (πλκ,παντα ειρηνικα μεταξυ αδελφιων....χαχα τι λεω,κι εγω αδελφο εχω και μονο ειρηνικοι δεν ειμαστε!!) Τα λεμε οποτε μπορεσεις να μπεις λοιπον...εγω θα μαι πιο συχνα μεσα τωρα... Καλο τελειωμα του σεναριου και...οχι hentai!!!
Jul 02 2008 04:23
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Οπως βλεπεις προσπαθησα οσο μπορουσα αλλα οπως γραφω κ στο γκρουπ πρεπει να την κανω...Καληνυχτα swordsman-Kun
Jul 02 2008 04:17
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Ετσι ετσι.... Αν κ εχω μονο μουσταρδα....
Jul 02 2008 03:53
Photo

Zoro → iristella

Κι εσυ την επαθες με τον κροκοδειλο με το 404?? Ουφ παλι καλα φοβομουν μην επαθε κατι το Pc μου...glad to be back in the matrix!!
Jul 02 2008 03:36
Photo

iristella → Zoro

Moυ φαινεται η το site ξαφνικα τα επαιξε?
Jul 02 2008 03:32