Community Status Updates
Anyparktos → dennisuke
:kakaka:Μου τα λεγε κι ο Melkor...Μα αγαπητοί μου δεν έχετε καταλάβει ότι η ΕΚΜΕΚ δεν είναι στρατός...Είναι ιδέα!!:hahaha:
Jul 02 2008 12:46
gexion → °•πίΟu-πίΟu•°™
[B]καλά περνώ ωρε σύ...πίχτρα στους τουρίστες όμως είναι..πιο πολλοί από Έλληνες XD[/B]
[B]κοίτα αραλίκια να χουμε ..κι ας ειν και στην πόλη μας...and anyway,you will go for vacations in one way or another :)[/B]
Jul 02 2008 11:47
YaTa
Ναι, μετράει η προσπάθεια. :P Τσπ, δεν είναι και κατάλληλος ο χώρος εδώ γι'αυτή τη συζήτηση, οπότε ας το αφήσουμε για κανένα MSN. ;)
Jul 02 2008 10:42
Konata → Melkor
Τα πολλά "desu" με φρικάρουν μαν. :P Νομίζω ότι η Λίζα σου έχει κάνει πολύ μεγάλη πλύση εγκεφάλου. Αυτό, ή είσαι 4channer και δεν μας το έχεις πει :P :P
Jul 02 2008 10:41
iristella → serenity_halliwell
[URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=42[/URL]
Μπαινεις στο απο πανω link....
Πατας πανω στην ενδειξη join group.... και γινεσαι μελος....Δεν υπαρχουν τραγικα μανγκα σποιλερ και γενικα κανουμε χαβαλε ασχετα απο τα threads
Περισσοτερα groups θα βρεις αν πας στην επιλογη quick links και ψαξεις εκει που λεει social groups....εχει παρα πολλα και μπορεις να δηλωσεις σε οποιο σου ταιριαζει.
Jul 02 2008 10:29
dennisuke → Anyparktos
Χαιρετώ :D! Μου λύνεις μια απορία; το γεγονός ότι είσαι και στο anti-army και στο/στην E.K.M.E.K. μου φαίνεται λίγο αντιφατικό :?. Κάποιον κατασκοπεύεις ;)
Jul 02 2008 09:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed