Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Black Kaiser → 8tails

Δεν λες καλά που έχουμε και αυτές τις ηχογραφήσεις. Δέος να τον ακούς, έστω και με τον τεράστιο θόρυβο, να παίζει τις δικές του δημιουργίες.
Φεβ 10 2012 11:08
Φωτογραφία

Kai → Battlemage

[QUOTE]Αν υπάρχει ένα πράγμα που με ανησυχεί είναι οτι μετά απο αυτό δύσκολα θα μου φανεί ωραίο το original saint seiya που πρέπει να είναι και σχετικά παλιό.[/QUOTE] Ισχύει και όχι μόνο από άποψη animation :ρ Έχει ορισμένα στοιχεία που ίσως κουράζουν και έχουν διορθωθεί σημαντικά σε νεότερα anime και ταυτόχρονα άλλα που επειδή τα έχουν δανειστεί νεότερα anime να φανούν επαναλαμβανόμενα. Παρόλα αυτά δεν είναι τελείως μάπα. Στα OVA μάλιστα που παίρνουν περισσότερο μέρος οι Gold Saints παίρνει και τα πάνω της η σειρά.
Φεβ 10 2012 08:09
Φωτογραφία

Kai → Lord Leon

:hahaha: Δεν έψαξα τίποτα. Απλά είχα τσεκάρει τον τίτλο όταν ήταν στα upcoming της season του, το είχαν στα υπόψιν και έκανα confirm με τον Hanzo να δω αν άξιζε το πρώτο επεισόδιο. Να πω την αλήθεια το καταευχαριστήθηκα. Δεν είναι τίποτα το φοβερό but it was refreshing.
Φεβ 10 2012 07:52
Φωτογραφία

OdyMonaxos → redqueen

Καληνύχτα ρε, πολλά φιλιά και καλό σχολείο αύριο. Δίνεις φέτος; Πως σε λένε;
Φεβ 10 2012 03:39
Φωτογραφία

redqueen → OdyMonaxos

μα γιατι το λες αυτο? χεχε και το τζερτζελο συνεχιζεται αυριο γτ εχουμε και δουλειες (σχολεια) bb καληνυχτα !!!:D
Φεβ 10 2012 03:34
Φωτογραφία

OdyMonaxos → redqueen

Προκαλείς τη μοίρα σου... Δεν ξέρω πλέον πως είναι το φυσικό του
Φεβ 10 2012 03:25
Φωτογραφία

redqueen → OdyMonaxos

μωρε αν τελειωνε τι θα καναμε μετα ...????ε???εγω θα βαριομουν κι εσυ θα ξεμενες απο δουλεια.... αυτο με το βαμμενο δν το καταλαβα..ειναι ασπρομαλλης αλλα τα βαφει ? και παω στοιχημα οτι δν το 3ερω....xD
Φεβ 10 2012 03:21
Φωτογραφία

OdyMonaxos → redqueen

Πως ούτε ο πόνος τελειώνει
Φεβ 10 2012 03:17
Φωτογραφία

redqueen → OdyMonaxos

Tωρα με συγκινησες πραγματικα ....αλλα τι 8ελει να πει ο Μοναχος οταν λεει ''δυστυχως για σενα'' ???οεο???
Φεβ 10 2012 03:14
Φωτογραφία

OdyMonaxos → redqueen

Θα ζήσεις. Ο γιατρός δεν σκοτώνει, υπηρετεί τη ζωή. Δυστυχώς για σένα. Βασικά δεν είμαι σαδιστής, ούτε μαζοχάκι. Λίγο απ' τα δύο.
Φεβ 10 2012 03:11
Φωτογραφία

redqueen → OdyMonaxos

Αφου ειναι για καλο σκοπο θα θυσιαστω!!!.....ειπες και την μαγικη λεξη σαδισμος (που τλκ σε κοβω να την κατεχεις πολυ ) μονο μια απορια ...θα ζησω γιανα δω το πορισμα η R.I.P.? xexe
Φεβ 10 2012 03:06
Φωτογραφία

OdyMonaxos → redqueen

Μην φοβάσαι. Θα υπηρετήσεις εμένα και την επιστήμη, ενώ ταυτόχρονα να ανακαλύψεις τις αντοχές σου και τον ανθρώπινο σαδισμό.
Φεβ 10 2012 03:01
Φωτογραφία

redqueen → OdyMonaxos

ειναι και ο γιατρος ομως :P....τς ζηταει τς περιπτωσαρες και ναι τλκ μαλλον θα του κανουν και καμια επισκεψη για το καλο...πειστηκα με το που ακουσα την πρεπουσα φροντιδα .....;):)
Φεβ 10 2012 02:53
Φωτογραφία

OdyMonaxos → redqueen

Είναι θετικότατο. Ο γιατρός λατρεύει τους ασθενείς του και δεν αφήνει κανέναν χωρίς την πρέπουσα φροντίδα. Είναι επαγγελματίας και υπηρετεί την επιστήμη μελετώντας τον ανθρώπινο πόνο. Ποιο το κακό;;;;
Φεβ 10 2012 02:46
Φωτογραφία

redqueen → OdyMonaxos

το 1ο δν ξερω αν πρεπει να το παρω ως καλο η κακο ...μαλλον το πρωτο μιας κι ετσι εχει πιο πολυ πλακα xD...εγω ναπαω στον γιατρο αλλα δν ξερω καταποσο κι αυτος ειναι φυσιολογικη περιπτωση χεχε ;):D
Φεβ 10 2012 02:42