Community Status Updates
Battlemage → Kai
Και εγώ με τις ταινίες δεν έχω την καλύτερη σχέση. Άλλο να κάτσεις να δεις 20λεπτο επεισόδιο και άλλο ταινία δύο ωρών. Ταινίες που σχετίζονται με anime σειρές πάντα τις αφήνω για το τέλος και αν. Μου άρεσουν όμως ταινίες είτε ανεξάρτητες άμα έχουν ωραία πλοκή είτε αν είναι σαν μικρές σειρές κοντά στην ώρα η καθεμία όπως το kara no Kyoukai και το Break Blade.
Οπότε οι ταινίες Saint Seiya πάνε για μετά. Άλλωστε πρέπει να τελειώσω 2η season Meiou Shinwa πρώτα.
Feb 10 2012 17:18
Maya-chan → Anelis
Ρε, στο Books Top 10 επιτρέπονται non-fiction? Γιατί τα μισά που έχω σκεφτεί τέτοια είναι. Τ___Τ
Feb 10 2012 17:09
Kai → Battlemage
Yeap. Καταλαβαίνω τι εννοείς και σε νιώθω (αν και δεν τα πάω καλά με τις ταινίες). Πάντως δεν νομίζω να έχεις και μεγάλο πρόβλημα. Αν πηδήξεις και τα μπόλικα flashbacks που έχει από τη μέση και μετά, θα γλιτώσεις και χρόνο. Προσωπικά μόνα τα fillers μου βγάλαν λίγο την ψυχή. Μετά πάει Sanctuary > Inferno > Elysion. Ειδικά τα δύο πρώτα είναι αρκετά καλά.
:hahaha: Α, ναι. Έχει και γύρω στις 5 ταινίες. Έτσι για να τελειώσεις πιο γρήγορα.
Feb 10 2012 16:55
zoro77 → Mike The Great
Eλα ρε αρχοντα! Σορρυ που αργησα! Εχω εξεταστικη και δεν μπαινω συνεχεια!
Ευχαριστω για το αβαταρ!
Σε ολα συμφωνω. Κια να προσθεσω για την Μιλαν. Πιστευω η Μιλαν στηριζετε στο καλο τεχνικο τιμ που συνεχως προσπαθουν να διατηρουν παιχτες μεγαλης ηλικιας σε πολυ καλο επιπεδο. Για αυτο αρκετοι παιχτες δεν γευγαν απο το Μιλανο κι ας ηταν στα 40(πχ Κοστα Κουρτα, Μαλντινι κλπ.) Αν καταφερει και βγαζει και ταλεντα τοτε πιστευω θα ναι το ιδανικο γι αυτην!
ΥΓ: ΑΕΚ σημερα!!
Feb 10 2012 16:27
Battlemage → Kai
Κατάλαβα. Σε κάθε περίπτωση θα το δώ γιατί οταν αρχίζω μια σειρά δεν μπορώ να παραλείψω οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή είτε είναι sequel είτε prequel είτε OVA. Απο ότι είδα στο anidb πρώτα πρέπει να δω την πρώτη σειρά και μετά τα OVA. Να δω αν θα προλάβω να το τελειώσω μέχρι να βγεί το Omega :P
Feb 10 2012 16:13
Osama Bin Laden → Night Wizard Seal
Ναι... κατασκότεινη, διεστραμμένη ιστορία με αγγέλους και δαίμονες, [Spoiler] τελικό κακό τον Θεό [/spoiler] και χαρακτήρες που θα μπορούσαν να σταθούν σαν πρωταγωνιστές από μόνοι τους (όλοι εκτός από το βούρλο την Σάρα). What's not to love;
Πραγματικά, η διαστροφή του είναι η πιο καλογραμμένη διαστροφή που έχω διαβάσει σε manga. Υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν, αλλά σαν σύνολο είναι η καλύτερη manga σειρά που έχω διαβάσει.
Feb 10 2012 15:19
Night Wizard Seal → Osama Bin Laden
Όντως είναι αγαπημένο σου manga το Angel Sanctuary; :P
Feb 10 2012 15:12
Osama Bin Laden → redqueen
Οκ παρ'το τότε. Δεν έχω πρόβλημα, θα το βρω και θα βάλω το επόμενο :P
Feb 10 2012 15:09
iristella → Serestrum
[YOUTUBE]mGsIICSFgbk[/YOUTUBE]
[SIZE=1](me watching this video:kyuuuun :lovulovu:)[/SIZE]
Feb 10 2012 15:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed