Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → redqueen

Ευκολάκι είναι. Αν και ο Τυφώνας επίσης ευκολάκι ήταν... ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Feb 10 2012 01:30
Photo

redqueen → OdyMonaxos

ελα πες τν αληθεια επιτηδες το κανεις ....παλι υπουλο καλλιτεχνη !!!!!!λολ
Feb 10 2012 01:26
Photo

Lord Leon → Kai

[QUOTE]Sato Yo is a high school boy who likes SEGA games. One day, he enters a grocery store to buy some food for dinner. When he tries to take a bento box, he loses consciousness. He comes around to find all the bento sold out. He notices there is a war game going on at grocery stores and players called "Wolves" compete for the half-priced bento. Yarizui Sen, the leader of the Half-Pricer Club, forces Yo to join the club and he enters the bento war. [/QUOTE] [SIZE=3][FONT=Palatino Linotype]ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΑ΅ΙΑ Μ' ; :oo: πες μου ειλικρινα τι ακριβως εψαχνες και κατέληξες εδώ; Εχω μεινει εντελώς μλκας αυτή τη στιγμή! Νταξ εισαι θεά στο χω ξαναπει! :hero: [/FONT][/SIZE]
Feb 10 2012 01:25
Photo

redqueen → OdyMonaxos

αυτη τη φορα το πετυχα ανθρωπε.... ασε ειναι υπουλη ορολογια κατι και το εξυπνο κατι και ωρα και δν τ πιασα ....τωρα ομωσ ειμαι σιγουρη οτι το εχω !!!!χεχε
Feb 10 2012 01:18
Photo

GhostPrince → Zoro

axaxa...μια χαρα, αν κιεγω το ναρουτο το χω αφισει εδω και κατι καιρους...παιζει να το ξαναπιασω καπια στιγμη(το μανγκα τουλαχιστον) :P One piece ισχυειι, με του φυγαμε απτο FI αρχισανε μαματα πραματα :D αντε να δουμε ^^ μια χαρα κιεγω, εδω περιμενω να τελιωσει η εξεταστικη να συνεχιζω τα ανιμε/μανγκα που αφισει στη μεση :hahaha: εχει κι'απεργιες αυριο, να δω πως 8α πα να δοσω :deadga6: τι αλλα εσυ? τι αλλα βλεπεις εκτος απτα πολυαγαπημενα μας shounen? :D
Feb 10 2012 01:16
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Τι δε κατάλαβες βρε ανθρώπισσα;;; (μην γράφεις στον εαυτό σου)
Feb 10 2012 01:12
Photo

redqueen

καλε αφου ακομα και τωρα να με ρωτησεις παιζει να μην το καταλαβα χεχε
Feb 10 2012 01:11
Photo

OdyMonaxos → 8tails

Τον έχω ακουστά τον τσούστη που 'βαλες, αλλά δεν ήξερα πως είναι Πολωνός
Feb 10 2012 01:08
Photo

Zoro → GhostPrince

It's serving its purpose then. :D Το πέτυχα σε ένα ξένο φόρουμ και το καβάτζωσα αμέσως. Μια χαρά σχετικά μωρέ, πλέω στην εξεταστική και άγιος ο θεός! Το OP επανήλθε, το Naruto τα σπάει, πως να παραπονιέσαι... :Ρ Εσύ όλα οκ;
Feb 10 2012 00:55
Photo

GhostPrince → Zoro

8α πα8ω επιληψεια με το avatar σου, αχαχα xDD u mad :hahaha: kiddin, kiddin....τι γινεσαι? :P
Feb 10 2012 00:45
Photo

8tails → Fallen_Mpougatsa

Απαντω με καθυστερηση, ευχαριστω για το σχολιο περί του αβαταρ μου, είναι γαματο είναι η αληθεια :D Και πιθανη εξελιξη των γεγονοτων του ναρουτο!
Feb 10 2012 00:43
Photo

Black Kaiser → 8tails

Οχι Google. [SPOILER]Υahoo! :P[/SPOILER] Μόνο τον Σοπέν ήξερα από Πολωνούς. Γενικά πιανίστες λόγω της επικότητας του Ραχμάνινοφ δεν συγκρατάω άλλους.
Feb 10 2012 00:43
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Δεν θα κάνω, δυστυχώς. Έχω ήδη. Το 1ο ήταν χτεσινό βραδινό, το 2ο σημερινό μεσημεριανό και τα υπόλοιπα 2 τώρα το βράδι. Δεν όργιασα κιόλας!!!
Feb 09 2012 23:52
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

4 κομμάτια, φαγωμένα, σιγά! Θα κάνεις μποιροκοιλιά μέχρι εδώ! XD Anyway, good for you! Καλοφάγωτα και τα άλλα 2.
Feb 09 2012 23:46
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Πολλά φιλιά από τα 4 φαγωμένα και 2 στο ψυγείο, κομμάτια παστίτσιο (από τη μάνα ενός φίλου που ανέβηκε στου γιού της). Μιαμ μιαμ, σμουτς σμουτς!!!!
Feb 09 2012 23:39