Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
OdyMonaxos → redqueen
Είσαι σοβαρή περίπτωση δηλαδή. Κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτό. Έλα στο γιατρό, θα πονέσεις λίγο
[SPOILER=και μετά]θα πονέσεις περισσότερο!!![/SPOILER]
Φεβ 10 2012 02:37
redqueen → OdyMonaxos
μα με εχεις για ατομο που δν 8α το εκνα αυτοxD(1o μερος)
αχ μην μου λες τετοια και θα εχουμε δραματα {καλης φυσεως}....(2ο μερος) χεχεχεχε :D:P
Φεβ 10 2012 02:33
OdyMonaxos → redqueen
Δεν θα μείνεις πειθήνια και ήρεμη. Θα μείνεις δεμένη, πονεμένη και θα ουρλιάζεις!!!!
Φεβ 10 2012 02:28
redqueen → OdyMonaxos
οκ οκ Mister Ody θα μεινω πειθηνια και ηρεμη ...μην μου νευριαζεις μονο :P...
τρομαξα με τη φωτο ...αλλα πολυ γελιο χεχεχεχε
Φεβ 10 2012 02:22
OdyMonaxos → redqueen
Μαζωχάκι, μην με τσαντίζεις, γιατί
[IMG]http://img4.memecenter.com/uploaded/3aab8b7c4ca936236484959f53bdb7da.jpg[/IMG]
Φεβ 10 2012 02:18
redqueen → OdyMonaxos
καλα και εδω σκιζουμε απο ''αγαπη''ΜΕΛΙΑ ....αλλα ναι ισως να εννουσα και το δευτερο (Μ mode) Mr Stalker (S mode) xexe
Φεβ 10 2012 02:14
Zoro → GhostPrince
Ναι, υποτίθεται πως τελειώνω. [URL="http://9gag.com/gag/2240822"]Ωραία η φοιτητική λογική[/URL], but all good things come to an end!
Φεβ 10 2012 02:03
OdyMonaxos → redqueen
Μόνο αγάπη;; Τους "αγαπάμε" εδώ και πολλά χρόνια!!
Μήπως εννοούσες το δεύτερο και όχι το πρώτο, δηλωμένο μαζωχάκι; :P
Φεβ 10 2012 02:03
redqueen → OdyMonaxos
χεχε μαλλον το πρωτο περισσοτερο .....δν εχω πολλες γνωσεις σχετικα με το Basket αλλα ειμαι της αποψης μια ομαδα σε ολα τα αθληματα .....(ακομα κι δεν παει καλα οπως η δικη μ τωρα) εσυ ? αγαπη για τς γαυρους?xD
Φεβ 10 2012 02:00
GhostPrince → Zoro
καλα κιεγω απολα βλεπω, αν και απο games οχι τοσο πολυ πλεον(αν κιοταν βγει το metal gear το βλεπω το καψιματακι :hahaha:) ,περισσοτερο κινηματογραφο και animanga βλεπω :P (οκ tv, δε βλεπω, μας εχει πριξει με τα τουρκικα)
και τελευτεα καηκα λιγο με το yankee-kun to megane-chan (manga), αν και μέκοψε η εξεταστικη τωρα, οποτε βλεπω μονο της season(anime). Manga 8ελω να κατσω να διαβασω και τα my girl, tokyo ravens, GE:good enging, sun-ken-rock :P ...γενικως λιγο βαρεμαρα πευτει αυτο το καιρο, διαβασμα ή καψιμο με softs :D πως πας εξεταστικη ? τωρα πρεπει και να τελιωνεις εσυ ε?(αν 8υμαμαι καλα)
Φεβ 10 2012 01:44
redqueen → OdyMonaxos
ααα ομολογω πς τον κυριο δν τν ηξερα αλλα αυτο με τ βιαστης μ αρεσε πολυ !!!!!!!
Φεβ 10 2012 01:40
OdyMonaxos → redqueen
Θανάσης Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης της φαρμακοβιομηχανίας Βιανέξ, αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, βιαστής των γαύρων, φόβος και τρόμος της Ευρωλίγκας
Φεβ 10 2012 01:38
Zoro → GhostPrince
Not much, γενικά, πέρα από την έλλειψη χρόνου, με έπιασε μια αδιαθεσία στον τομέα. Ας πούμε ότι το εναλλάσσω μεταξύ movies, animanga, video games και tv series. U?
Φεβ 10 2012 01:36
redqueen → OdyMonaxos
αει καταλαβα τι θα γινει παλι....χεχε
θα το παλεψουμε ομως !!!
Τυφωνας?
Φεβ 10 2012 01:34

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται