Community Status Updates
iristella → Serestrum
Και οι φώκιες δεν πάνε πίσω. Ξέρεις τι εννοώ. TSUN!
*dissapointed stare*
Feb 10 2012 14:57
redqueen → Osama Bin Laden
αντε καλα αν και το περιμενα αρκετο και ρο
με τς ευχες μου Osama all yours...:):D:P
Feb 10 2012 14:38
GhostPrince → Shevliaskovic
χαχα, οντος :P
το οτι 8α φανει χρησημη 8α φανει, πρεπει να μα8ω εστω καπια βασικα(ειδικα το καλοκαιρι, που το κοβω να αρχιζω να ασχολουμε και με engines) oh well...8α διξει, λιγο παραπανω χρονο να χα xDD
btw, ριξε κανα skype ρε συ, κα8ομαστε και σπαμαρουμε ο ενας τoν αλο:hahaha:
Feb 10 2012 14:37
Osama Bin Laden → redqueen
Κύρία Ινδιάνα βασίλισσα, μπορώ να το "τσιμπίσω" στο Guess Who; :P
Feb 10 2012 14:24
Kenny → Botsun
Δώσε του Ghost In The Shell. Αν δεν περάσει ούτε αυτό το test, στείρωση δίχως αναισθητικό.
Feb 10 2012 13:56
Botsun → Kenny
Ρε συ,απορώ μερικές φορές με τα γούστα ορισμένων ανθρώπων....
Για να καταλάβεις του'χα προτείνει το Paronoia Agent,το βρήκε βλακεία.Το DMC,έκτρωμα.Το Gankutsuou,gay.To NGE,το βρήκε ηλιθιο κι άντεξε να το δει μέχρι την μέση.
Το μόνο που βρήκε καλό,ήταν το Basilisk.
Οπότε,τίθεται το ερώτημα:
Ευθανασία ή στείρωση ;
Feb 10 2012 13:53
Botsun → Kenny
Ένας φίλος,μου ζήτησε να του πω,ορισμένες καλές σειρές για να δει.Μια απο αυτές ήταν το Cowboy Bebop.
Συζήτηση στο msn:
[QUOTE]
[I]Εγω:[/I]eides kanena epeisodio ?
[I]Αυτός:[/I]nai
apo to cowboy bebop
kai kserasa
[I]Εγώ[/I]:
Eisai blakas
Kai sou a3izei mono to one piece[/QUOTE]
:borednn9:
Feb 10 2012 13:38
Shevliaskovic → GhostPrince
ντάξει,το έχουν ******* το θέμα απο κει =ρ
τυχερός εισαι. Αφού δεν είχες θέμα.
Εγώ το καλοκαίρι έγραφα μια μέρα που είχε απεργίες και με είχε πάει ο πατέρας μου και είχα φτάσει τζιτζι,αλλά θυμάμαι είχε γίνει ένας μικρός χαμός απο αρκετούς =ρ
C δεν μας μάθανε.C++ και μετά C# .
είναι κάτι σαν εξέλιξη της JAVA.
Μάθε C++ .Δεν ειναι και τόσο δύσκολη και θα σου φανεί και χρήσιμη (ΛΟγικά =ρ)
και γω στην θέση σου το ίδιο θα έκανα =ρ
Feb 10 2012 13:13
GhostPrince → Zoro
epic love, αλλα πως ισχυειιιι, ειδικα ελλαδα(καλα εδω το κανουνε και 8 καποιοι) XDD
αλλα οχι, εγω 8ελω να τελιωνω μπα και κανω κανα μεταπτυχιακο εξω για game design & development που 8ελω :D
Feb 10 2012 13:00
GhostPrince → Shevliaskovic
ε πιο φ8ινα ειναι ρε συ, εδω ιαπωνια που χα δει ηταν καπου στα 1500 το ατομο >.>
τυχερος ομως, αφου εχεις ατομα εκει xD
τελικα καταφερα και πηγα με ταξι, με γυρισε ενα συμφοιτιτης μου :3
πολυ καλα τα πηγα <3
καλα τρελοι ειναι ρε συ? σας μα8ανε πρωτα c++ και μετα C? :hahaha:
c++ κιεγω 8α8ελα να κανα πλακα πλακα :D ωραιες γλωσσες κανετε παντος..nice, nice!
εγω οκ, τελιωσα εξεταστικη...αλλα παπαρες, ξεκινα το 2ρο εξαμηνο τριτη, μια μερα κενο μονο τι να πεις >.< και τωρα ψαχνω να δω με πιο τροπο 8α παρω καρτα γραφικων για 3D(κιοχι για Gaming που χω) αλλα δεε το βλεπω, ειναι ακριβα γαμτωτο, ακομα και με δοσεις >.>
anyway, τωρα το 3ημερο με βλεπω να καιγομαι λιγακι, 3d & animanga :P
Feb 10 2012 12:59
Shevliaskovic → GhostPrince
ακριβά ειναι και για την αμέρικα.
Εγώ με την αδερφή μου είχαμε δώσει 1200 ευρώ περίπου για πήγαινε-έλα(και οι 2 μαζί)
απλά έχουμε συγγενείς εκεί,οπότε δεν πληρώσαμε διαμονή/διατροφή και τέτοια =D
Αφού όλα τα μέσα εκτός απο ησαπ έχουν απεργία,πως και δεν ακυρώθηκε το μάθημα? =S
Εγώ θέλω να τελειώσει η εξεταστική για να αρχίσω να κοιμάμαι λίγο παραπάνω. =ρ
Πρώτο εξάμηνο είχαμε C++,δεύτερο JAVA και τρίτο που είμαι τώρα C#.
Τέταρτο δεν θυμάμαι τι έχουμε,αλλά είναι επιλογής. Έχουμε και ένα άλλο επιλογής που είναι πιο εξελιγμένη Java ή κάτι τε΄τοιο και μάλλον θα το προτιμήσω απο τον απλό προγραμματισμό
Feb 10 2012 12:18
Serestrum → iristella
"Μα αληθεια! Ειναι πανεξυπνες!"
[IMG]http://i.minus.com/i0RmkiAYL4k7d.gif[/IMG]
Feb 10 2012 11:42
Fallen_Mpougatsa → 8tails
Δεν πειράζει! Παρακαλώ, αλλά ναι είναι! Και μακάρι, να γίνει κάτι καλό και για κανέναν εκεί μέσα!
Feb 10 2012 11:25
Kenny → Petran79
[QUOTE=Petran79;562663]Και ειναι καραμπινατο απο που εμπνευστηκαν οι Panty και Stocking. Aλλωστε εναλλακτικα οι Dirty Pair αποκαλουνται και Lovely Angels και οι πρωταγωνιστριες εχουν σχεδον ιδιο χρωμα μαλλιων και ιδιο ταπεραμεντο. Ασε που μισουν τους αντρες με τριχες στο στηθος![/QUOTE]Damn, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό αυτό! Good thinking. :nod:
[SIZE="1"]Φταίει που είδα το Dirty Pair πριν από χρόνια, και το κούφιο μου μυαλό δεν μπορούσε να κάνει τη σύνδεση. :P[/SIZE]
Feb 10 2012 11:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed