Community Status Updates
GkLoc → iristella
Χαχα,εγραψες Παλι!!!
Οι ατακες που πετας ειναι φοβερες!!!
Και ετσι,ετσι,Να Μαθουν αυτοι οτι οταν μπαινουν στα σπιτια αλλων,Να εχουν λιγους τροπους!!
Jul 13 2008 22:49
iristella → GkLoc
T(h)ank you T(h)ank you..... I m so happy:kawaii:.... I wanna t(h)ank my motha, my fatha, my grandfatha, Zoro sensei for being an endless source of inspiration and especially GKLoc kun without whom I wouldnt have the motive to rip those two idiots a new one..........:hahaha::hahaha::hahaha:
Jul 13 2008 22:39
Zoro → endless_inspiration
Βασικα καθαρα για επιδειξη σου βαλα τα κεντηματα μας!!:hihi2:
Καλα εκανες και δεν τα διαβασες,μην μου παθεις τπτ!!:nanana:
Θελει πολυ αντοχη και τρελα για να τα γραψεις/διαβασεις....εγω και η iri-chan φαινετε την εχουμε...μην μολυνουμε κι αλλα υγιη ατομα!!:P
Ναι,ηδη ξερω τι ψηφισες,οπως και ξερεις τι ψηφισα εγω!!;)
{γεγονος παραμενει οτι νικαμε εμεις οι fans:bleh:}
Και η iri-chan τα ιδια πιστευει παντως με σενα και εχουμε κανει τις καλυτερες πλακες στο θεμα(καπως ετσι γνωριστικαμε βασικα!)...αρα ας πω...
Να ναι καλα η Misa!!!xDxD:wooi2:
Jul 13 2008 22:37
GkLoc → iristella
"Μπορει στις ταινιες της disney τα ζωα να σταματησαν να μιλανε στο disney thread του anime.gr oμως καποια συνεχιζουν ακομη και παιρνουν και πολυ προσβλητικο τονο προς τους αλλους μαλιστα,,,,,,,"
:respect::respect::respect:
RESPECT!!!!!!!
Τους Ξεσκισες,Μπραβο Iri-Chan!!!
Και Παλι...........
:respect::respect::respect:
Jul 13 2008 22:25
gexion → BarbasSs
[B]mia xara mphkes sto klima ,thanx gia to edit also,buddy =D[/B]
Jul 13 2008 22:24
Azathoth
→
Konata
no worries mate i shall look like an idiot and speak english :D
i guess it's k!
Jul 13 2008 22:15
iristella → GkLoc
GK Loc kun....... Για τα ματια σου και μονο.... Αυτους που σου την σπασανε τους κανονισα στο Disney thread.......
(για να δεις τι κανει η sencho σου για σενα - οχι που θα γινονται καποιοι οι αιτια για να τρως warning)
Jul 13 2008 22:14
iristella → Zoro
[IMG]http://img250.imageshack.us/img250/3716/justasplannedbt0.jpg[/IMG]
[B][U]JUST AS PLANNED!!!!!!!!!!!!![/U][/B]:hahaha:
Jul 13 2008 22:03
iristella → Animesuki
Το τοπικ βασικα ειναι κριμα να κλειδωθει.....Καλο ειναι που υπαρχει και η disney πλευρα. Και ιδιως μετα τα σημερινα ποστ του L που πραγματικα rulaραν πιστευω οτι αξιζει να μαθαινουμε καποια πραγματα.... Το μονο που χρειαζεται ειναι καποιο ατομο να εχεμ* γκουχ* μας αφησει χρονους γκουχ* πολυ συντομα.
Jul 13 2008 22:00
Chief_Chips
γενικώς είμαι λάτρης της ποιότητας σκρουτζ
γενικώς είμαι φαν των παλιών animated shorts
αγαπημένες μου δουλειές είναι ότι έγινε στο mgm ειδικά με tex avery,warner bros looney tunes/merrie melodies φυσικά,δουλειές των φλέισερ(σούπερμαν/πόπαι),τα ασπρόμαυρα μίκυ μαους όπως και έγχρωμα διαφόρων άλλων ηρώων της ντίσνευ καθώς και τα ''ανεξάρτητα''(ferdinand the bull για παράδειγμα) και φυσικά silly symphonies.όταν ήμουν μικρός είχα τη συντριπτική πλειοψηφεία έργων της ντίσνευ σε vhs και όσα δεν τα είχα τα είχε ο ξάδερφος μου.επίσης μου αρέσει clayanimation και ειδικά wallace & gromit.και γενικώς ασχολούμαι με animated shorts από όλες τις σχολές από mgm σε wb σε disney σε national film board of canada σε φλέισερ σε πίξαρ σε upa
Jul 13 2008 21:58
Animesuki → iristella
Μακαρι να κλειδωθει αυτο το τοπικ.Ειναι εκνευριστηκοι αυτοι οι τυποι.
Jul 13 2008 21:56
Animesuki → iristella
Ξερω για ποιον λες, αυτον δεν τον πηγα απο την πρωτη στιγμη, πολυ επιθετικος, το παιζει και εξυπνος και καλα, ο αλλος εχει πλακα.
Jul 13 2008 21:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed