Jump to content

Community Status Updates

Photo

phm → BarbasSs

Καλές είναι. Χρειαζόμαστε όμως και κάποια που να δείχνει κάτι που να μοιάζει περισσότερο με κανίβαλο lol Επίσης θα κοιτάξω να δω καμιά εικόνα περί καταστροφολογίας.
Jul 14 2008 00:17
Photo

BarbasSs → phm

σ'αρεσαν οι εικονες??
Jul 14 2008 00:13
Photo

iristella → endless_inspiration

Δεν συμπαθιεται αυτο το ατομο με τιποτα....... Δινει ασχημο ονομα στις ξανθιες και στις γυναικες γενικοτερα.......... Πιστευω ειδες τι συζητηση εχει πεσει με τον zoro πανω σε αυτο το θεμα. Εγω την διατριβη μου την εχω κανει πανω στο θεμα "misa amane γιατι την μισουμε"....... Απορω ομως πως στο poll η πλειοψηφια ειχε θετικη γνωμη (για ονομα του Kira δλδ).........
Jul 14 2008 00:09
Photo

phm → BarbasSs

Τι να γίνει δεν βλέπεις; Κι εγώ στον αγώνα :hahaha:
Jul 14 2008 00:05
Photo

BarbasSs → phm

hey τι γινετε??? εφτιαξα μερικα ποστερς για το group μπες να τα δεις
Jul 14 2008 00:02
Photo

iristella → tsintori

Arigatou tsintori kun.......... I also love it when I m Evil...
Jul 13 2008 23:34
Photo

psofia

Ώρα να εξαφανιστώ... ώρα για διάβασμα!
Jul 13 2008 23:30
Photo

tsintori → iristella

Tώρα είδα το post στο Disney. You are always mean (i love it :wooi2::wooi2::wooi2:) Πανέξυπνο το υπονοούμενο. Πάω να γράψω και εγώ τώρα.
Jul 13 2008 23:21
Photo

iristella → Manganix

ελα μου....... Βασικα στο msn δεν μπαινω σχεδον καθολου. Μονο για πολυ επιτακτικη αναγκη.... ποιο ευκολα με πετυχαινεις στο forum. Γενικοτερα πως τα περνας? Διακοπες πηγες πουθενα??? Εγω βραζω αθηνα ακομη και μετραω αντιστροφα για να φυγω να ηρεμησω λιγακι......Tελικα αρχισες κανενα καινουριο anime τελικα? Απο αυτα που λεγαμε η βρηκες κανα καλο περα απο αυτα?
Jul 13 2008 23:15
Photo

tsintori → Elo

Oi cook. Thanks για το request. Kαι sorry που σε πέρασα για κορίτσι.
Jul 13 2008 23:09
Photo

GkLoc → Zoro

Οταν ξανατυχει,να σαι λιγο πιο σοβαρος,σαν κι εμενα...ή...σαν την iri!!! {την νεα μας captain!![IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/07baa27a.gif[/IMG]} Και να δεις που ολα θα πανε καλα![IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/happy.gif[/IMG] Οχι που δεν θα πετουσες κατι τετοιο!!! Παντως η ατακα Της ιri-ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! ΕΓΡΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕ
Jul 13 2008 22:59
Photo

Zoro → GkLoc

Oiiii,{ex}Captain GK χαιρομαι που σ'αρεσαν τα post μας!! Η iri ειχε μια φοβερη ιδεα για ατακα σημερα{αν και την επηρεασα κι εγω;)}και φυσικα την υποστηριξα!! Γενικα σε τετοιες περιπτωσεις το ολο θεμα ειναι να μην ξεφευγεις και βρισεις τον αλλο,πρεπει να το κανεις ωστε να αποφευχοθουν περαιτερω διαμαχες και με το βρισιμο φερνεις μονο αλλο βρισιμο,γι αυτο εφαγες warning προφανως! Αλλα μην ανυσηχεις,καλα που δεν ειναι αργα!! Οταν ξανατυχει,να σαι λιγο πιο σοβαρος,σαν κι εμενα...ή...σαν την iri!!! {την νεα μας captain!!:hehehe:} Και να δεις που ολα θα πανε καλα!:)
Jul 13 2008 22:54
Photo

Barbara

γειααααααααααααααααα! σε όλους
Jul 13 2008 22:52
Photo

Barbara → grrflyff

γειααααααααααααααααα!
Jul 13 2008 22:51
Photo

Barbara → Vegita Sempai

γειααααααααααααααααα!