Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

Kαλα ,αυτοι Στο Disney Thread Δεν Παιζονται!!!ΕΛΕΟΣ!!!!! Πολυ μακακες,Χθες εφαγα και ενα Warning Εξαιτιας Ενος,Καλα Που εσυ δεν σε Παιρνουν τετοια Και Εισαι Ηρεμος,Ομως Αυτο Που Ειπε Στον ta$ Ηταν πολυ Παρατραβηγμενο Κατα την Γνωμη μου!!!
Jul 13 2008 21:53
Photo

iristella → Animesuki

Εγω τον ενα θα ηθελα να τον κρατησουμε λιγο ακομη....ετσι σαν κατοικιδιο ενα πραγμα... Πως εχει καθε χωριο τον τρελο του? Ετσι κι εμεις.... Αλλα τον αλλο που προσβαλλει τους χρηστες δεν τον μπορω κι εγω με τπτ...........
Jul 13 2008 21:50
Photo

red pyramid → iristella

καλύτερα, η ατάκα έγραψε :D ενιγουέι, δεν νομίζω να συνεχίσουν πολύ ακόμη, οπότε δεν θα ξαναχρειαατεί να τσαντιζόμαστε όλοι :)
Jul 13 2008 21:47
Photo

iristella → red pyramid

Ευχαριστω !!! Ειχα πει να μην εμπλακω αλλα δεν κρατηθηκα.......
Jul 13 2008 21:45
Photo

Animesuki → iristella

Ωραια θα ηταν να τους εδιωχναν και τους 2, ξερω οτι ειναι κακια, αλλα μου την σπανε τοσοοο, οχι επειδη ειναι αντισνευ φανς, αλλα επειδη ο ενας προσβαλει, και ο αλλος προσβαλει τα ανιμε.
Jul 13 2008 21:44
Photo

iristella → Animesuki

Ε μα........ Απο το απογευμα κρατιεμαι..... Καποια στιγμη δεν αντεξα,,,,τα δακτυλα μου πηραν πρωτοβουλια.......
Jul 13 2008 21:40
Photo

Kon_Okami → Neuro

Yupie!!!!! θα γίνω ρεζίλι δημοσίως!!!!! But I don't mind... it was fun..(ελπίζω μόνο μην εχω βγει σαν τέρας..)
Jul 13 2008 21:37
Photo

Neuro → Kon_Okami

Μην ανισιχεις θα τα ανεβασω...:hehehe::kill4u:
Jul 13 2008 21:31
Photo

red pyramid → iristella

Go on kickin ass :)
Jul 13 2008 21:31
Photo

Animesuki → iristella

Πεστα ρε Ιριστελα!!!!!! ^_^ Για το τοπικ με την ντισνευ μιλαω. >_^
Jul 13 2008 21:25
Photo

louna22 → Jimakos

Καρδούλα πήγα βολτούλα γι'αυτό δεν μπήκα!Οι αποφάσεις της τελευταίας στιγμής που σου έλεγα.... Βαριόμουν να βγω είναι η αλήθεια...αλλά πέρασα καλά. Βάλανε φώτο είδα, αλλά εσένα δεν σε είδα σε κάποια.Άντε ανέβασε και εσύ μία να σε καμαρώσω!
Jul 13 2008 21:13
Photo

Kenny → Jiraiya

[url]http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/648-anime-pictures-trivia-207.html#post208122[/url] ;)
Jul 13 2008 21:00
Photo

GkLoc → Ephialtes

ρε Συ,Το WWE Ηταν Η Ζωη Μου Τοτε,Μονο Για Αυτο Μιλουσα,μονο Με Αυτο Ασχολιομουν,Ονειρευομουνα Να Γινει Και Εγω Παλαιστης!!!(Αληθεια) Ο Τυπος ηταν Το Ειδωλο Μου,Ηταν Αυτος Που Θαυμαζα Ως Role model,Ενταξει ,Δεν Εριξα Και Κροκοδειλια Κλαμματα,Αλλα 2-3 Δακρυα Τα Εριξα,Ειδικα Οταν Εβλεπα Τα Tribute Βιντεακια Που του Φτιαξανε,Και Τις Γνωμες Των Φιλων Του Για Αυτον!!! Οσο Και Να Σου Πω,Δεν Μπορεις Να Καταλαβεις Ποσο Στγματισε το Wrestling την Ζωη Μου,Αφου Μολις Πεθανε Δεν Με Ενδιεφερε Αλλο το Wrestling και τραφηκα στην Αγαπη Μου Στο Dragonball κ One Piece,Και τοτε ηταν που μπηκα στον κοσμο των Anime!!!
Jul 13 2008 20:54
Photo

Zauk-Lain- → red pyramid

ffs i cant believe you...The Dynastie is back huh?hehe
Jul 13 2008 20:51
Photo

Dante80 → himawarinosekai

Thanks for the info και το album, θα τον ψάξω ενδελεχώς τον κύριο. Το site το είχα, είναι κορυφή...^^
Jul 13 2008 20:50