Community Status Updates
endless_inspiration → iristella
iri-chan χαιρομαι που βρηκα και αλλη που δεν συμπαθει τη misa-misa-πατσαβουρα και γενικα αυτο τον τυπο γυναικας!!!!:puke::puke::puke:
στο poll εχω ηδη ψηφησει(οπως πληροφορησα και τον zoro-kun) το αναμενομενο..........
το poll εξαλλου δειχνει οτι πλειοψηφουν τα ατομα που την μισουν.......
αρα η κοπελια ειναι αντιπαθητικη και δεν ακουω αντιρησεις!!:oo:
Jul 13 2008 20:43
endless_inspiration → Zoro
1)αγαπητε zoro εχω ψηφησει ηδη στο poll και νομιζω οτι ξερεις τι ψηφησα...:hehehe::hiding_something:
2)εσυ τι ψηφησες;οτι ειναι συμπαθητικη να μαντεψω....
3)τι σε εκανε να πιστεψεις οτι θα καθομουν να διαβασω τα posts-μεγαθηρια(οπως τα αποκαλεις και εσυ);;;;;;;;;
για ονομα του θεου δεν βαριεσται να τα γραφεται και να τα διαβαζεται;
εγω παντως βαριεμαι:uhh:.........................
Jul 13 2008 20:35
Kon_Okami → Neuro
Hiya!!! Να σου πω ρε συ. Δε θα ανεβάσεις τις δικές σου τις φωτό στο gallery??? I wanna se τα χάλια μου...lol....
Jul 13 2008 20:15
Seraphimon-T.K. → psofia
Εννοειτε!!!! Παιζουμε νομιζεις? Μονο σε αυτους που τους αξίζει δινω αρνητικη ή θετικη αντίστοιχα ΧΡ ξερεις τον λογο ~αχαχαχαχαχααχ~
Jul 13 2008 19:54
JoHnAroC → Seraphimon-T.K.
kane me add mori lousiiii - mia xara sxediazeis ena kolpaki 8a s pw kai eisai gg
dn xriazomaste meating mporoume kai ta dio mas ^^
Jul 13 2008 19:07
Seraphimon-T.K. → JoHnAroC
Όλο και καποιο αλλο meeting θα γινει,dont worry...υπαρχουν msn,πμ etc αν θελουμε να πουμε κ τιποτα για τα manga μας... Όσο για τα μαθηματα,νομιζω μονο για χρωματισμο στο pc θα μπορουσα να βοηθησω ΧΡ στο σχεδιο εχω ακομα μελλον... :(
Jul 13 2008 19:04
himawarinosekai → Dante80
Ο κύριος λέγεται Akihito Tsukushi - δημιουργός του fairy musketeer Akazukin - και τα σχέδια του τα βρήκα σε διάφορα άσχετα sites πριν καιρό. Ανέβασα ό,τι έχω ως ώρας σε album. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά...:smokingg: Αν θες ποικιλία σε artbooks γενικά πήγαινε [URL="http://gallery.aethereality.net/indexes/?"]εδώ[/URL] :kawaii:
Jul 13 2008 19:03
Zoro → endless_inspiration
Χεχε εγω την βρηκα συμπαθητικη και γλυκουλα και δεν την αντιπαθησα καθολου,αλλα σε αυτο το θεμα εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια γιατι ανοιγουν παντα πολλες συζητησεις και ακουγονται πολλες αποψεις!!
Αν τσεκαρεις το προφιλ μου,δες τι απαντησε πανω απο σενα η iristella!
Χαρη στην διαφωνια μας για την Misa γνωριστηκαμε και καναμε τοσες αστειες κουβεντες,οποτε σε αυτο το θεμα ακουω ολες τις αποψεις πια και δεν αντιλεγω!!:P
{καλα,και γενικα,σεβομαι ολες τις αποψεις,απλως αλλου καθομαι και ανοιγω συζητησεις με σεντονακια posts ενω στο θεμα αυτο τωρα πια τα πα ολα και δεν ασχολουμαι πια...}
Οτι πιστευεις εσυ για την Misa πιστευει κι αυτη και επισης της αρεσουν πολυ ο Sasuke(αν και πιο πολυ ο Itachi) και ο Zoro....αρα μια χαρα θα τα πατε πιστευω;)
Αν δεις [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/4669-amane-misa-%F4%E7%ED-%E1%E3%E1%F0%DC%EC%E5-%DE-%F4%E7%ED-%EC%E9%F3%EF%FD%EC%E5.html"]εδω[/URL],ανοιξαμε ολοκληρη συζητηση παλια και στο τελος,παρ οτι ειμασταν πλειοψηφια που την υποστηριζε,η iristella μας "τσακισε" ολους με το [URL="http://www.anime.gr/forums/193394-post215.html"]σεντονακι[/URL] της!!
{αμα σε αφηνει εκπληκτη,μαθε οτι εγω εκανα ενα ακομη μεγαλυτερο στο death note thread,[URL="http://www.anime.gr/forums/201453-post1961.html"]αυτο[/URL]!!:bleh:}
Sorry για το ψωνιο mode,αυθορμητο μου ρθε!!:P
Και απο τοτε δεν της ξαναπαω κοντρα στο θεμα,χιχι συμφωνουμε πως διαφωνουμε και γελαμε με τις αποψεις μας!!
{την λεω Misa που κ που και νευριαζει..μην το δοκιμασεις!!}
Αρα αν θες ψηφισε στο poll μου και ασε την αποψη σου,ελευθερα!
Οπως ειδες ειμαστε και οι 2 πολυ καλοι στο "ραψιμο" και γι αυτο,ειδικα για θεματα περι Death Note που ειναι η αγαπη μας{ρωτα την ποιους προτιμα απο την σειρα!:P} και ετσι οποτε θες να ρωτησεις κατι για την σειρα δεν θα βρεις καλυτερη πηγη!!
Ειμαστε και οι 2 αρκετα εξπερ μιας και την ειδαμε πολυ προσεκτικα και την θυμομαστε καλα και επισης εγω εχω αναλυσει και σε μεγαλο βαθος τις 2 τανιες{που σου προτεινω να δεις ανεξαρτητου ερμηνειων οπως ειπα;)}και αυτη τωρα πια αρχιζει και ειδικευεται και στο manga!!
Παντα οτι χρειαστεις σε μας!!!
Συνεχισε και το One Piece και πες μου αποψεις...θα κανω το ιδιο με το Naruto!!
Αυτα,οπως ειδες,ηδη σου απεδειξα ποσα ειμαι ικανος να γραψω αν θελω!!
[το αποδεικνυει το vm αυτο!!:hahaha:]
Τα λεμε οταν μπεις αν ειναι,BB!!:gotit:
Jul 13 2008 19:02
Zoro → LucyBR
Χεχε κι εν το μεταξυ ειναι ενα ειδος κινηματογραφου που ειμαι τελειως ασχετος...ισα ισα τις γνωστες εχω δει!!
{need to bring my power level one step upwards!!:burningbe3::if:}
Παω να δω μηπως την βρηκε κανεις,αλλιως....καραβοσκοινο!!xD
Jul 13 2008 18:47
Zoro → tsintori
Χεχε χαιρομαι που με θεωρεις εμπειρο στελεχος του forum!!
{αν και υπερβαλλεις:kawaii:}
To referrals το χα κι εγω πολυ καιρο απορια αλλα δεν καταλαβα ποτε τι ηταν δυστυχως,sry!:if:
Aσε vm σε καναν admin τοτε προτεινω,που ξερουν καλυτερα!!;)
EDIT:Τυχαια ειδα οτι πηρες την απαντηση σου...χαιρομαι λοιπον!!!^^
Jul 13 2008 18:43
joniM → tec-goblin
stile mou pm i sto msn mou akoma kalitera [email]Jonimakos@hotmail.com[/email]
Jul 13 2008 18:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed