Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

:tongue2:
Jul 14 2008 03:35
Photo

Zoro → GkLoc

Ρε Sogelopp,ε οχι και ban:if: Εχεις πει οτι αγαπας το forum αυτο,διακεδαζεις σε τοσα threads,περιμενεις dvd απο αλυσηδες,{σου κανα και την πλακα εγω χτες με τον sasuke και ζηλεψες μαλλον;)} και γενικως εισαι ο Usopp!! Πες μου οτι κανεις πλακα μην παθω κι εγω καρδιακο!!!*plz say it!!*:nanteee: Ελα τωρα και παλι ο Captain Usopp the Brave θα σαι, και θα χεις 8000 followers!! Απλως η iri θα μας συντονιζει με τα γλυκα της και τις πλακες της και ουτος η αλλος τοσο καλη που ειναι{ειδες τι ωραια ατακα που ειπε σημερα!!} ουτε καν θα το παρατηρησεις οτι ειναι αυτη καπετανιος,παλι θα κανεις τις πλακες σου!! Plz Tell Me You are in Usopp Mode!!!!:( [πως μαλωσε ο usopp με τον luffy,ε κατι παρομοιο κανεις κι εσυ τωρα....come back sogelopp!!!}
Jul 14 2008 03:32
Photo

iristella → GkLoc

Το ξερεις φυσικα το οτι θα σε φερω με το ζορι πισω περιλαμβανε ΚΑΙ αυτην την περιπτωση ετσι?
Jul 14 2008 03:29
Photo

iloveL → kakashi sensei

hey! :hi:
Jul 14 2008 03:02
Photo

iloveL → Animefrick

aaa i'm happy :) και εγω ηθελα να σε κανω friend!! ;D εχουμε ιδιο γουστο εντελως !!!
Jul 14 2008 02:59
Photo

iristella → GkLoc

Λοιπον πες μου οτι κανεις πλακα τωρα σαν αυτη που σου κανε ο zoro προχτες ετσι??? Ρε συ......σορρυ κιολας λες οτι εισαι καπετανιος..... αλλα αν καθε καπετανιος φεροταν ετσι μπροστα σε καθε ανταρσια ο μαυρογενης δεν θα υπηρχε τωρα μιλαμε....Ο Usopp αυτα θα εκανε? Μπορει να ειναι ολο Hissatsu Ketchup Boshi αλλα δεν τον εχω δει μεχρι τωρα να παρατα τα συντροφια του. Δλδ και ριχνουμε ολοκληρο αγωνα αφιερωμενο στην παρτη σου σημερα και μας παρατας απο πανω:erk:....... ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :oo:............ Dont make me come find you........(believe me i can do it).....:tensai:
Jul 14 2008 02:27
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

thanks για το request!!!!!!
Jul 14 2008 02:12
Photo

Ash_Pokemaster → sas

Oi :P
Jul 14 2008 02:10
Photo

Jimakos → nasia27

Όπως είπε και μία σοφή κοπέλα "Διασκέδαση είναι η τέχνη του να κουράζεσαι την στιγμή που θα μπορούσες να ξεκουραστείς!" Ξεκούραση δεν προβλέπεται...:P
Jul 14 2008 02:06
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Βασικα οχι,το πμ ηταν για το ποσα ξερει η iri και τι ειναι διατεθειμενη να κανει!:hehehe: {ηδη σου πα για τον 3ο και το τι αλλο ξερει πανω στο θεμα!} Αλλα αφου την δεχτηκες δεν υπαρχει λογος να την φοβασαι......προς το παρων δλδ!!xD Εκανες την σωστη επιλογη και πιστευω για την ωρα δεν υπαρχει τπτ να πουμε στο θεμα!!:thatsit: Αυτα,τα λεμε γιατι εχω κι ακομη μερικα πραγματα να τελειωσω!!:hot:
Jul 14 2008 01:31
Photo

Zoro → GkLoc

Ρε GKKKK!!:blingeye2: Γιατι εφυγες ρε??? Τωρα πια που ακομη και ο δουλης την αποδεχτηκε επρεπε κι εσυ να κανεις το ιδιο!! Αφου ειδες πως τωρα πια σχεδον ολο το πληρωμα ειναι συμφωνο και κιωλας ειδες ποσο καλα λογια μπορει να βγαλει σε συζητησεις αν θελει,η iri!! {μην αναφερω τα αστειο,γλυκα και συζητησεις που κανει παντα η iri...και η ολη συμμετοχη της!!} Εσυ εισαι επισης πολυτιμο μελος,δεν ειπα ποτε το αναποδο! Εχεις πλακα,κανεις ωραιες ιστοριες,φερνεις κι αλλους followers sto group!! Ακριβως οπως ο Usopp δλδ!! Ειναι ο Usopp Captain? Οχι,αλλα και παλι κανει τις πλακες του και μιλαει σαν Captain... Ε λοιπον γιατι να μαλωνουμε? Τις πλακες σου μπορεις να συνεχισεις να τις κανεις και θα σε φωναζουμε και παλι ετσι.... Απλως η iri θα χει την επισημη θεση,αλλα οπως ξερεις εχει μεγαλη ηγετικη ικανοτητα! Δεν βλεπω λοιπον τον λογο της φυγης σου! Ευχομαι να το κανεις σαν πειραγμα,οπως εμενα,γιατι μειναμε ολοι μας!:terror2: Ας ακουσω και τι εχεις να πεις....:emptyonexg1:
Jul 14 2008 01:27
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Δηλαδη το πμ θα ηταν για το ποιος πρεπει να ειναι καπετανιος;;;;;; Κ περιμενα εγω τοσο καιρο.....
Jul 14 2008 01:11
Photo

Zoro → 1oneiromono

"την πρωτη ταινια την εχω δει ,και ειχα πει πως θα εβλεπα την δευτερη αυτο το σα/κυ αλλα τελικα δν την τελειωσα ( [B]οχι γτ δν μαρεσε[/B] απλο λιγος χρονος φετος το καλοκαιρι και αλλες προτεραιοτητες)." Δες τι μαυρησα!:bleh: Ετσι μπραβο!!! [πλακα κανω,ως συνηθως!οτι σ'αρεσει παντα!:nanana:] Εκανες οπως σου πα? ..να την δεις μονο για το ποσο καλες ηταν οι αλλαγες στην ιστορια{δεδομενου οτι ειχαν λιγοτερο χρονο στην διαθεση τους} και οχι απο τις ερμηνειες??[που οντως ηταν χαλια] Εμενα στην πρωτη μου φανηκε πολυ καλη η αλλαγη στην ιστορια της Misora Naomi...ο Light καταφερε να συνδιασει τον θανατο της φιλης του με τον θανατο της Naomi,αν θυμασαι...παντα μεσα στους κανονες του Death Note... {αν σε μπερδεψε η σκηνη εχω γραψει τι εγινε στο thread...απλα στο αναφερω,δεν ειπα οτι δεν την καταλαβες!!} Και επισης μ'αρεσε πως συναντηθηκαν ο Light και ο L,με τα πατατακια!! Στην 2η μ'αρεσε το τελος(που δικαιωσε τον L)πολυ,ο αγωνας σκακι L-Light{αντι για τον αντιστοιχο με τεννις του ανιμε}και οι αλλαγες που εγιναν στην Takada,οπως θα δεις...επισης και ο πατερας του Light,τον βρηκα πιο δικαιωμενο και εξυπνο απο το ανιμε... "Για αυτο αναμενεται η κριτικη μου συντομα" Δεν βλεπω την ωρα....ας παρω την βελονα μου να αρχισω το ραψιμο!!:hehehe: [βασικα θα πω κατι μονο εφ οσων εχω να πω...αν και πολυ πιθανο!!] Καλη Συνεχεια με την ταινια!!:thatsit: ΥΓ:Νaruto ειμαι στο επεισοδιο 13 και εχω πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι τωρα,ωραια ιστορια και μ'αρεσει πολυ η ιδεα του Chakra και τον Χωριων... Ισως δεν το χω ακομη ισαξιο με τον One Piece αλλα αν συνεχισει ετσι πιθανον και να γινει... Ουτος η αλλος και τα 2 υπερτερουν και υστερουν σε διαφορετικα σημεια! Αυτα,περισσοτερα οταν δω κι αλλα!!:P
Jul 14 2008 01:02
Photo

1oneiromono → Zoro

την πρωτη ταινια την εχω δει ,και ειχα πει πως θα εβλεπα την δευτερη αυτο το σα/κυ αλλα τελικα δν την τελειωσα ( οχι γτ δν μαρεσε απλο λιγος χρονος φετος το καλοκαιρι και αλλες προτεραιοτητες).Για αυτο αναμενεται η κριτικη μου συντομα:canthelp: Οσο για το ναρουτο μερχι που εχεις φτασει ?να με εχεις ενημερο για τις εντυποσεις σου [URL]http://www.anime.gr/forums/members/1oneiromono-albums-radom-pics-picture2827-lucky-star-just-planned.jpg[/URL] αλα lucky star (αφου ειδα να ποσταρει παρομοια η [URL="http://www.anime.gr/forums/iristella.html"]iristella[/URL] δν κρατηθηκα)[URL="http://www.anime.gr/forums/iristella.html"]:hahaha:[/URL][URL="http://www.anime.gr/forums/iristella.html"] [/URL]
Jul 14 2008 00:47
Photo

nasia27 → Jimakos

ε τωρα γυρισα! τωρα τωρα! αμεσως ανοιξα το πισι! ασε κουραση δν μπορεις να φανταστεις! εσυ τι εκανες?
Jul 14 2008 00:41