Community Status Updates
kakashi sensei → iloveL
νομιζα πως ημουν ο μονος "my name is earl"-tard.αλλα βλεπω πως υπαρχουν και αλλοι καμμενοι.το νεο επισοδειο ειναι 25 σεπτεμβριου.
Jul 14 2008 09:22
Leon → Phantom Duck
Καλά όταν είδα τί γίνεται στο thread του Walt Disney ήμουν σίγουρος πως λείπεις και θα σκάσεις ράμφος με την ατάκα:"Καλά, γιατί τα καλύτερα γίνονται πάντα όταν λείπω;":hahaha:
Jul 14 2008 08:44
Tamaki → Dante80
[COLOR=#9e053d]Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες Dante!! :) (με μια μικρή καθυστέρηση νι.. αλλά χτες γύρισα.)[/COLOR]
Jul 14 2008 06:59
Tamaki → Kon_Okami
[color=#9E053D]Ναι!! Γύρισα! Ευχαριστώ για τις ευχές! :)
Καλά πέρασα! Έφαγα το βάρος μου σε καρπούζι,ντάκους,στάκα! Ξέρεις τι είναι η στάκα;
Είναι βούτυρο χτυπημένο μέχρι που γίνεται σαν κρέμα και έχει μέσα και αυγά τηγανιτά και σου βάζουν και πατάτες,ναι τηγανιτές,στο πλάι.. νιώθεις τις αρτηρίες σου να βουλώνουν ή να συνεχίσω;; :P
Θα τα πούμε και από κοντά λογικά κάποια στιγμή μέσα στη βδομάδα! Φιλιά![/color]
Jul 14 2008 06:53
Zoro → jeffhardy
Βασικα jeff-kun δεν καταλαβα τι ειπες,sry!!:P
Ηταν καλυτερη αυτη με τον Kaku ή αυτη με τον Ryuma??
{ευχομαι η 2η!!}
Παντως ναι,θελω πολυ να την δω,πρεπει να κατεβασω και το επεισοδιο,αν και σε RAW,και να δω καμια σκηνη!!
Τεσπα,απαντα απο πανω να καταλαβω κι εγω τι λες...και τα λεμε απο αυριο!!
Τωρα σηκωνω λευκη σημαια,ειμαι πτωμα και δεν κρατιεμαι!!
Τα λεμε αυριο αν ειναι λοιπον...BB!!!:gn2:
Jul 14 2008 06:09
jeffhardy → Zoro
ζορο-kun μολις ειδα το 362 επειδη περιμενεις πολλα απο αυτο ep να σου πω οτι η μαχη zoro αν και παρα πολυ μικρη ενω ολοι το ξεραμε 1 chapter στο manga ηταν χαλια η μαχη με kaku μπροστα σε αυτο που ειδα παιζει να ναι επιπεδα ανωτερη >.<
Jul 14 2008 05:35
iristella → moutzah3d1n
Δεν κανει τιποτα...... γενικα το συγκεκριμενο παιδι ξερει πααρα πολλα πραγματα...
(sama ακουω με φωναζεις.... Μπραβο παιδι μου εισαι σε καλο δρομο συνεχισε ετσι - και το Hime μου αρεσει επισης XDDDD)
Jul 14 2008 05:16
moutzah3d1n → iristella
θα τα μαθω ολα iristella-sama!!!! thanx a lot
best regards moutzah3d1n
Jul 14 2008 05:12
iristella → GkLoc
Λοιιπον GK kun..... Δεν κρατιεμαι αλλο πεφτω να κοιμηθω....(εμενα δεν μου εστειλες vm Ε? Καλαααα...Ρε μηπως εχεις θυμωσει αληθεια μαζι μου? Αισθανομαι πολυ ασχημα τωρα..) Tεσπα εχω να σου πω οτι περασα πολυ ωραια μαζι σου και οτι εισαι πραγματικα φανταστικος. Επισης εχω να σου δηλωσω οτι αν αυτο ειναι πλακα και αυριο εισαι μεσα θα φας πολυ βρισιμο.... Αν παλι δεν ειναι πλακα κατεβαινω και τρως ξυλο.... Διαλεξε και παρε ποιο απο τα δυο ενδεχομενα σε βολευει περισσοτερο..... Καλη σου νυχτα και φιλια πολλα
Jul 14 2008 04:21
Zoro → GkLoc
Πω πω κριμα ρε συ!:(
Παλι καλα δλδ που λες δεν φταιμε εμεις,θα στενοχωριομουν πολυ αν εφευγες εξαιτιας της πλακας μας!
{ελπιζω πραγματικα να μην εγινε τπτ εξαιτιας μας...}
Αν οντως ειναι ετσι επρεπε να μας το πεις νωριτερα ομως ρε,να σε χαρουμε μια τελευταια μερα!!
Πολυ κριμα γιατι οντως διασκεδασαμε πολυ οσο καιρο σε ειχαμε στο forum/group:cry:με τα αστεια σου/videakia/ιστοριες/προσυλητισμους...
Πραγματικα ευχομαι να μου λεγες τον λογο που θα φυγεις αλλα οπως θες αν ειναι προσωπικος...
Αυτα βασικα...καλη συνεχεια στην ζωη σου και keep watching One Piece!
{αυτο μην το ξεχασεις ελπιζω!}
[βασικα ευχομαι ολο αυτο ακομη να ειναι μια πλακα,αλλα πρεπει να σε χαιρετησω αν δεν ειναι...]
Be Well,Spend Your Time Wisely!
Bye,pal!;):byejg9:
Jul 14 2008 03:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed