Community Status Updates
samurai_pizza_dora → ichigo13
Ααα το κινητο μου βασικα ειναι κλειστο εδω και 2-3 μερες :P
Ειχε πεσει η μπαταρια και βαριομουν να βρω φορτιστη. Σημερα το θυμηθηκα μιας και μου πηγαν στο μυαλο τα αποτελεσματα, και με επιασε λιγο αγωνια μηπως το ανοιξω και δω τπτ μνμτ που να λενε για τα 3αρακια μου :hahaha:
Θα κοιταξω αυριο αμα εχεις το σωστο!
Οσο για το φιλο σου,μη φοβασαι δεν ειναι και τρελη διαφορα για εμενα. Τοση απομονωση που εχει η σχολη μας, μας εχει κανει να φτασουμε στο σημειο να λεμε εμεις και το υπολοιπο πανεπιστημιο! (αφου σπανια βλεπουμε κοσμο εκτος απο το γηγενη πληθυσμο,βασικα στην ουσια ποτε εκτος και αν κανουμε καμια πορεια μεχρι την εστια που ειναι στην αλλη ακρη)
Ααααχ η μαμα nintendo πατωσε στην Ε3! :hahaha: Eνα μαθημα για τους οπαδους της.
Jul 16 2008 23:26
GkLoc → Azixel
Oh No,Another Narutard!!!
χε,χε,nice to meet ya!!!
και γω εχω αρχισει Naruto,και εχω καει καπως λιγο τωρα,Παντως σιγουρα θα το τελειωσω,
Ohhh,και φαν του Kingdom Hearts,NICE!!!(me too)
Επισης,
Σαρεσει καθολου One Piece(Το εχεις δει καθολου)
Παντως και παλι,Nice to meet ya Girl!!!!
Jul 16 2008 23:25
endless_inspiration → Zoro
καλα δεν με εχεις γνωρισει και πολυ καιρο.......
xpppppppppppppp
Jul 16 2008 23:24
Umi no Ossan → Franklin
Χρονια πολλα κ απο κοντα κ οτι επιθυμεις !!!!!
Αληθεια τα ποσα κλεινεις αν επιτρεπεται;;; (μην με παει στο μπαλαουρο η Iri για αποπλανηση ανηλικου)
Jul 16 2008 23:20
GkLoc → endless_inspiration
XAXAXA,Για την πλακα παντως,Απλως επαιζα τον ρολο που ειχα ως Great Liar!!!
ναι,ομως μετα τα Post που ελεγα οτι την κοπαναω τα εσβησα,Απλως ηθελα να σπασω λιγη πλακα με ενα συγκεριμενο ατομο!!!
Χαρηκα που μπηκες στο Group,
τελικα στο group δεν Μπηκες ε?????
btw,Maybe Iri-Chan is the captain,But im always The Captain Of Everybodys Hearts..LOL!!
Αυτα,Και να μην ξεχασεις να περασεις απ'το Group,ετσι???
Jul 16 2008 23:11
tsintori → Franklin
Πολύ force βλέπω ρε παιδί μου. Star Wars fan; Αν ναι κάνε μια βόλτα [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/%2Astar-wars%2A.html"]εδώ[/URL]
Edit: Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς.
Jul 16 2008 23:05
Kon_Okami → Anyparktos
Uso σκέτο είναι ναι. Αυτό που έγραψες είναι όνομα που βγαίνει από αυτό. Δεν κάνω Ιαπωνικά αν και ελπίζω να ξεκινήσω τον Σεπτέμβρη.
Jul 16 2008 22:42
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Ρε να σου πω σου έστειλα ένα sms στο κινητό σου!Σου ήλθε ή μήοως έχω γράψει λάθος αριθμό?
Btw τελικά ο φίλος είναι μηχανολόγος-μηχανικός,sorry βλακεία σου είχα πει.Τα είχα μπερδέψει!
Jul 16 2008 22:29
tsintori → Zoro
Λοιπόν λέω μόλις τελειώσω το death note να καθήσω να διαβάσω τη γράφατε μέσα.
Α πάντως στο επεισόδιο που είδα μου την έσπασε απίστευτα η Misa. Τέσπα τα λέμε μετά, θα ξαναμπώ για να δω τις γνωστές καφρίλες του group. See you later nakama.
Jul 16 2008 21:34
Zoro → tsintori
Ρε δεν το ανοιξες το post να δεις τι γραφει,γι αυτο!!
Δεν αντιλεγω οτι αν στο μελλον βρω την ορεξη ισως απαντησω,αλλα για την ωρα....μακρια!!
Δεν μπορω αλλο!!:nanana:
Kαλυτερα να φυλαω το Death Note thread για την ωρα μιας και η iri απεδειξε οτι η misa hater μερια της ειναι πιο δυνατη απο την misa fan μερια μου....damn:if:[the force is strong in her!]
Που θα παει ομως,θα μας δεις συντομα και σε αλλες διαμαχες,δεν τελειωνουμε ετσι εμεις!!:wis:
Jul 16 2008 21:27
tsintori → Zoro
Kαλέ ρε Zoro παραδίδεις έτσι τα όπλα; This is not like you. Περιμένω να δω το comeback σου.
Jul 16 2008 21:20
Zoro → tsintori
[πεταγομαι mode on:kill4u:]
Οχι βασικα εμενα[και υποθετω μπορω να πω εμας]μου αρεσουν οι καλες συζητησεις που γινονται αναλυτηκα και με λεπτομεριες...
Σαν συνολο παντα απανταω σε καθετι που δεν συμφωνω αλλα με την iri σημερα τις "εφαγα" λιγο και ειπα να τα παρατησω...
Τις το χαριζω το thread λοιπον γιατι το κερδισε με την αξια της....αλλα το death note thread ειναι δικο μου....:hehehe:
[για την ωρα δλδ:sigh2:εχω την εντυπωση οτι προετοιμαζεται πραξικοπημα!]
Jul 16 2008 21:16
iristella → tsintori
Καλο DN ευχομαι........ Τι να πω... Θα το ξαναπαλεψω πιο μετα και θα σου πω. Τωρα για την βαρεμαρα κοιτα... Συνηθως εγω τις τοσο μεγαλες απαντησεις τις αποφευγω. Ετυχε ομως και με μπριζωσε (με την καλη εννοια) ο Zoro στο συγκεκριμενο θεμα οποτε οταν μια συζητηση γινεται πολυ ενδιαφερουσα δεν προσεχεις ποσο πολυ γραφεις απο ενα σημειο και επειτα......
Jul 16 2008 21:15
tsintori → iristella
Δοκίμασα και με explorer αλλά τπτ. Καλά δεν πειράζει. Πάντως ένα πράγμα θέλω να ξέρω. Δεν βαριέστε όταν τα γράφεται; Πάω να συνεχίσω το Dn. Tα λέμε αργότερα.
Jul 16 2008 21:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed