Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Korkofilaki

Xεχε ωραια χαιρομαι που παρακολουθεις την σειρα κι εσυ!! {ναι,luffy is goku!!} Οταν την προχωρησεις αρκετα πιο κει γινεται πολυ ωραια....κυριως απο το 80-90 και μετα...βεβαια και προς το 30 ειναι πολυ καλη απο πλευρα ιστοριας... Dragonball ναι ωραιος και ο gohan απλως μου φανηκε οτι δεν αξιοποιηθηκε πληρως σαν χαρακτηρας(οπως και ο Vegeta:if:)....ενω ο Goku μου φανηκε πιο ολοκληρωμενος τυπος....αλλιως πιστευω θα ειχα προτιμησει Vegeta.. Το site που μου δωσες το ξερω,εχω δει μερικα videakia αλλα θα το δω αλλη στιγμη το δικο σου[χμμ,να δω τι θα μας κανει παλι ο vegeta!XD] Αυτα λοιπον,αν θελησεις ποτε να ρωτησεις τπτ περι one piece μην δυστασεις,ελα ρωτα με....ειμαι αρκετα εξπερ στο να απανταω ερωτησεις και να βρισκω links...και βασικα οχι μονο εκει... [ψωνιο mode off:P] Τα λεμε λοιπον,καλη συνεχεια απο μενα^^
Jul 16 2008 21:11
Photo

iristella → tsintori

ΕΕμμμμ δεν τα μετρησα κιολας.......... Δεν ειναι πολυ μεγαλυτερο. Απλα απανταω στα σημαντικα του σημεια....... XDDDDDDDD Αλλον browser δεν χρησιμοποιεις?
Jul 16 2008 21:03
Photo

Korkofilaki → Zoro

(Thx για το comment :3) Μην ανησυχεις... εχω ασχοληθει και με One Piece. Απλως πιο "χαλαρα", ξερω τα βασικα της σειρας και εχω δει και τα πρωτα επεισοδια/κεφαλαια. Σιγα σιγα την προχωραω κι αυτη τη σειρα :) πιο πολυ χρονο να εβρισκα και θα σου ελεγα εγω τι ειχε να γινει. Κι αλλα δυο πραγματακια: α) Ναι, ο Luffy ειναι πρακτικα κλωνος του Goku XD και Β) Αγαπημενος μου DBZ χαρακτηρας ειναι ο Gohan βασικα (μου μοιαζει στον χαρακτηρα), αλλα εβαλα τον Vegeta για avi επειδη ειχε πλακα (παρεμπιπτοντως προερχεται απο αυτο το φλασακι αν ενδιαφερεσαι: [url=http://www.newgrounds.com/portal/view/237699]DucktaleZ 3[/url])
Jul 16 2008 21:02
Photo

tsintori → iristella

Και πάλι δεν ανοίγει αλλά μπορώ να φανταστώ. Δηλαδή πόσο μεγαλύτερο απ' του Zoro ήτανε;
Jul 16 2008 20:54
Photo

iristella → tsintori

Tsintori τελικα το εσπασα σε 2 spoiler tags...... Aν θες ακομη ριξτους μια ματια....
Jul 16 2008 20:19
Photo

LucyBR → Kenny

επαναληπτικη εξεταστικη??? damn, δε θυμαμαι με τπτ! it's not a dorama title is it?? :hmmm: hohohohoho.... η σωστη ερωτηση ειναι ποσα μαθηματα [B]εδωσα[/B] αυτο το εξαμηνο... :p but dude... i've never failed an exam in my life! can't i be a total sloth for once?? :emptyonexg1:
Jul 16 2008 20:15
Photo

Kenny → LucyBR

LULZ. Επαναληπτική εξεταστική. :p Αλήθεια, πόσα μαθήματα πέρασες αυτό το εξάμηνο; :hmmm: (Κάτι μου λέει ότι αυτή η ερώτηση είναι χειρότερη κι από το να σε ρωτήσω πόσα κιλά είσαι. :beaten:)
Jul 16 2008 20:05
Photo

LucyBR → Kenny

επαναληπτικη...... εχω την αμυδρη, αμυδροτατη εντυπωση οτι αυτη η λεξη κατι θα επρεπε να μου λεει.... :hmmm: αλλα γιατι δεν μπορω να θυμηθω?? :hmmm: i hope at least u, (who remembers what it is) are doing well with it! ^^ domo for teh pic και ανταποδιδω: [IMG]http://i125.photobucket.com/albums/p62/coolbunny2344/Edit/pinkgirl.jpg[/IMG] (i thought she's cute)
Jul 16 2008 19:51
Photo

Kenny → LucyBR

*waves* Yo. Ζαλίστηκα από το πολύ Η/Μ Πεδίο Ι, και είπα να περάσω να πω ένα γεια. Διαβάζεις κι εσύ για την επαναληπτική ή μόνος μου τραβάω τα ζόρια; ;___; Και μιας και είσαι Bishounen FC supporter, enjoy teh picspam. :p [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/c539dae726e83fcfdc2eb61a5a079987.jpg[/IMG]
Jul 16 2008 19:24
Photo

Zoro → tsintori

oi tsintori,οτι ειπε η iri απο κατω,μονο βγαλε το "λιγο",βαλε "παρα πολυ" και εισαι OK! XDXD
Jul 16 2008 19:18
Photo

Zoro → endless_inspiration

Χαχαχα μην χασει κι ο GK!! Btw endless καλο παιδι,εγκρινω κι εγω!!!XDXD
Jul 16 2008 19:12
Photo

endless_inspiration → GkLoc

ευχαριστω για το request.... το group το παρακολουθω εδω και μια βδομαδα....και ξερω τα παντα..... λοιπον με επεισες και θα γινω μελος του πληρωματος....με αρχηγο την iri-chan!!!!!!(μην ξεχνιομαστε)... Υ.Γ.μα καλα τη πλακα ηταν αυτη που εκανες....
Jul 16 2008 18:50
Photo

endless_inspiration → GkLoc

αγαπητε GKLOC ευχαριστω για το friend request.... το groupaki του one piece το παρακολουθω εδω και μια βδομαδα....εχω μαθει ολα αυτα που γινονται εκειμεσα( καλα εκανες πλακα οτι εφευγες; μα φευγει κανεις εικιοθελως απο το anime.gr;;;;) με επεισες και θα γινω μελος του πληρωματος...με αρχηγο την iri-chan!!!!(μην ξεχνιομαστε)
Jul 16 2008 18:41
Photo

Erisadesu → Franklin

kakos 8a eprepe na me kalopianeis.. ta posa kleineis?
Jul 16 2008 18:39
Photo

iristella → tsintori

Eιναι λιγο μεγαλο γι αυτο δεν ανοιγει. Δοκιμασε Με ΙΕ
Jul 16 2008 18:35