Community Status Updates
Hajime_Saito → GkLoc
Άντε καλά. Θα γραφτώ στο γκρούπ σας κύριε και θα καβατζάρω και την Tashigi!
Jul 17 2008 00:07
Kenny → LucyBR
In other news, ο medicine seller [URL="http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-122.html#post209731"]μπήκε στο Heal/Hurt Game[/URL]. Περιμένω υποστήριξη. :blingeye2:
Jul 17 2008 00:06
GkLoc → Hajime_Saito
Exεις Βαλει Στα Favorite Anime,One Piece,Και δεν εισαι στο Group!??!?!?!?
IEΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!
χε,χε,πλακα κανω,Nice to meet ya,και επισης,(Αυτο θα ερχοτανε σιγουρα)......
Γιατι δεν περνας απ'το Groupακι,[URL="http://www.anime.gr/forums/groups/one-piece.html#gmessage7167"]Θα το βρεις Εδω!!![/URL]
Jul 17 2008 00:02
Franklin → Umi no Ossan
Να σαι καλα ρε!Ευχαριστω πολυυυ! Κλεινω τα 90 και μπαινω στα 89 ειναι μια πολυ ευθραυστη ηλικια οπως καταλαβαινεις....
Jul 16 2008 23:57
samurai_pizza_dora → ichigo13
Αυριο λεμε να κλεισουμε για τις 26 για 1 εβδομαδα. Αρα μαλλον ειναι δυσκολο...-_- Αλλα ποτε δεν ξερεις! Μπορει και αυριο να μην βρουμε θεσεις ( οπως εγινε και με την αλλη που βρηκαμε) Αρα αυριο θα ξερω
Jul 16 2008 23:47
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Tελικά πως τα βλέπεις?Θα καταφέρεις να έρθεις Πάτρα?
Jul 16 2008 23:45
samurai_pizza_dora → ichigo13
Oχι ρε,σιγα μην μας στελνουν τα αποτελεσματα οι παλιοτεμπεληδες. Καμια φιλη λεω.
Καλα η sony τουλ εδωσε παιχνιδια για gamer και οχι για 5χρονα. Μονο της Nintendo την παρουσιαση ειδα και πραγματικα μια βλακεια και μιση ηταν... Αμα πια με το "στοχευουμε σε 10χρονα και γιαγιαδες"
Και όντως στην Πάτρα δεν υπάρχουν πολλοί fans. Aμα μιλησεις με Αθηναιους που σπουδαζουν εδω, κατι θα ξερουν. Και εμενα στη σχολη μου υπαρχουν 2-3 ατομα απο το ετος μου. Αλλα πολυ λιγοι ρε παιδι μου.
Jul 16 2008 23:41
GkLoc → endless_inspiration
"Υ.Γ.παλιοψεματουρη...XDDD"
Aaaaax,Σταματα,Δεν μπορω τα κομπλιμεντα!!!xDDDDD
Αμα Προσεξεις,Στο Group Γινετε ΧΑΜΟΣ!!!
Ομως ειναι η πιο καταπληκτικη παρεα Στο Forum,αφου να φανταστεις,Ολη μερα Στο Forum,Στο Group την περναω,Σπαμε γερη πλακα εκει!!!
Αντε Να Μπεις με το καλο,Και θα σου βρουμε και μια θεση Στο Πληρωμα μας!!!
Jul 16 2008 23:39
ichigo13 → samurai_pizza_dora
1)Μήνυμα από ποιόν?Σας στέλνει κάποιος μύνημα με τα αποτελέσματα, ή κάποιος φίλος?
Πάντως εντάξει δεν μπορεί σ'όλα να έχεις πάρει τριαράκια?
2)Καλά και η Sony χάλια τα πήγε!No new ideas βρε παιδί μου!Με το σταγονόμετρο
3)Πάντως ο φίλος μου λέει πως στην Πάτρα δεν υπάρχουν πολλοί anime,manga fans αν και γνωρίζει μια κοπελιά που έχει δει πολλά και όχι μόνο τα γνωστά shonen!
Jul 16 2008 23:32
endless_inspiration → GkLoc
μολις εγινα μελος...χαχαχαχαχα!!!
οποτε τα λεμε στο group!!!
Υ.Γ.παλιοψεματουρη...XDDD
Jul 16 2008 23:28
GkLoc → Franklin
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
Our New Nakama!!!
Οτι επιθυμεις να εχεις Franklin-Chan!~~~~~~
Jul 16 2008 23:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed