Community Status Updates
GkLoc → endless_inspiration
"Favourite Animenaruto,bleach,death note,lucky star,[I][B]one piece[/B][/I],full metal alchemist"
OOOOx,nice to meet ya endless_inspiration,Βλεπω σαρεσει και One Piece,Nice!!!
Γιατι δεν περνας και απ'το Group τοτε!!![URL="http://www.anime.gr/forums/groups/one-piece.html"]Θα το βρεις Εδω!!![/URL]
Και εγω τωρα Αρχισα Naruto,και ειμαι αποφασισμενος να καω φοβερα!!!
BTW,Friend request coming.........
Jul 16 2008 18:33
GkLoc → anime-dono
Ηello anime-dono!!
Απο οτι βλεπω,Μεγαλος Bleackακιας ετσι???
btw,εχεις δει καθολου One Piece???
επισης,
friend request coming........
Jul 16 2008 18:26
tsintori → iristella
Μικρή ερώτηση, τι έγραψε στο spoil στο thread για την Μisa; Δεν ανοίγει γι' αυτό.
Jul 16 2008 18:18
Franklin → Erisadesu
Δεν ξερω αν εχουν κατι οι αλλοι στο μυαλο τους αλλα officially στη 1 που θα μπω στο site θα εχω γεννεθλια :P
p.s. Ηθελα απο καιρο να σου μιλησω αλλα ντρεπομουν...Εχεις απιστευτη παρουσια στο φορουμ (και Οχι , δε σε γλυφω :P )
Jul 16 2008 18:08
Franklin → Zoro
Ναι γινεται κι αυτοο! Το group ειναι ισως ο.τι καλυτερο εχω συναντησει εδω μεσα μεχρι τωρα! Αν κατι μου αρεσει προσαρμοζομαι ευκολα κι εσεις πρεπει να ειστε πολυ ωραια παρεα!
Jul 16 2008 17:55
Zoro → Franklin
Ναι το ειδα αλλα μην ανυσηχεις και η iri ειχε γενεθλια 27 Ιουνιου και τα καναμε κανονικα ολοι μαζι[επρεπε να δεις το post μου,καραβοσκοινο;)] και με σενα μπορει μεν να μην ειμαι αυριο αλλα αν εισαι μεσα θα τα κανουμε το βραδυ που θα μαι κι εγω...ΟΚ??
Btw απ οσο βλεπω γνωρησες και νεα μελη!!
{damn elo-cook!!:thumbdown:}
Τι λεει,πως σου φανηκε το group,ειδα γρηγορα προσαρμοστηκες και αυτο ειναι σπανιο γενικα αλλα και απο κοριτσια{μην κοιτας που η iri ειναι τοπ poster,captain και που οταν λειπει ποσταρουν πολυ λιγοτερο...περιπτωση αυτη!!}
Συνηθησες γρηγορα το κλιμα λοιπον και χαιρομαι γιατι οπως ειδες παιζει να ειναι το πιο ιδιοτροπο [και διασκεδαστικο!] group του site!!
Καλως σε βρηκαμε λοιπον και θα με δειτε αρκετα την υπολοιπη μερα ακομη!!
Και μετα τι να γινει,θα επιστρεψω κι εγω!!
[αλλο forum φοβαμαι μην βρω!!XDXD]
Jul 16 2008 17:43
Franklin → Zoro
Μεχρι τι ωρα θα εισαι το βραδυ? Θελω να σε χαιρετισωωω.....Θα χασεις και τα γεννεθλια μου αυριο :(
Jul 16 2008 17:37
Umi no Ossan → Elo
xaxaxa.....Ακομα δεν ξεκινησε τις υποχρεωσεις της η Franklin κ βλεπω πως ξερει να χειριζεται καλα την σφουγγαριστρα !!!!!!!!
Jul 16 2008 17:34
Zoro → Erisadesu
Ελα eri,για να δεις οτι και ο Zoroς δεν ειναι ο μονος με πολυ ελευθερο χρονο στην διαθεση του για να γραφει σεντονακια....
Τσεκαρε [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/4669-amane-misa-%F4%E7%ED-%E1%E3%E1%F0%DC%EC%E5-%DE-%F4%E7%ED-%EC%E9%F3%EF%FD%EC%E5-19.html#post209602"]ΕΔΩ[/URL] το post της iristella....;)
Περιμενω σχολια!!:ureshii::P
Jul 16 2008 17:30
ichigo13 → Ephialtes
Kάθε Παρασκευή συνήθως,απογευματάκι βραδάκι!
Το χειρότερο σάββατο!
Jul 16 2008 17:22
iristella → donald13
Σου ευχομαι χρονια σου πολλα!!! Να τα εκατοστησεις...... Να σε παντα καλα ευτυχισμενος και πανω απο ολα με υγεια!!!!! Να βλεπεις παντα anime και καθε επιτυχια να βρεθει στον δρομο σου!!!!!!!
Jul 16 2008 17:19
Ephialtes → ichigo13
Ποια μερα βγαινει συνηθως το scanlation του νεου ch One Piece?
Jul 16 2008 17:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed