Community Status Updates
Zoro → GkLoc
GK-kun,τωρα το δα!!!
Πραγματικα δεν το περιμενα,φοβερος οπως παντα!!:respect:
Θα θυμαμαι παντα το δωρο της τελευταιας ημερας απο τον Biggest Liar Ever,που τελικα ειπε την αληθεια!!:cry:
Να σαι καλα!!:blingeye2:
Jul 17 2008 00:46
GkLoc → Hajime_Saito
ΟΜG,Σε ποιο επεισοδιο Εμφανιζετε,(Γιατι δεν τα εχω δει ολα)???
Jul 17 2008 00:36
Hajime_Saito → GkLoc
Είσαι One Piece Fan, και δεν θυμάσε την Tashigi !??!?!?!?
IEΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!
XP
Jul 17 2008 00:24
Zouhan → Katan
Ω ναι! Lui για την νίκη! Νεκρόφιλος μεν(:terror2:), μυαλό ξουράφι δε. Μόνο μου την δίνει που ολοκληρώνεται στα 16 κεφάλαια. Ήθελα η Kaori-sensei να την πάει μακρυά την βαλίτσα, αλλά πού?:cry5: Δεν πειράζει όμως! Cain και πάλι Cain! Έχεις διαβάσει τόμους από το Godchild?
Jul 17 2008 00:22
GkLoc → Zoro
Zoro,Το Δωρακι Που Ηθελες,Its Done!!!!
I Would Never Let You Down!!!!
Jul 17 2008 00:20
Adventurer → dragoness_crysta
Να πας να τους πεις στο αστεροσκοπειο πως οποιος δε σου φερθει καλα θα εχει να κανει μαζι μου! Τι δηλαδη, θα τους αφησω να ταραζουν τη φιλη μου;:burningbe3:
Αφου εχεις δουλεια τωρα, οκ, αλλα ελπιζω τον Αυγουστο να σε βλεπουμε συχνοτερα (αν και τοτε δε θα μπαινω εγω συχνα λογω ελλειψης DSL μεχρι τελη Αυγουστου). Τι διορια ειναι αυτη που σου εδωσαν εν τω μεταξυ, για καποια εργασια;
ΥΓ : Δουλεια-ξεδουλεια, πανε και καμια βολτα παραλια, δε χαθηκε ο κοσμος για μια μερα ;)
Jul 17 2008 00:14
GkLoc → Hajime_Saito
Who Is Tashigi???:nosey:
Παντως Μπραβο,Καλα εκανες,:riiight:(Δεν ειναι δικο μου το Group,ειπαμε!!!:tensai:)
Σπαμε φοβερη πλακα εκει μεσα,ελπιζω να περασεις καλα!!!:bike:
Jul 17 2008 00:12
GkLoc → endless_inspiration
Θα πρωσπαθησω Βεβαια,εχεις τιποτα στο μυαλο???(Διοτι εγω none)
αμα ομως δεν βρεις κατι,Παντα υπαρχει η θεση της Assistan Marksman!xDDDDDDDD!!
Παντως περνα και απο Group,για να δουμε μηπως προτεινουν και τιπτα αλλο οι υπολοιποι!!!
Jul 17 2008 00:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed