Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Sponis

polu haruhi re sponi
Jul 17 2008 09:54
Photo

Fingolfin

Όχι. Είναι σκηνή από το Σιλμαρίλλιον του Τόλκιν (Όπου εξιστορούνται τα γεγονότα πολύ πριν τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών). Απεικονίζει τον Υψηλό Βασιλέα Των Ξωτικών Fingolfin (από εκεί πήρα και το ψευδώνυμό μου) να προκαλεί τον Morgoth (τον τεράστιο χαρακτήρα στη φώτο με το σφυρί), τον πρώτο μεγάλο villain της ιστορίας της Μέσης Γης. Για να φανταστείς πόσο ισχυρός ήταν ο Morgoth, αρχικά ήταν ένας από τους δυνατότερους Θεούς και ο Σάουρον που ήταν ο villain που είδαμε στις ταινίες του Άρχοντα ήταν το πρωτοπαλίκαρό του που έμαθε ότι γνώριζε από αυτόν. Αν σου άρεσαν οι ταινίες, να διαβάσεις το Σιλμαρίλλιον ακόμα κι αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία του Άρχοντα. Είναι 100 φορές καλύτερο!!! Και η υπογραφή μου είναι σκηνή από την μάχη τους.:nod2:
Jul 17 2008 09:21
Photo

Cassiel → Franklin

Χρόνια πολλά όσα και να κλείνεις και ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις:)!!!
Jul 17 2008 08:59
Photo

Cassiel → donald13

Χρόνια πολλά και από μένα και ότι επιθυμείς!!!
Jul 17 2008 08:56
Photo

Erisadesu → Zoro

:puke::puke::puke::puke::puke::puke:pw pw eisai emetika glikanalos
Jul 17 2008 08:42
Photo

Erisadesu → Franklin

xronia polla :) nata ekatostiseis. Zoro siga xalarwse 8a xerasw para eisai glikanalatos.
Jul 17 2008 08:39
Photo

louna22 → Jimakos

Καλημέρα καρδούλα μου τι κάνεις?Παω δουλίτσα τώρα περίμενε νέα μου από εκεί!Σε καμιά ωρίτσα θα έχεις pm.Φιλιά πολλά!
Jul 17 2008 07:37
Photo

Kon_Okami → zweistein

What?????*scratching head*
Jul 17 2008 02:25
Photo

GkLoc → Zoro

Oυτε Και Εμεις Θα Σε Ξεxασουμε Ποτε Zoro!!! Θα Μας Λειψουν Πολλυ Τα SUPER-MEGA-POST Σου!!! Θα Μας λειψουν Πολλυ Οι Φοβερες ιστοριες σου με εικονες!!! Θα Μας Λειψει Πολλυ Το Πρασινο!!! Τα Λεμε Great Zoro-Kun!!!:cry::bye:
Jul 17 2008 01:49
Photo

Zoro → GkLoc

Ελα κι εμενα δεν θα ναι ευκολη περιοδος με το διαβασμα και την ζεστη!!:( [τουλαχιστον εχω καβατζωσει μερικα επεισοδια naruto για οταν δεν θα χω net!] Θα μου λειψετε κι εσεις και ολο το τρελο group και φυσικα ο Captain GK και τα αστεια του/ψεματα! Αλλα οπως και να παει,θα περασουν κι αυτες οι μερες!! {το πως δεν ξερω!!:hahaha:} Long-hana-kun GK,θα ξανακουσουμε συντομα,δεν ξεχναω κανεναν σας!!:bye::gn2:
Jul 17 2008 01:45
Photo

GkLoc → Hajime_Saito

OMFG!!!!!! Δεν το θυμομουνα,Πω,Πω,Και φαντασου ειμαι πολλυ καμενος, τεσπα,ΑΑΑΑΧ,Παντως ο Smoker Πολυ Badass,Ο Τριτος αγαπημενος μου μετα τον Usopp,Zoro!! Τα Σπαει αγρια!!!!
Jul 17 2008 01:09
Photo

GkLoc → Zoro

Δεν ΚΑνει τιποτα Zoro,για σενα και μονο το εκανα!!:gotit: Να Με Θυμασαι και εσυ!!:cry: ΑΑΑΑΧ,What Im Going To Do Without MArimo???:nanteee: AAAAX,What A Cruel World!!!!:sadist:
Jul 17 2008 01:07
Photo

Franklin → Zoro

Kι εγω χαιρομαι πολυ! Ηταν πολυ γλυκο το σεντονακι σου :* edit: καλο διαβασμα και κουραγιοοοο!:smart:
Jul 17 2008 00:54
Photo

Hajime_Saito → GkLoc

Η κοπελιά μαζί με τον Smoker. Το πήρε το ποτάμι. :p
Jul 17 2008 00:53
Photo

Zoro → Franklin

Aν και στα πα ηδη στο group, Χρονια Πολλα και παλι!!:hbd: Χαιρομαι που ημουν εδω αυτη την ημερα!! Μια μερα αργοτερα να τα χες και θα ελειπα...ευτυχως που πηγαν ετσι τα πραγματα!!:riiight:
Jul 17 2008 00:52