Community Status Updates
anime-dono → iristella
Ναι το ειχα δειι πριν ενα χρονο. Και κοντεψα να γινω ψυχακιας killer με ολο το mood που επικρατει στο anime.
Jul 19 2008 12:34
iristella → GkLoc
Τιποτ καλε ευχαριστηση μου!!!!! Χαιρομαι πολυ που σου αρεσουν και οι δυο..... Μιας και εισαι τωρα στο σημειο που εμφανιζεται ο δευτερος Kira please pay attention.... Και εγω και ο Zoro Οταν γυρισει θα σου ζητησουμε να μας αναλυσεις εκτενως την γνωμη σου πανω στον συγκεκριμενο χαρακτηρα (εχουμε ραψει και οι δυο κατι σεντονακια μουρλια στο αντιστοιχο thread)
Οσο για τον Light εχω να δηλωσω οτι και εμενα μου αρεσει οταν τα χανει και γινεται psycho. Εκανα 5 Dn character tests και 4 με εβγαλαν Light Και ενα Rem (με τον Light δευτερο ποσοστο). Τον Zoro τον εβγαλαν 2ο Kira ΧDDD γι αυτο και "τον" υπερασπιζεται σαν τρελος..... Αναμενω και τα δικα σου αποτελεσματα.
Jul 19 2008 12:32
GkLoc → iristella
Ενοεις Αμα Μου αρεσει Η Σειρα ή Ο Light??
Παντως Εχω Ποροθει με την Σειρα,Την Εβαλα Αμεσως στα Favorite Anime,Κατι που δεν το κανω συχνα,Διοτι Μεχρι Χτες ειχα μονο 2 Anime Εκει Περα,Ομως Ναι,Η Σειρα Με Τρελαινει!!!
Τι Καθομουν Τοσο καιρο και δεν εκανα τιποτα,Μετανιωνω που δεν την αρχισα πιο Νωρις,καλα που μου την θυμισες εσυ και πηγα να τη δω,Μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο Πορωθηκα,ειναι Θεικο Το Anime!!!
Ναι Ο Light Μαρεσει Πολυ,Μαρεσουν Γενικα Οι Χαρακτηρες Να ειναι Λιγο Ψυχακιες,οπως και Στο Dragonball Μαρεσει ο Vegeta,Berserk Gutts κ Τετοια,Τωρα ο L Δεν Ξρω,Μπορει με τον καιρο να μου αρεσει,ομως τωρα Light FTW!!!
Αrigato Iri-Chan,που με Ωθησες Να Αρχισω Αυτο το Καταπληκτικο Anime!!!
Jul 19 2008 12:27
Umi no Ossan → anime-dono
Thanks για το request !!!! Ελπιζω να περασεις καλα στο OP group !!!!!
Jul 19 2008 12:26
iristella → anime-dono
Μονιμως ειμαι σε φαση Death Note...... Εχουν πεσει συζητησεις και συζητησεις πανω στο θεμα και προσπαθω να προσελκυω νεο κοσμο στο anime αυτο. Nα υποθεσω οτι το εχεις δει??????
Οσο για το bleach και εγω το εχω σταματησει με τα Fillers to anime αλλα το Manga το διαβαζω φανατικα......ειναι σε παρα πολυ καλο σημειο.
Jul 19 2008 12:26
anime-dono → iristella
Δεν λεω μου αρεσει αλλα απο τοτε που αρχισαν τα fillers το εχω σταματησει τουλαχιστων μεχρι να επιστρεψει στο κανονικο σεναριο .Απο οτι βλεπω εσυ εισαι σε φαση death note!
Jul 19 2008 12:21
iristella → anime-dono
Οhayo!!!!! Thanks για τo request!!!! Eιδα οτι σου αρεσει και το bleach οποτε αν θες περνα και απο το αντιστοιχο social group........
Jul 19 2008 12:17
iristella → GkLoc
Χα χα χα!!! Πλακα εχεις....... Κοιτα οπως σου ειπα και πιο πριν γουστα ειναι αυτα. Εγω με το που ειδα τον L τον λατρεψα πχ......Αυτα που λες τα περιεργα που κανει για μενα τον κανουν ακομα πιο πολυ Kawaii...... Μεταξυ μας ομως και ο Light μου αρεσει σχεδον το ιδιο (ενα τικ πιο κατω ισως για λογους που θα συζητησουμε στο τελος της σειρας)...... Παντως απο οτι καταλαβαινω σου αρεσει πολυ ε?????
Jul 19 2008 12:05
anime-dono → GkLoc
Δεν εχω κοιταξει ακομα το link που μου εστειλες και οσο για one piece εχω δει μεχρι το 21 απλως εχω download μεχρι το 30.
Jul 19 2008 11:48
GkLoc → anime-dono
Hello Anime-Dono,Ελπιζω να περασεις και απ'το Grouπακι,
και ελπιζω να περασεις Τελεια Στο Site!!
Επ,Τελικα Ειδες και τα 30 επεισοδια???Διοτι δεν πολυκαταλαβα.........
Μπες στο Profile μου Και Απαντα εκει ωστε να μπορεσω να το διαβασω!!!
Jul 19 2008 11:40
iristella → tsintori
Οhayo tsintori kun.......Watashi wa R desu!!!! Ναι καλε χαβαλε κανουμε γενικα απλα σε μια φαση νομιζα οτι οντως παρεξηγηθηκες.... Πιστεψε με δεν φωναζω ουτε την λεω σε αλλον ευκολα..Και αν τυχει κατι τετοιο ειναι αλλος ο τονος μου τελειως οποτε τον ξεχωριζεις.......XDDDDD
Jul 19 2008 10:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed