Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → iristella

Morning morning. Τι κάνεις; να σε λέω από δω και πέρα "R"; Α και εγώ πλάκα προσπαθώ να κάνω. Απλώς μπορεί καμιά φορά να ακούγομαι πιο σοβαρός.:colddd::colddd:
Jul 19 2008 09:53
Photo

tsintori → Jiraiya

Ηi J. Να σε ρωτήσω κάτι; Σκέφτομαι να ανοίξω ένα thread στο Naruto subforum με τίτλο "Ποιο πιστεύεται ότι θα είναι το τέλος του manga". Να το ανοίξω ή πρόκειται να κλειδωθεί επειδή τέτοια πράγματα μπορούμε να συζητάμε στο " [URL="http://www.anime.gr/forums/../naruto/4881-naruto-latest-chapter-discussion-%5B%E5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers%5D.html"]Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers][/URL]";
Jul 19 2008 09:49
Photo

Glastenen → kazmir

hey how r u?^^
Jul 19 2008 08:33
Photo

Nova

Life is so Cruel.....
Jul 19 2008 03:37
Photo

GkLoc → Franklin

Ετοιμη η ιστορια που Ηθελες,Τσεκαρε την στο group!! Ελπιζω να μην σε απογοητευσει,Και να κοιμηθεις Ομαλα!!
Jul 19 2008 02:45
Photo

LucyBR → Glastenen

α τοσο εξαιρετικα δλδ :/... i see... και απ ο,τι καταλαβα πρεπει να ειναι και λιγο "βαραμε ενεσεις απ το πολυ excitement" (but i could be wrong ^^;; ) *pats* ganbatte ne! =w=/ δες το καπιταλιστικα.. :p σκεψου ολα τα υπεροχα moneyz που θα βγαλεις! (lame and failed cheering-up effort :emptyonexg1:) ah sou!! :O looking forward to see it then! |DD
Jul 19 2008 02:43
Photo

Glastenen → LucyBR

η job την ψιλοπαλεύει, εγώ όμως όχι...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, για μια ακόμη φορά πρέπει να γίνω 10294798234698 κομματάκια για να τα βγάλω πέρα...δε θα μείνει τίποτα στο τέλος Τ_______Τ με την πικ θα λυθείς στο γέλιο =3
Jul 19 2008 01:45
Photo

LucyBR → Glastenen

ωχ... :OMG3: take ur time! ^^ απλως προειδοποιησε... θα χρειαστω πανω απο 5 tissueboxes?? αν ειναι να παω να παρω κι αλλα μην τρεχουμε με τις σφουγγαριστρες παλι... :p quite fine thank u!! :3 what about u (and ur new job)??
Jul 19 2008 01:34
Photo

Franklin → GkLoc

To Deathnote το τελειωσα μεσα σε 4 μερες....Μεγαλη λατρεια! Παω κι εγω να αρχισω Honey and Clover... Καλημερα λοιπον κι επισης καλο καψιμο!
Jul 19 2008 00:38
Photo

GkLoc → Franklin

Xε,Χε!:tensai: Νο Prob,:ureshii:Σημερα Ουτος η αλλιως δεν εχει πολυ κινηση το Forum!!:deadga6: μολις εβλεπα Death Note,και συνεχιζω τωρα,Ειμαι στο 8 και εχω να πω οτι Ειναι ΘΕΙΚΟ το Anime:respect:,απορω πως δεν το αρχισα πιο νωρις ο Baka!!!:uhh: τεπσα,Γεια και απο μενα,Καλημερα(αφου αλλαξε η μερα),και καλο καψιμο με οτι κανεις,παω να συνεχισω:bike::bike::bike:
Jul 19 2008 00:35
Photo

Franklin → GkLoc

Ειπα απλως ενα ''γειααααα'' επειδη σε ειδα online :emptyonexg1:
Jul 19 2008 00:30
Photo

GkLoc → Franklin

γειααααααααααα!!!!! Are you spamming me??
Jul 19 2008 00:26
Photo

amaya3 → Adventurer

:hi:just got back only to leave again!λεπια εβγαλα αλλα επειδη η θαλασσα ποτε δεν μου φτανει φευγω για αλλες 10 μερες!(hurray) don't worry i know how you feel,δεν ζητας πολλα κ γω αυτο ζηταω...:emptyonexg1:με φιλους ποτε δεν καταφερα να παω διακοπες..ασυνεννοησια,οργανωση μηδεν κτλ so πηγαινω με τα ξαδερφια μου κ περναω τελεια!βλεπω εγινες ADN team member^^congrats!:knock-knock:
Jul 19 2008 00:24
Photo

Franklin → GkLoc

γειαααααα!
Jul 19 2008 00:07
Photo

Umi no Ossan → louna22

χεχεχε...Σε ποιον δεν θα αρεσε να τον κακομαθαινει μια κοπελα !!!!! Τα λεμε,καληνυχτα (η καλημερα μολις το δεις)
Jul 18 2008 23:59