Community Status Updates
tsintori → iristella
Morning morning. Τι κάνεις; να σε λέω από δω και πέρα "R"; Α και εγώ πλάκα προσπαθώ να κάνω. Απλώς μπορεί καμιά φορά να ακούγομαι πιο σοβαρός.:colddd::colddd:
Jul 19 2008 09:53
tsintori → Jiraiya
Ηi J. Να σε ρωτήσω κάτι; Σκέφτομαι να ανοίξω ένα thread στο Naruto subforum με τίτλο "Ποιο πιστεύεται ότι θα είναι το τέλος του manga". Να το ανοίξω ή πρόκειται να κλειδωθεί επειδή τέτοια πράγματα μπορούμε να συζητάμε στο " [URL="http://www.anime.gr/forums/../naruto/4881-naruto-latest-chapter-discussion-%5B%E5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers%5D.html"]Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers][/URL]";
Jul 19 2008 09:49
GkLoc → Franklin
Ετοιμη η ιστορια που Ηθελες,Τσεκαρε την στο group!!
Ελπιζω να μην σε απογοητευσει,Και να κοιμηθεις Ομαλα!!
Jul 19 2008 02:45
LucyBR → Glastenen
α τοσο εξαιρετικα δλδ :/... i see... και απ ο,τι καταλαβα πρεπει να ειναι και λιγο "βαραμε ενεσεις απ το πολυ excitement" (but i could be wrong ^^;; ) *pats*
ganbatte ne! =w=/ δες το καπιταλιστικα.. :p σκεψου ολα τα υπεροχα moneyz που θα βγαλεις! (lame and failed cheering-up effort :emptyonexg1:)
ah sou!! :O looking forward to see it then! |DD
Jul 19 2008 02:43
Glastenen → LucyBR
η job την ψιλοπαλεύει, εγώ όμως όχι...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, για μια ακόμη φορά πρέπει να γίνω 10294798234698 κομματάκια για να τα βγάλω πέρα...δε θα μείνει τίποτα στο τέλος Τ_______Τ
με την πικ θα λυθείς στο γέλιο =3
Jul 19 2008 01:45
LucyBR → Glastenen
ωχ... :OMG3:
take ur time! ^^ απλως προειδοποιησε... θα χρειαστω πανω απο 5 tissueboxes??
αν ειναι να παω να παρω κι αλλα μην τρεχουμε με τις σφουγγαριστρες παλι... :p
quite fine thank u!! :3 what about u (and ur new job)??
Jul 19 2008 01:34
Franklin → GkLoc
To Deathnote το τελειωσα μεσα σε 4 μερες....Μεγαλη λατρεια! Παω κι εγω να αρχισω Honey and Clover... Καλημερα λοιπον κι επισης καλο καψιμο!
Jul 19 2008 00:38
GkLoc → Franklin
Xε,Χε!:tensai:
Νο Prob,:ureshii:Σημερα Ουτος η αλλιως δεν εχει πολυ κινηση το Forum!!:deadga6:
μολις εβλεπα Death Note,και συνεχιζω τωρα,Ειμαι στο 8 και εχω να πω οτι Ειναι ΘΕΙΚΟ το Anime:respect:,απορω πως δεν το αρχισα πιο νωρις ο Baka!!!:uhh:
τεπσα,Γεια και απο μενα,Καλημερα(αφου αλλαξε η μερα),και καλο καψιμο με οτι κανεις,παω να συνεχισω:bike::bike::bike:
Jul 19 2008 00:35
amaya3 → Adventurer
:hi:just got back only to leave again!λεπια εβγαλα αλλα επειδη η θαλασσα ποτε δεν μου φτανει φευγω για αλλες 10 μερες!(hurray)
don't worry i know how you feel,δεν ζητας πολλα κ γω αυτο ζηταω...:emptyonexg1:με φιλους ποτε δεν καταφερα να παω διακοπες..ασυνεννοησια,οργανωση μηδεν κτλ so πηγαινω με τα ξαδερφια μου κ περναω τελεια!βλεπω εγινες ADN team member^^congrats!:knock-knock:
Jul 19 2008 00:24
Umi no Ossan → louna22
χεχεχε...Σε ποιον δεν θα αρεσε να τον κακομαθαινει μια κοπελα !!!!! Τα λεμε,καληνυχτα (η καλημερα μολις το δεις)
Jul 18 2008 23:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed