Community Status Updates
samurai_pizza_dora → ichigo13
[url=http://www.youtube.com/watch?v=Qq2GKdi5o9Q]YouTube - How to be a Sony Fanboy[/url]
Εψαχνα για fanboys γενικα στο youtube και αυτο εμπορω να πω οτι ειναι θεικο! :hahaha: (που να το δειξω και στον αδερφο μου:tensai:)
Jul 18 2008 23:39
SirJim → Adventurer
Omg... Αυτά είναι.... το w00t το'πα επειδή δεν κατάλαβα τι εννούσες και το emoticon ήταν κάτι σαν χιουμοριστική απάντηση στην Teachan :P. Δεν φαντάζομαι να πρόσβαλλα κάποιον ? Αν ναι, soz....
Jul 18 2008 23:32
louna22 → Umi no Ossan
Σώπα βρε έναν σ'έχω!Και νομίζω....σ'έχω κακομάθει λίγο...αλλά τι να κάνω? :)
Άντε κάλο βράδυ!!!!!Τα λέμε!!!!
Jul 18 2008 23:01
4rtemis → Zoro
Γεια ! αν πασ στο groop death note L fans θα βρεις μια φωτογραφια L + Misa :wooi2: <3 !
Jul 18 2008 20:12
momO → Katan
hey hey thanks for the add :gotit:
btw Katan rocks [COLOR=white](but not as much as Rosiel :P):wis:[/COLOR]
Jul 18 2008 20:00
Glastenen → LucyBR
άτιμη γυνή....σου έχω κάτι αλλά θα το λάβεις όταν ΔΕΝ βιάζομαι...
κατά τα άλλα καλά? ^^
Jul 18 2008 19:04
dragoness_crysta
πλακα κανεις....εγω αν μπορουσα να φυγω για νησι θα πεταφα τη σκουφια μου....ειπες Κατερινη??? εχουν εξοχικο κατι ξαδερφες μου Σαλονικιες εκει.....
οι δικες μου διακοπες εκτος απο μπανακια στην πολη οποτε κατσει θα ειναι και στο χωριο μου που ειναι στο Περτουλι Τρικαλων...για δροσια θα παω περισσοτερο εκει περα....μπορει να παιξει και καμμια πεζοπορια στο βουνο με την εκει παρεα....
btw thanks για το δρακο μου αρεσει παααααρα πολυ!!!!!!
Jul 18 2008 18:41
louna22 → Umi no Ossan
Όπως νομίζεις!Μόλις τα δεις περιμένω την γνώμη σου!
Κάτι ετοιμάζω για όταν ειστρέψω από άδεια. Αν μαζέψω κόσμο θα σε βάλω! :)
Jul 18 2008 17:53
Phantom Duck
Από σήμερα θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα για μερικές μερούλες, μιας και θα με χάσεις για λίγο καιρό ακόμα.
Jul 18 2008 17:45
Umi no Ossan → louna22
ε καλα θα τα περασω οπως ειναι.Μικρο το κακο.Ασε τωρα τρεχω να βρω συμμετοχες γιατι καιγομαι.Αν φτιαξεις καμια καινουρια πες μου για sub-d
Jul 18 2008 17:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed