Community Status Updates
iloveL → 1oneiromono
gothika δεν εχω ακουσει .καλη φαση?? θα τους ψαξω
ε ακουω πολλα...
αν θες να το ψαξεις θα σου πω τα πιο πολυ γνωστα
NIghtmare και maximum the hormone-> γνωστα απο death note soundtrack
mucc
dir en grey
despairs ray
ancafe
malice mizer
moi dix mois
buck tick
gackt
miyavi
hyde
l'arc en ciel
xjapan-> πιο μεταλ
luna sea
hide
ayabie
alice nine
Jul 19 2008 17:34
karkas → psofia
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
Jul 19 2008 17:14
iristella → Neuro
Νeuro kun για να ειμαστε και ειλικρινεις δεν ηταν απλα μια τοση δα εικονουλα...... Το μεγαλυτερο σποιλερ του naruto συμπαντος ηταν........ Eγω διαβαζω manga και δεν εχω προβλημα....... Εσυ θα τα ακουγες γι αυτο στο ειπα......
Jul 19 2008 17:08
Neuro → iristella
? Οχ καλα...ουτε μια τοσο δα εικονουλα να μην βαλι κανεις....:emptyonexg1::uhh:
Jul 19 2008 16:46
iristella → Neuro
Neuro kuuun στο Naruto group πεταξες huge spoiler με εικονα και Post......Διορθωσε το καλυτερα γιατι θα σε κραξουν και θα εχουν και δικιο...... Και να μην χαλασουμε και την υποθεση στα παιδια που δεν διαβαζουν manga ne????
Jul 19 2008 16:40
Warchief → zade
θα σου πω κι εγώ γιατί δεν απάντησα αυτή τη φορά. γιατί κατάλαβα ότι σε πείραξε πολύ και σε άφησα στο άγχος σου. who cares about rep anyway.
πριν το + rep εσύ ο ίδιος έδωσες - μες στο άγχος σου. ιδρώτας.
w/e.
Jul 19 2008 16:23
Glastenen → somnium
you had your birthday and did not say a thing O___O
daaaaaamn you, bastard >____> I have way too many stitches for your cat-fur :P
Jul 19 2008 15:00
Animesuki → Tea-chan
Σε ευχαριστω που ειδες τα σκιτσα μου!Και ευχαριστω για τις συμβουλες σου.Να εισαι καλα και σου ευχομαι καλη εμπνευση με τις δουλειες σου!!!(για τα μανγκα εννοω >_^)
Jul 19 2008 14:50
iristella → GkLoc
Tιποτα δεν ειναι συμπτωση σε αυτην την ζωη... Αν και μενα παρα το οτι βγαινω διαρκως Kira (και κατ ομολογια του Zoro του φερνω και παρα πολυ σαν συμπεριφορα - I wonder why) αγαπημενος μου ειναι ο L.... Οσο για το οτι δεν θα σε προλαβει ο Zoro μην ανησυχεις. Πριν φυγει μου διδαξε την μυστικη τεχνη του irfanview μετα την σπαθολογια και υπαρχει αντιστοιχη εικονα αποθηκευμενη στο Pc μου ....... Moυ ανεθεσε επισης να προσεχω αν καποιος παει να του φαει την θεση και να τον ενημερωσω καταλληλα..... Εγω θα κρατησω την υποσχεση μου απο εκει και περα βρειτε τα οι δυο σας...XDDDDDDD
Jul 19 2008 14:30
Anyparktos → sefiroth
Μιας και τελείωσες το monster(το οποίο βέβαια να σου πω την αλήθεια δεν το χω τελειώσει:P) try speedgrapher if you havent already!Για τα "σοβαρά" που έλεγα ότι βλέπω εγώ είμαι λίγο monster,λίγο jigoku shoujo,λίγο higurashi(όπως το πάρει κανεις το τελευταίο ως προς τη σοβαρότητα) και είναι μια χαρά cool η φάση...I mean,δε λέω καλό αυτό που κάνουν μερικοί που βλέπουν μια σειρά μονότερμα να την εκτιμήσουν αλλά και το να "μπλέκεις" τις σειρές δεν είναι άσχημο...Change of mood and a series for everytime of the day.That's what i meant try it!:riiight:
Jul 19 2008 14:22
GkLoc → Franklin
*Fingers Crossed*
Μακαρι!!!
Ελπιζω να μην μπει να το δει,Διοτι μετα.....
Its Chop up Time!!!
Jul 19 2008 14:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed