Jump to content

Community Status Updates

Photo

Etemon

Ναι φίλε μου,το λινκ ειναι Anime-Greek.forumotion.com θέλει μια εγγραφή μόνο και εισα έτοιμος να κατεβασεις οχι μονο Digimon στα ελληνικα αλλα και Pokemon Και πολλά αλλα anime.
Jul 19 2008 14:11
Photo

Franklin → GkLoc

χαχαχαχα! Μαααλιστα! Αρα δε θα σε προλαβει γιατι μεχρι την επομενη εβδομαδα θα εχεις αλλαξει :P
Jul 19 2008 14:09
Photo

Katan → Zouhan

oooo! thats great! καλά όντως στο τέλος παθαίνεις πλάκα με πολλά! ελπίζω να σε πετύχω στο μσν!
Jul 19 2008 14:06
Photo

GkLoc → Franklin

Ναι,Χε,Χε,Περιμενω Να Μπει Να Το Δει!!! Παντως Δεν Το Κανω Επιτηδες,Απλως Καθε Σαββατο Αλλαζω Avatar k Signature...... Και Ετυχε να ειναι η σειρα του Zoro Τωρα!! Απλη Συμπτωση.............
Jul 19 2008 14:06
Photo

GkLoc → iristella

Τελικα Ειιχα κανει Το Τεστ Πριν 2 Μηνες Που Δεν Ηξερα την Σειρα,Και Με Εβγαλε....... Κira!!!!!........ ......Συμπτωση???
Jul 19 2008 14:03
Photo

Franklin → GkLoc

Πωπω θα γυρισει ο Zoro και θα γελαμε...
Jul 19 2008 13:52
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

παρα πολυ καλη.Εχει να κανει με πολλαπλες προσωπικοτητες
Jul 19 2008 13:49
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

Δεν Την Εχω Δει!!! Καλη Ηταν???
Jul 19 2008 13:29
Photo

GkLoc → anime-dono

Xε,Χε,Εβαλες Τον Baka Luffy ε??? Μηπως αυτο σημαινει θες να γινεις Captain?? πλακα κανω,Παντως πολυ φαση το Avatar!!
Jul 19 2008 13:19
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

χαχαχαχα swordsman χαχαχαχα μου θυμηζεις την ταινια με τον Τζον Κιουζακ....Το Identity !!!!! Θα την κανω ρεμεικ !!!!!! χαχαχαχαχα
Jul 19 2008 13:19
Photo

iristella → anime-dono

Χεχε!!!! Ετσι ετσι!!! Πηγαινε και στο αναλογο Poll να ψηφισεις γιατι οι Misa lovers μας εχουν παρει φαλαγγι (αν και στα post τους αναγκασα να παραδοθουν και να ζητησουν ελεος)...... School Rumble δεν εχω δει ακομη αλλα το εχω στα υποψιν. Παλευω να τελειωσω 2-3 anime αυτην την εβδομαδα και απο εκει και περα το ξανασυζηταω,
Jul 19 2008 13:09
Photo

anime-dono → iristella

Ειναι πολυ baka και δεν την πηγαινα και πολυ.By the way εχεις δει scool rumble?
Jul 19 2008 13:05
Photo

iristella → GkLoc

Hahah ναι αυτην λεω... Πλησιαζεις μην ανησυχεις... Πολυ φαση το ολο σκηνικο παντως........
Jul 19 2008 12:42
Photo

GkLoc → iristella

Xω,Χω,Κατσε Να Τελειοσω το Anime,Και θα Απαντησω Αμεσως!!! να Υποθεσω οτι Μιλας για την misa??? Χε,χε,Μπορει να μην εχω φτασει ακομα εκει,αλλα αυτη την ξερω απτα σεντονακια που λες και της συνεχομενες αναφορες!!!
Jul 19 2008 12:39
Photo

iristella → anime-dono

Lol...... την εχει αυτην την επιδραση... Γι αυτο το λατρεψα!!! Light fan Κι εσυ ε απο οτι μου λες....... Ελπιζω μονο να μην συμπαθουσες την Misa.....ΧDDDDDD
Jul 19 2008 12:36