Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → Zoro

To τελειωσα !!!!! Ξενερωσα !!!!! Δεν μπορει να τελειωνει ετσι.....Πολυ ακυρο τελος !!!! Griffith.....SHINE !!!!! Που να καει στα καζανια της κολασεως ο παλιο $!%!#$%!$%~!%^! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Εφυγα με 1000 για το μανγκα !!!!
Jul 27 2008 00:52
Photo

Orion19 → GkLoc

Έχω μόνο άσχημες εμπειρίες με άτομα 12-16, αλλά με έκανες να αλλάξω γνώμη! Να είσαι περήφανος που είσαι τόσο καλό (μη γελάς) και ώριμο (βρε μη γελάς, είπα!) άτομο στα 15! Τιμή μου να σε διαφθείρω σαν ero-nakama που είμαι! :hero:
Jul 27 2008 00:51
Photo

GkLoc → Orion19

Xε,Χε,Και εμεις διασκεδαζουμε Παρρα Πολλυ με την δικια σου Ero παρεα!!! "Τρέμω στη σκέψη του πως θα είσαι σε 10 χρόνια" Σ'αυτο τρεμω και εγω,Ομως που θα παει,Μπορει να μου βγει σε καλο!!! "Δε θα ξέρουν που να κρυφτούν οι κακομοίρες! Βέβαια, αν τους κόβει, δε θα θέλουν να κρυφτούν, έτσι;" Ετσι Ακριβως,Ah We Think Alike!! Ευχομαι να ειναι ολες Ero σαν εσενα,But,Αυτο ειναι ενα Ονειρο,Που δυσκολα θα πραγματοπειηθει!!xDDD!! You Have A Special Place In My Ero-Heart Also!!
Jul 27 2008 00:46
Photo

Phantom Duck

Σας ευχαριστώ όλους σας παιδιά :wooi2:
Jul 27 2008 00:27
Photo

Zoro → 1oneiromono

Πωπωπωπω τι πμ ηταν αυτο,προσπαθεις να μου μοιασεις??!:hihi2: Χαιρομαι που ειδες τις ταινιες παντως! [σορυ που απανταω τοσο αργα αλλα δεν ειχα ιντερνετ αυτες τις μερες!!:P] Τεσπα,τα επιχειρηματα σου ηταν πολυ καλα και μ'αρεσαν γενικως... [take a giant vm!!:hehehe:] Η ιστορια με την Ναομι εμενα μ'αρεσε σχεδον ισαξια με το ανιμε...ισως θα εβαζα λιγο πιο πανω το ανιμε λογω του suspense που ειχε αλλα στην ταινια μ'αρεσε πολυ η εναλλακτικη ιδεα με την οποια ο Light χρησιμοποιησε το DN για να σκοτωσει και την φιλη του και την Ναομι γιατι ηταν ο μονος δυνατος....εβαλε την Ναομι να απαγαγει την φιλη του και να αυτοκτονει με πυροβολισμο,ενω εβαλε την φιλη του να πεθανει με πυροβολισμο και μιας και γενικως κανεις στην ιαπωνια δεν θα κουβαλουσε πιστολι σε μουσειο σε καθημερινη,η περιπτωση που εγραψε ηταν η μονη δυνατη και μ'αρεσε πολυ πως τα συνδιασε,μιας και με το DN κανονικα δεν μπορεις να βαλεις ενα ατομο να σκοτωσει αλλο αλλα αυτος το καταφερε! Επισης και η συναντηση τους μ'αρεσε πιο πολυ απ το ανιμε,με τον L να τρωει τα ιδια πατατακια του Light:P [γουστα παντα!] Και το ανιμε που ειπε "I'm L" πολυ καλο αλλα βρηκα λιγο παρατραβηγμενο το ολο συμβαν με το σχολειο και τους 2 καλυτερους μαθητες κλπ Η Takada ψιλοσυμφωνω μαζι σου...αν και το yotsuba arc δεν μου την εσπασε τρομερα,πιο πολυ τα γενομενα με τον Νear,θεωρω περπιπου ισαξια την αλλαγη της ταινιας με του ανιμε... Η Takada ουσιαστικα στην 2η ταινια εκανε τριπλο ρολο....και Takada γιατι ηταν στο δελτιο ειδησεων και Teru γιατι την εμπιστευτικε ο Light και Higuchi(αυτο ηταν το ονομα του,κι εγω το μπερδευα παλια:P)γιατι εκανε το κυνηγητο μεχρι τον τηλεοπτικο σταθμο! Παντως η ηθοποιος που την επαιζε πολυυυυ kawai τυπισσα:kawaii: [λιγο ασχετο ξερω!] To τελος του ανιμε εμενα μ'αρεσε γιατι εμενα δεν μ'αρεσουν οι συνεχειες με συνωμοσιες κλπ...ο L ηταν ενας και μοναδικος,δεν μ'αρεσε που εβαλαν κι αλλους!! Αρα προτιμησα αυτο του ανιμε και γιατι τελειωσε με τον L και γιατι ο L απεδειξε οτι υπηρχε τροπος να πας κοντρα σε shinigami...εμενα μου την εσπασε στο ανιμε που εχασε γιατι δεν μπορουσε να κανει τπτ παρα την εξυπναδα του,ενω στην ταινια εδειξε οτι υπηρχε τροπος και μαλιστα βασισμενος στους κανονες του DN και οχι ξεκαρφωτος! Το σκακι καλυτερο απο το τεννις βεβαια,χαιρομαι που συμφωνεις και οντως ηταν καπως πολυ γρηγορο!! Αυτο με την misa δεν πολυκαταλαβα γιατι σου φανηκε αδυνατο εκτος κι εννοεις για την ερμηνεια της κοπελαςXP Οσο γι αυτο που λες με τις σκεψεις του Light/L οντως αυτο αφαιρεσε ποντους απο την ταινια αλλα δεν γιονοταν αλλιως... Οσο για την προταση σου,καλη ιδες δεν λεω αλλα και οι ταινιες δεν με χαλασανε,δεν τις βρηκα τελειως αχρηστες....αν θες να δεις αχρηστη DN ταινια δες την 3η!! Aυταααα....σορυ για πμ προοριζοταν αλλα νομιζα θα εγραφα λιγα...τελικα δεν κατεχω καθολου λακωνικοτητα,πρεπει να προσεχω στο μελλον!!:P Αν εχεις τπτ να πεις θα χαρω να το ακουσω....οπως βλεπεις δεν τρωω τον αλλο αν διαφωνει,μ'αρεσουν οι συζητησεις και δεν με πειραζει η αποψη σου.....κι εγω το ανιμε προτιμησα btw απλως οι ταινιες ειχαν μερικα πολυ καλα σημεια θεωρω! Τα λεμε λοιπον:byejg9:
Jul 27 2008 00:02
Photo

Zoro → GkLoc

Και επιτελους μπορω να απαντησω και στον καλυτερο φιλο μου του forum,GK-kun!! Σε αφησα τελευταιο γιατι ειχα πολλα να πω!;) {προσεχε αυτο ειναι το experimental πρωτο μου σεντονι vm και θα φρικαρεις λιγο με το που θα το δεις...σε προειδοποιησα!!:oo:} [βασικα αναλογα με το ποια πρωσοπικοτητα σου ειναι active εισαι και ο χειροτερος εχθρος μου αλλοτε,αλλα δεν πειραζει:hahaha:] Καταρχας μπραβο ρε,με τρομαξατε χτες εσυ κι ο δουλης!!! Νομιζα με ξεχασατε πραγματικα και συνομοτουσατε αν μου φατε την θεση.... [και ελεγα κι εγω,μονο η captain με προστατευει πια??!ΧDXD] Πραγματικα το πμ σου χτες με συγκινισε πολυ....snif snif:cry: [slaps himself...get a hold of yourself marimo!] Εχω να διαβασω και ολες τις σελιδες που παιχτηκαν απο τοτε που λειψα + να απαντησω σε οσα posts εχασα....καλα θα περασω αυτες τις μερες!! Στο Naruto btw εφτασα στο 39 επεισοδιο και μ'αρεσει ολο και περισσοτερο,ολοι σχεδον οι χαρακτηρες πολυ cool! Αν συνεχισει ετσι μπορει να το θεωρησω και ισαξιο με το OP καποτε!! [GK heart attack....status....imminent!!:nanana:] Και θα βαλω sasuke ava συντομα!! [GK has now left this world!!:deadga6:] Παντως ακομη και ο Naruto μ'αρεσει πια,αν και οχι οσο ο Sasuke παντα,αλλα εχει πλακα κι αυτος!! Νo.1 o Sasuke παντως μεχρι τωρα απο τους "μικρους" και ο Kakashi απο τους "μεγαλους"! Εσυ σε πιο επεισοδιο εισαι?? [υπαρχει περιπτωση να το θεωρησεις καλυτερο απο το op ποτε??!:hihi2:] Berserk τι εγινε επισης,το τελειωσες το manga?? [και μην πεταγεσαι καθε φορα στις συζητησεις μου dammit!!!:mador2:XDXD] Tωρα οσο για το Death Note...οντως πολυ γμτ σειρα,με ειχε πωροσει πολυ στην εποχη,χαρη σ'αυτην εκανα 1002 συζητησεις και αναλυσεις και ανακαλυψα την χαρα του σεντονοποστισμου!:P Επισης χαρη σ'αυτο το ανιμε γνωριστικαμε με την iri αρα οπως βλεπεις εχει πολυ μεγαλη σημασια για μενα η σειρα αυτη!;) Αλλα οχι και καλυτερη ever που λες εσυ!!:hahaha: Πιο καλη και απο OP δλδ??! [naniiiiii????!XDXD] Παντως εμενα μου αρεσαν και ο Light και ο (usopp)L!!! Ο καθενας για τους λογους του!! Ο Near δεν μ'αρεσε μονο... Η Misa ειναι η αδυναμια μου φυσικα!!!:P Συζητησεις που εγιναν για παρτυ της!!!Ασε! Πες μου εντυπωσεις οταν τελειωσεις το ανιμε και σου προτεινω να δεις τις 2 live action ταινιες αν δεν σ'αρεσει το τελος του ανιμε!! Εμενα με ικανοποιησε πιο πολυ το τελος τους,που ειναι διαφορετικο απ του ανιμε και πιο εξυπνο για μενα,χωρις να ξεφευγει απο τους κανονες του death note! Κριμα που σε εχασα την περιοδο που την ξεκινησες,αλλα χαιρομαι που γκουχ αλλες γκουχ δεν σε επεισαν να μισησεις την Misa....που θα παει,θα απαντησω και εκει!!:hihi2: Αυτα....αααα.....καλα οσο για τον Zoropp χαχα ισα που προλαβα να σε δω....αμεσως τον αλλαξες....οπως και τον L!! Να παρει αυτο το συνδρομο σου...σε κανει πιο ξεχωρηστο παντως....παντα ετσι!!:riiight: Kαι μ'αυτο τελειωσα ολα τα νμ που ηθελα....απαντα οποτε μπορεις και θα τα πουμε συντομα,Sogelopp-kun!!! [ξαναβαλε soge παλι ρεεε...σου πηγαινε γαντι!!XD] Παω να απαντησω και σε μερικα αλλα posts,τα λεμε dearest nakama!!;)
Jul 26 2008 23:03
Photo

Zoro → tsintori

Βλεπω με ξερεις καλα,ετσι ειναι!!:P [αλλες ειναι καλες στο multitask και αλλοι οχι!!] Aσε εχω και να απαντησω σε ολα τα πραγματα που εχασα αυτη την περιοδο!! Yosh,καψιμο mode on fully operational,τα λεμε!!^^
Jul 26 2008 22:44
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Ε τουλαχιστον επαιξα κι εγω τον ρολο μου στο ψησιμο σου!!:P Την teichou κοντα τα χερια γιατι τα δικα της χερια τσιμπανε και εμφανιζονται σε παραξενα σημεια πολλες φορες!!!:hahaha: Οτι θες να με ρωτησεις γενικα για την σειρα,σε μενα!! Τον πιο καμενο του site για Berserk!! [και οχι μερικες απομιμησεις που πεταγονται για να πουλησουν τις γνωσεις τους εδω και εκει γκουχ γκουχ] ;)
Jul 26 2008 22:39
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Άστο doulis. Ero Zoro is off οπότε no διαγωνισμός. Δεν πειράζει άλλη φορά.....
Jul 26 2008 22:38
Photo

tsintori → Zoro

Intersting thought Zoro. Άντε σε αφήνω τώρα γιατί ξέρω ότι με το multitasking έχεις πρόβλημα και βλέπω ότι μιλάς και με άλλους.
Jul 26 2008 22:37
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Gomen tsintori-kun αλλα θα πρεπει να βαλεις μονος βαθμολογιες στο ΟΡ....Εγω απεχω για λιγο....Θα επιβλεπω ομως κ θα σου στειλω καποια στιγμη ισως καποιες βαθμολογιες προς το τελος....
Jul 26 2008 22:37
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Hello dear nakama !!!! Να σου θυμησω πως δεν με εψησες εσυ,ψημενος ημουν,απλα με αυτα που ειδα στην περιγραφη στο γκρουπ με εκανες να του δωσω προτεραιωτητα !!! Γκρινιαρης εε;;;;Εχε χαρη που για ιδεολογικους λογους θα απεχω απο το γκρουπ για καποιο διαστημα....Κ δεν ζητησα αυτο που ειπες απο την teichou δεν ειμαι μονοφαγας.....
Jul 26 2008 22:35
Photo

Zoro → zade

Aχαχα καλο κι αυτο,νομιζα κανα meeting τπτ!! Τεσπα αυτα τοτε,καλα να περασεις στις διακοπες σου λοιπον,θα τα πουμε στο forum κλασικα!! [παω να δω και το θρεντ σου σε λιγο^^] :byejg9:
Jul 26 2008 22:35
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Δουλη-kun καλως σε βρηκα οπως ειπα και στο group!!! Για Berserk χαιρομαι που εισαι κι εσυ ενας απ αυτους που καταφερα να ψησω να το δουν και που τελικα τους αρεσε!!! Οτι ερωτηση εχεις ρωτα εμε!! [και οχι αλλους που πεταγονται απο κατω γκουχ γκουχ!] :P
Jul 26 2008 22:31
Photo

zade → Zoro

Παντρέυεται ένας φίλος μου . Ειδάλλως τίποτα σημαντικό δεν γίνεται ..
Jul 26 2008 22:31