Community Status Updates
iristella → Seraphimon-T.K.
δεν πειραζει...... Ουτως η αλλως δεν ηταν και τπτ το ιδιαιτερο ουτε με ενοχλουν τα spoilers........
Oσο για το σχεδιο και μονο το colouring που ηταν, ηταν πολυ προσεγμενο και φανταστικη δουλεια.....ανυπομονω να δω το επομενο.....
Jul 26 2008 19:28
Seraphimon-T.K. → iristella
Σορρυ ΧΡ μου ξεφυγε...Εχω σποϊλεριασει αρκετα ατομα με αυτον τον τροπο..λεμε κατι κ χωρις να το καταλαβω λεω σποϊλερ >_<
Κ αυτο το δραμα που εχει μαρεσει κ μενα επισης,δεν εισαι η μονη:drink: (θανατοι,η μοναξια του ναρουτο/γκααρα στην αρχη κ.α.)..Δινουν αλλη διασταση στο ανιμε/μανγκα.
Όσο για το colouring του σασουκε (το σχεδιο δεν ηταν δικο μου,μονο τα χρωματα),δεν με πειραξε καθολου ΧΡ Γιαυτο τα ποσταρω κιολας,γιατι μπορει σε καποιους να αρεσουν...
ΥΓ:ετοιμαζω τωρα ενα δικο μου naruto fan art,και λογικα αυριο θα το τελειωσω και θα το ποσταρω...το δουλευω 2-3 μερες τωρα Ο_Ο
Jul 26 2008 18:28
Zoro → 4rtemis
Οhayo!!
Δεν την ειδα την εικονα ακομη,τρεχω τωρα!!^^
Χαιρομαι που τελικα μου κανες το χατηρι...μιας και εχω αδυναμια στο θεμα!!
Το εκτιμω πολυ....απο δω και περα παντα οτι χρειαστεις,αν μπορω να βοηθησω,summon Zoro-kun!!
At your service!!;)
Jul 26 2008 18:12
Erisadesu → Tea-chan
ela re teachan pou asxoleise me ena minor reputation.
pote 8a eisai edw? emeis tin allh evdomada 8a vgoume oloi mazi eksw kanonise na e8ries.
Jul 26 2008 18:04
OMG did you just spoiled me????????? Δεν εχω δει τα fillers......... Τοτε τα δειχνουν τα flashbacks???????????? Αντε τωρα ειμαι πολυ πιο αποφασισμενη να το δω ολο μαζι.... Ειμαι ισως απο τους λιγους ανθρωπους που μου αρεσουν το δραματικο σε μια σειρα εστω και αν χανω χαρακτηρα που να μου αρεσει....... Με ενοχλει αφανταστα το να μην γινεται ποτε κατι πολυ κακο οπως ενας θανατος γιατι δεν μου φαινεται ρεαλιστικο να νικανε οι καλοι παντα και συνεχεια χωρις απωλειες...... Και γι αυτο μου αρεσει το Naruto γιατι δεν δισταζουν να σκοτωσουν και main characters Πολλες φορες......
Εdit...
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια...... Εχω δει και εγω τα εργα σου και πραγματικα με εχεις αφησει αφωνη!!!!!!!!:OMG3: Κανεις πραγματικα τελεια δουλεια.... Θυμαμαι ειδικα ενα σχεδιο με τον sasuke Που κλαιει το οποιο ηταν ΑΠΑΙΧΤΟ (το ειχα βαλει και wallpaper στο Pc ελπιζω να μην σε πειραζει - δεν μπορεσα ομως να συγκρατηθω.....:wooi2:) !!!!!
Jul 26 2008 18:03
Btw απ'οτι ειδα σχεδιαζεις κιολας...Δεν το ηξερα ΧΡ εχεις κανει καποια καλα σχεδια,κ ειδικα η δουλεια στις σκιες ειναι πολυ καλη...συνεχισε ετσι...
Jul 26 2008 17:59
Εγω δεν θελω να ερθει το επομενο αρκ Τ_Τ...ο Αζουμα ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες...>_< Εδω στο μανγκα στεναχωρήθηκα οταν το διάβαζα. Και πιστεύω στο ανιμε εκαναν πολυ καλα που εβαλαν τα φλας-μπακ που μας έδειξε τοτε στο μανγκα πριν πεθανει...εχει μια πιο καλη ροη ετσι. Όταν δειξει αυτα τα επεισοδια θα αλλαξω και αβαταρ και υπογραφη...*σνιφ*
Jul 26 2008 17:40
Aνυπομονω να μπουμε στην πλοκη............ Με Shikamaru και Asuma Και Hidan Και Kakuzu.......... Απο εκει θα αρχισει πραγματικα το Shippuuden για μενα....Καλα και το κομματι με τον Sasuke εννοειται οτι ηταν πολυ ωραιο αν και το πηγαινανε πολυ αργα........ Αλλα φαντασου οτι μετα το Shikamaru rules arc Θα πεσει η μεγαλη μαχη....... αααχ υπομονη να εχουμε μονο.....
Jul 26 2008 17:32
Ναι,κ εγω εχω ξεκινησει αλλες 2 σειρες...κ μια σειρα Dorama,αλλα και παλι...Καθε παρασκευη ειναι ενα στανταρ το ναρουτο ΧΡ
Jul 26 2008 17:25
Για να ξεχαστω βεβαια εχω αρχισει 5 σειρες παραλληλα και εχω καει....... Και βγαινω συνεχως εξω απο το σπιτι αλλα που θα παει........ Θα αποτοξινωθω απο το Naruto για καποιο διαστημα......XDDDDDDD
Jul 26 2008 17:21
Καλυτερα ετσι..μαζεμενα! κ εγω ετσι ελεγα να κανω αλλα δεν αντεξα ΧΡ
Jul 26 2008 17:17
Raven Princess → cheery girl!
Αντε καλη επιτυχια!!!Περαστικα στη μαμα σου και καλο κουραγιο!!Πραγματικα σε καταλαβαινω γιατιη μητερα μου,η θεια,μου και η νονα μου ειναι φιλολογοι και οπως καταλαβαινεις δεν με αφηνουν ουτε να ανασανω!!!!
Ελπιζω να περασω νηπιαγωγων!!! Ευχομαι να τα καταφερεις να γινεις μια φοβερη κτηνιατρος!!!
Παντως και μετα τις πανελληνιες εγω θα κοπιασω μιας και θελω να περασω σε ανωτερη επαγγελματικη σχολη χορου για καθηφητρια μπαλλετου!!!!
Jul 26 2008 17:05
Zoro → Emmanouela
Ohayo Emmanuela-chaaaannn!!!:hi:
Συγγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα αλλα αν ειδες το μυνημα που ειχα αφησει στο προφιλ μου,δεν ειχα ιντερνετ για μια περιοδο περιπου 10 ημερων και κιωλας ειχα και εξετασεις!!
Τωρα ξεμπερδεψα ευτυχως και επεστρεψα δρυμιτεροτατος στο forum,αν και θα λειψω ξανα σε μια βδομαδα περιπου!!
Τεσπα,σ'ευχαριστω παρα πολυ για το link σου,χαιρομαι πολυ που καθισες και μου το βρηκες αν και....χεχε οντως την εχω δει εδω και αρκετο καιρο!:P
Παρ ολα αυτα μην πτωεισαι,η σκεψη ειναι που μετραει για μενα παντα,σε ολες τις περιπτωσεις!!:wooi2:
Το οτι καθισες και μου την εψαξες με τιμα πολυ!Χαιρομαι που με σκεφτηκες κι εμενα!^^
Αρα μην ανυσηχεις,χαρηκα πολυ για την πραξη σου και παντα οπως ειπα,οτι θες ελα ζητα το σε μενα!!!
Btw η 3η ταινια,εκανα και review στο thread,ηταν η χειροτερη των 3ων για μενα!!
Στις αλλες 2 βρηκα θετικα σημεια συγκριτικα με το ανιμε,αλλα σ'αυτη μονο ο L αξιζε!
Εσυ την ειδες τελικα??
Τι αλλες 2??
Αν ναι,πως σου φανηκαν??
Τεσπα,και τελος....χεχε sorry αν γινομαι ενοχλητικος αλλα....με το one piece τι εγινες??
Το ξεκινησες??
Απλα απο περιεργεια ρωταω,οπως παντα:nanana:...αν δεν προλαβαινεις,εχεις αλλες ασχολιες/ανιμε εννοειται οτι δεν με πειραζει!
Αυτα,εσυ θα πας πουθενα διακοπες αυτη την περιοδο??
Αν ναι καλα να περασεις!!
Ευχομαι να σε δω καθολου αυτες τις μερες!!
Τα λεμε λοιπον,ΒΒ!!:byejg9:
Jul 26 2008 15:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed