Community Status Updates
Zoro → GkLoc
Το The Dark Knight GK!!!
[χεχε ας πεταχτω κι εγω λιγο σαν κι εσενα!!]
Το ειδα κι εγω και τις συμβουλεψα να παει να το δει της iriς γιατι ο heath ledger που επαιζε τον joker ηταν ολα τα λεφτα...
[πιο καλος απ τον kira.....naniiii??:burningbe3:]
Τελειως παρανοικος,τελειος απο εμφανιση και ερμηνεια και κριμα που ο ηθοποιος μας αφησε τον ιανουαριο,ακριβως αφου τελειωσε την ταινια!
Ξεπερασε και τον Nicholson για μενα,αν εχεις δει το παλιο Batman...
O καλυτερος Joker eva!!
Τρεχα δες την προτεινω!!^^
[οπως και το ποστ μου στο death note thread συντομα....μουαχαχαχαχα...]
θα σου απαντησω και στο προηγουμενο νμ σου σε λιγο!!:P
Jul 27 2008 02:35
Zoro → iristella
Απαντας κι εσυ στο DN ε???
Καλααα,ετοιμασου να δεις το δικο μου,μετα απο τοσoν καιρο που ειχα να γραψω!!:hahaha:
Τεσπα,αν μπορεις ελα φτιαξε το ρολοι του τοιχου μου:P
Παει 40 δευτερολεπτα πισω!!!:hihi2:
Jul 27 2008 02:31
BarbasSs → zade
να φανταστω δεν γνοριζεις τους Children Of Bodom(metal μπαντα)
ειχαμε σηζητηση για την μπαντα και για το πως βγηκε το ονομα τους
που οπως θα καταλαβες προεκυψε απο εκεινο το συμβαν...
μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα...
may the godess be with us
Amen
Jul 27 2008 01:59
Zoro → Umi no Ossan
Η Caska ωραιος χαρακτηρας αλλα δεν ειναι απο τους αγαπημενους μου γυναικειους χαρακτηρες...οταν διαβασεις το manga προς το volume 20κατι εμφανιζετια μια γυναικα,η Luka και αυτη ηταν ο αγαπημενος μου γυναικειος χαρακτηρας της σειρας...αν και δεν εμεινε πολυ στην σειρα...
Αυτα λοιπον,καλη συνεχεια,ενημερωνε με με την προοοδ σου που και που!^^
[παντως guts ftw,απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες eva!!]
Jul 27 2008 01:38
Umi no Ossan → Zoro
Ποιος νοιαζετε για τους αλλους;;;; Για την Casca αναφερομαι...Τον παλιο $!!%!%$&@
Θα παρω κ γω την σπαθα μου κ θα παω να τον σφαξω παρεα με τον Gutz !!!! Για την Casca ρε γμτ !!
Jul 27 2008 01:16
GkLoc → Zoro
Και επιτελους μπορω να απαντησω και στον καλυτερο φιλο μου του forum,Zoro-Kun!!!
Τι Ηταν αυτο το σεντονι ρε???
Παντως Ωραιο ηταν και thanks για τα καλα λογια,και its nice to have you back!!!!!
Λοιπον,Οπως εχεις συνηδιτοποιησει,Im not Gk Zoropp Anymore!!!Im Now Gk Light!!!!
Λοιπον,Να σου απαντησω ενα,ενα!!
"Καταρχας μπραβο ρε,με τρομαξατε χτες εσυ κι ο δουλης!!!
Νομιζα με ξεχασατε πραγματικα και συνομοτουσατε αν μου φατε την θεση...."
he,He,Mission Acomplished!!!
TEMME,If You Gonna Say Naruto Is Better One More Time,Ill Come And Kick Your Marimo Ass!!!!
Λοιπον,Naruto Δεν θα ξαναδω ποτε στη ζωη μου,το θεωρω το χειροτερο Anime Ever,ουτε να το βλεπω δεν θελω!![Proud One Piece Fan mode]
πλακα πλακα,Αρχισε να μου αρεσει και μενα,εχω φτασει 35 επεισοδια,και ενταξει το θεωρω πολυ καλο,και μαρεσει γενικα που υπαρχουν τοσο πολυ χαρακτηρες,και ο καθενας με δικες του ικανοτητες!!!Naruto FTW!!!Not that Baka Sasuke!!!
Κορυφαια Στιγμη Απο Ολα Τα 35 Επεισοδια!!!!
Οταν ο Sasuke Κολωνει ο φλωρος,Και του Παιζει την Μπουκεταρα ο Naruto,Best MOMENT EVER!!!!Naruto powns Sasuke!!!
"υπαρχει περιπτωση να το θεωρησεις καλυτερο απο το op ποτε??!"
γκουχ*γκουχ*Νομιζω δεν χρειαζεται να απαντησω!!!
"Berserk τι εγινε επισης,το τελειωσες το manga??"
Οχι,εμεινα Chapter 27,Δεν εχω πολυ ορεξη να το συνεχισω!!!
"Πιο καλη και απο OP δλδ??!"
Λοιπον,Ας παρουμε ολα απ'την αρχη!!!
Καθομαι στο Forum,(Ειχες ηδη φυγει,)και λεω τι να κανω τι να κανω???Και βλεπω ενα Poll Best anime 2006,k best anime 2007!!!
Death Note,Code Geass!!
και κατεβαζω το πρωτο πεισοδιο και των δυο,Βλεπω πρωτα Code Geass!!!
Μουφα!
βαζω μετα Death Note!!!
ΘΕΙΚΟ!!!!!
Απιστευτο,Κολλησα με το πρωτο Επεισοδιο,Ηταν Θανατστικο Anime!!!And Yeah Much Better Than One Piece!!!!
Την Πορωση που επαθα με Light δεν εξηγηται,Ηταν Instant,ο τυπος ηταν Best Character EVAH!!!!!
ουτε με Vegeta δεν ειχα τετοια πορωση!!!!
Και Ο L στην αρχη δεν μου πολυαρεσε,Αλλα μετα τον συμπαθησα,Οσο για misa,ενταξει,εμενα δεν με πολυενοχλουσε καθολου!!!
Επισης,Την σειρα την τελειωσα,ειδα την πρωτη ταινια,(Καλα τι σκατα ερμηνειες ηταν αυτες)ΕΛΕΟΣ!!!!
Το τελος της σειρας δεν το σχολιαζω,Το ειδα 5 Φορες να σιγουρευτο οτι εγινε αυτο που εγινε,*Αυτα θα τα πουμε και στο Thread!!!*
Eπισης αμα δεν ελειπες εσυ,και δεν ειχε τοση βαρεμαρα το Forum,δεν θα την αρχιζα ποτε την σειρα............Thank You!!!
[ξαναβαλε soge παλι ρεεε...σου πηγαινε γαντι!!XD]
Exω τετοια πορωση τωρα,Που θα αργησω να αλλαξω Avatar!!!
Eλπιζω το post μου να ειναι μεγαλο,Και ελπιζω να μην ξαναφυγεις,(Yeah right!)
Παλι καλοςωρισες Nakama,και θα τα λεμε Συχνα.Συχνα!!!
Jul 27 2008 01:04
Zoro → Umi no Ossan
Xαχα εκανα ολοκληρη αναπτυξη στο θεμα στο Berserk thread....εγω βασικα δεν τον μισησα τοσο που τους προδωσε γιατι στην κατασταση που ηταν ειχε ενα ονειρο και θυσιαζοντας μονο μερικους ανθρωπους θα μπορουσε οχι μονο να εκπληρωσει το ονειρο του αλλα και να γινει θεος....σιγουρα δεν ειναι κατι το αξιοθαυμαστο αλλα αν ερθεις στην θεση του και το σκεφτεις,αν δεν το κανε τον περιμενε μια ζωη κολαση,να μην μπορει να κανει τπτ πια,να βλεπει το ονειρο του να χανετε και να πεθανει χωρις να χει επιτυχει τπτ...
Αυτο ομως που μου την εσπασε ειναι οτι
1)Μονος του οδηγηθηκε σ'αυτη την κατασταση οταν πηγε με την πριγκιπισσα
[στο manga αναλυθηκε και καλυτερα]
2)Av το εκανε απλως για να πραγματοποιησει το ονειρο του,τοτε τον καταλαβαινω....αλλα μονο και μονο αυτο που εκανε στην Caska δειχνει ποσο κακος και ζηλιαρης ηταν...
Πολυ ωραιος κακος παντως...και καλα ψυχολογιμενος!!
Τρεχα διαβασε το manga να καεις:P
[και οτι αποριες εχεις σε μενα παντα!!]
Jul 27 2008 01:02
Umi no Ossan → GkLoc
Τωρα το ειδα.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ακου εκει Cell !!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Jul 27 2008 01:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed