Community Status Updates
Zoro → tsintori
Χαχα οχι που δεν!!!XD
Ειναι το απολυτο δολωμα η Misa!!
[οχι σαν αλλες που λενε οτι ηταν αχρηστη!]
Γραψε κατι γι αυτην και αμεσως τσιμπαει....αυτο μπορουμε να το εκμεταλλευτουμε!!:hehehe:
Jul 26 2008 22:28
Zoro → zade
Χαχα εχασα παρα πολλα πραγματα αυτη την περιοδο που ελειψα,θα το τσεκαρω και το θρεντ σου λοιπον!;)
Κοιτα συμπτωση εγω απο τις 2 και μετα μαλλον θα λειψω....δεν εχω ακομη αποφασισει που θα παω και ακουγονται μονο προτασεις για την ωρα:P
[αλλα θα λειψω σιγουρα λογικα]
Για το scanners πες το μου οταν κανεις blog να το δω,με εψησες!!!
1-3 αυγουστου τι γινετε θεσσ/νικη btw???:?
Jul 26 2008 22:26
zade → BarbasSs
Καλά ρε είμαι ο σπλατεριάρης της ομάδας και αντί να στέλνεις το λινκ για του φόνους σε εμένα το στέλενεις στον πρόεδρο ; Τι να πω ρε .Ντροπή. Θα υποστείς την οργή της Θεάς
Jul 26 2008 22:25
zade → Zoro
Οχι ρε δεν είναι φήμες πλέον. Δες στο θρεντ μου ,στο "θα πέσει πολύ ξύλο" Είναι 100% αλήθεια. Ευτυχώς. Ωρα ήταν να πεθάνει και κανένας ...ΛΟΛ . Αντε με το καλό να χαρείς τις διακοπές σου . Θα είσαι Θεσ/νίκη στι1-3 Αυγούστου ; Εγώ θα ε'ιμαι εκεί. Διακοπές που θα πας δε μου πες . Εγώ Ρόδο 9-18 Αυγούστου.
Διαβάσματα ξεκίνησα ήδη από την προηγούμενη βδομάδα για να μπορώ να απολαύσω τις διακοπές μου τηη Ρόδο . Η εικόνα είναι από την πρώτη ταινία [URL="http://www.imdb.com/title/tt0081455/"]Scanners (1981)[/URL] του DAVID Cronenberg . Kάποια στιγμή που θα αρχίσω γράφω στο blog μου θα εξηγήσω γιατί έβαλα αυ΄την την εικόνα στο προφίλ μου. Καλά να περνάς .
Jul 26 2008 22:22
Zoro → iristella
Χαχαχα ησουν το τελευταιο ατομο που περιμενα να δω σε νμ!!!
Spybot!!:chigau:
Καλα να περασεις,τα λεμε!!:byejg9:
Jul 26 2008 22:16
Zoro → zade
Ojamashimasu my friend luco!!^^
Το Rambo V δεν το χα ακουσει αλλα τσεκαρα στο [URL="http://www.imdb.com/title/tt1206885/"]imdb[/URL] και λεει ειναι φημες για την ωρα!
Καλα ο Rambo για μας τους anti-army εννοειται ειναι μορφη!!!:hahaha:
Εξετασεις ναι τελειωσα και τωρα θα χαρω διακοπες επιτελους...τελευταιος τελειωσα!!
Αν και θα λειψω για μια βδομαδα περιπου συντομα,γενικα θα με βλεπετε πιο πολυ στο forum αυτη την περιοδο!!
Εσυ τι λεει,θα εξαφανιστεις για διακοπες ή εχεις τπτ διαβασματα??:P
ΥΓ:Η εικονα σου εδω πιο πανω απο ποια ταινια ειναι???
Jul 26 2008 22:14
iristella → Zoro
Σφηνα Mode on........... Η Κυρια ηταν ειναι και θα ειναι L fan......... Απλα εχει δυσανεξια στην ηλιθιοτητα........
Jul 26 2008 22:10
zade → Eze
ρε συ EZE δε μου λες ,μένεις Γιάννενα ;
Θες να βρεθούμε κάποια στιγμή ;
Jul 26 2008 22:09
tsintori → Zoro
Η κυρία ζηλεύει επειδή τις έκλεψε τον light.:hahaha::hahaha: Ok λοιπόν θα τα πούμε στο πλοίο.
Jul 26 2008 22:06
zade → Zoro
Ela re ! Πως πάει ; Εμαθες για τη νέα ταινία Ράμπο που Βγαίνει ; Ράμπο 5 . ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .Εσύ ,τελείωσες την εξεταστική ;
Jul 26 2008 22:03
Zoro → tsintori
Μονο κατι να σχολιασω τοτε...
"Για την Misa μάλλον θετική στάση θα κρατήσω."
Χαχα χαιρομαι,ετσι να αυξανονται οι fans...!!!
[μονο καποια μην το δει και εισαι οκ!!XD]
Τα λεμε!
Jul 26 2008 22:00
Zoro → iristella
Ωρα??
Ειναι 40 δευτερολεπτα πριν τον θανατο καποιου κακοιμοιρου θυματος σου!!:hihi2:
[και 120'' πριν τον θανατο αλλου και παει λεγοντας....υποθετω ετσι υπολογιζεις τον χρονο εσυ:P]
Jul 26 2008 21:43
tsintori → Zoro
Άσε έχω φροντ μέχρι το άλλο Σάββατο. Τώρα λείπουν και τα αδέρφια μου που βλέπουμε μαζί τα eps (εννοείτε μαζί διότι είναι και οι δύο χοντροί spoileραδες και όσες φορές τους άφησα να δουν σε anime επείσοδια πιο μετά από από αυτά που ήμουν εγώ άσε τη έπαθα......), όμως τον Aυγουστο σκοπεύω να φτάσω μέχρι το 100+.... Hmmmmm εκεί που είσαι θα δεις μια μάχη που ακόμη και τώρα είναι απ' τις καλύτερες. DN είμαι στο 28. Έχω διαβάσει ότι από εδώ και πέρα είναι σχετικά βαρετά. Αντιθέτως εμένα με πορώνουν ακόμα περισσότερο. Για την Misa μάλλον θετική στάση θα κρατήσω. Αυτά για την ώρα. Και ναι το naruto μπορεί να σου αρέσει σαν το OP. Πάντως το manga του είναι καλύτερο απ' το anime. Aυτά για την ώρα. Καλή επιτυχία και στα μαθήματα που έδωσες.
Jul 26 2008 21:19
Zoro → tsintori
Tsintori-kunnn!!!
Καιρο ειχαμε να τα πουμε!!
Ναι με τα μαθηματα ολα καλα,μολις ξεμπερδεψα και τωρα θα με δειτε αρκετο καιρο στο forum:P
[εκτος απο την αλλη βδομαδα που μαλλον θα λειψω παλι...oχι μεθαυριο δλδ,την αλλη βδομαδα...]
Κατα τ'αλλα μια χαρα,γυρισα και βρηκα ολο το group να μου κανει μια θαυμασια υποδοχη,πολυ χαρηκα!!:wooi2:
Εγιναν και πολλες αλλαγες οσο ελειπα,ασε με περιμενει αρκετη δουλεια,αλλα που θα παει....θα παρω τα ηνια απο την iri-chan ξανα!!!
[περα απο την πλακα εκανε καλη δουλεια με την εικονα μου οσο ελειπα,ακουσα!;)]
Οσο για τον ero zoro δεν θα δεις για λιγο δυστυχως....μολις ξυπνησα και δεν μ'αρεσει να με ελεγχουν εκεινες οι 2!!!
[damn women!XD]
Τεσπα,εσυ απο one piece πως πας??
Που εφτασες??
Εγω naruto ειμαι στο 39 και πολυ μ'αρεσει τωρα....ειναι με την 3η εξεταση!
Αν συνεχισει ετσι θα το θεωρησω ισαξιο με το op και θα κανω ενα σεντονακι οπου εξηγω που υπερεχει και υστερει το καθενα!!
Θελω να περασω και απο κανα naruto thread να γραψω τις τελευταιες μου εντυπωσεις...
Τεσπα αυτα!!
Εσυ τι θα κανεις,θα εξαφανιστεις αυτη την περιοδο?
Ή εχεις διαβασμα??
Τα λεμε pacifier-kun!!!^^
Jul 26 2008 21:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed