Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seraphimon-T.K. → GkLoc

Ελα ντε....Και εγω αυτο λεω.Ντροπη τους! Πρωτη φορα εκανα τετοιο γκρουπ,και με πιασαρικο τιτλο κιολας...αυτοι θα χασουν ΧΡ
Jul 27 2008 12:25
Photo

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Aληθεια??? ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!!!! Για τον καδο ολοι τους,ακους εκει να μην δεχτουν The Perviest Group Evah!!!Damn Them!
Jul 27 2008 12:18
Photo

Seraphimon-T.K. → GkLoc

Δεν κανει Τιποτα ΧΡ ειπαμε το "Ηinatas Fine Ass" ηταν μια τρελα της στιγμης ΧΡ που ηρθε να ταραξει τα νερα στα Social Groups! Απο κει κ περα μπορει να βρεθουν μιμητές:tensai: ΥΓ:υπηρχαν ατομα που τολμησαν και δεν δεχτηκαν τις προσκλησεις μου...τσκ-τσκ
Jul 27 2008 12:12
Photo

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Α,Οκ,Νομιζα δικο σου ηταν για αυτο,Και λεω "καλα ορεξεις εχει σημερα και ανοιγει 2???" Χεχε,Thanks για Ιnvite.......
Jul 27 2008 12:08
Photo

Seraphimon-T.K. → GkLoc

hahaha~! Ναι κ εγω ακομα γελαω με τον τιτλο που εβαλα ΧΡ Σου εκανα invite. Τωρα για το αλλο μαλλον θα εννοεις το "Big Breast Junkies" που δεν ειναι δικο μου,ειναι του Jiraiya,αλλα θα του πω να σε κανει ινβ...
Jul 27 2008 12:06
Photo

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Tωρα ειδα και το αλλο,αμα δεν σε πειραζει,κανε με και εκει........
Jul 27 2008 12:03
Photo

GkLoc → Seraphimon-T.K.

xaxax0ax0a0x0ax0ax0a00xa:hahaha: Καταπληκτικο το Groupaki, "Ηinatas Fine Ass" ΧΑΑΧΑ,Εγραψες!!!! :hahaha::hahaha: Θα μου κανεις invite??:himitsu:
Jul 27 2008 12:02
Photo

neeTHREE → Ash_Pokemaster

lol ο Χρηστος ειπε οτι για 2' σε εχασα xP *οταν μπηκα*
Jul 27 2008 11:15
Photo

Ash_Pokemaster → neeTHREE

Καλή διασκέδαση και σε εσένα! Εκμεταλλεύσου αυτή τη βδομάδα! ;) (aka τελείωσε MOTHER/Metal Gear :hihi2:) Άντε, τα λέμε! :D
Jul 27 2008 11:00
Photo

tsintori → GkLoc

Gk. Ναι τα fillers του Naruto είναι άθλια εκτός από αυτά που δείχνει τώρα στο shippuden και το ένα και μοναδικό 101. Ένα θα σου πω για αυτό, πάνε να δούνε το πρόσωπο του Kakashi.....
Jul 27 2008 10:28
Photo

sasukina → anime-dono

:hi:δεν εχω συγκεκριμενη ωρα μεσα..μπαινω σχεδον καθε μερα αλλα οχι στανταρ ωρες...κυριως πρωι βεβαια αλλα και παλι δεν ειναι στανταρ!:thatsit: btw.τι παρακολουθεις αυτο τον καιρο? :joyful:
Jul 27 2008 09:03
Photo

neeTHREE → Ash_Pokemaster

Καλα να περασεις στις διακοπες =P
Jul 27 2008 03:47
Photo

GkLoc → Zoro

Ναι την ξερω,και ο Heth Ledger aπειρο Respect~~!! Ενα Οσκαρακι το αξιζει!!!
Jul 27 2008 02:46
Photo

iristella → Zoro

καλα ρε ταυτοχρονα απαντησαμε?????? Τι ειμαστε μεις πια...... Θα ερθω σε δυο λεπτα για το ρολοι σου.... Απλα να ξεφορτωθω ενα spybot Που με τσιγκλαει...... Κοινως εχω περιορισμενη προσβαση στο Pc για λιγο.
Jul 27 2008 02:36
Photo

iristella → GkLoc

Batman the Dark Knight.,,,,,,,,,,,,,,,, Joker FTW!!!!!!!! He was PRECIOUS!!!!!!!!
Jul 27 2008 02:35