Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seraphimon-T.K. → Namida

YAY!!! Θενκς!! Οταν επιστρεψω αθηνα (13 αυγουστου) οταν κανονιστει κατι θα στο θυμησω να το φερεις ΧΡ
Aug 08 2008 14:49
Photo

attsifte D → Erisadesu

Write this in caps plx :D
Aug 08 2008 14:24
Photo

Emmanouela → tsintori

Hola!!! Καλα ειμαι εσυ??? Δεν το εχω τελειωσει ακομα. Το κατεβασα απο torrent (με βολευε περισσοτερο) αλλα επειδη δεν εχω χωρο στο δισκο δεν μπορω να το ξεziparo. Παντως εχω παρει τους 3 πρωτους τομους και τους εχω διαβασει! :D
Aug 08 2008 14:23
Photo

Kenny → cheery girl!

[I]οκ οκ sanji ξερω οτι βγαινω τελειως off topic αλλα ειναι απολυτη αναγκη!!!Ειδα το ονομα και δεν αντεξα....!!!Ξεκιvησα το one piece!Ως soujo και romantic anime fan,δεν πιριμενα να μ'αρεσει τοοοσο πολυ,αλλα μα το θεο ξετρελαθηκα!!!Εχω πορωθει σου λεω και εχω μια απορια......!που στο καλο μπορω να δω τα επεισοδια με english subs????Στο youtube εχει μεχρι το επεισοδιο 17 με ελληνικους υποτιτλους αλλα μετα δεν μπορω να βρω καποιο site που να εχει τα υπολοιπα επεισοδια.....εστω με αγγλικους δεν εχω κανενα προβλημα!!!!!!! Στην αναγκη,θελω ενα site που να μπορω να κατεβαζω τα επεισοδια αλλα μονο με torrent!!!!!Yπαρχει????Οποιος ξερει κατι ας μου απαντησει,ειμαι απελπισμενη!!!!!!(Ναι μεχρι και εγω κυριες και κυριοι....τα εγκεφαλικα αργοτερα!!!!!!!) Απαντηστε μου και σβηστε το μνμ,καταλαβαινω απολυτα!!!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!(Η ευγενεια θα με φαει,φτου μου!)[/I] Λοιπόν. Πρώτα-πρώτα, θα έπρεπε να είχες σκεφτεί ότι θα υπάρχει thread για το One Piece, και ότι πρέπει να κάνεις εκεί την ερώτησή σου, και όχι στο thread του Air. Για την ακρίβεια, δεν έχουμε απλά thread, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ [URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/"]ONE PIECE SUBFORUM[/URL]. Είναι δυνατόν να μην το έχεις δει; Ακόμα χειρότερα, σ' αυτό το subforum υπάρχει ένα sticky thread, με τίτλο (με κεφαλαία γράμματα, τρομάρα του): [URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/4879-%C5%D1%D9%D4%C7%D3%C5%C9%D3-%C3%C9%C1-%D4%CF-anime-one-piece-%D0%CF%D5-%C5%D7%CF%D5%CD-%C1%D0%C1%CD%D4%C7%C8%C5%C9-%C1%D0%C5%C9%D1%C5%D3-%D6%CF%D1%C5%D3.html"]ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ANIME ONE PIECE ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ[/URL]. Και μάντεψε ποια είναι η πιο συχνή ερώτηση... από που να το κατεβάσει κανείς. Μία απλή επίσκεψη να είχες κάνει εκεί και θα είχε λυθεί η απορία σου. Το post σου σβήστηκε και προειδοποιώ ότι το ίδιο θα κάνω από δω και πέρα δίχως ενημέρωση. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ANIME Α ΣΤΟ THREAD ΤΟΥ ANIME Β. Έχω βαρεθεί να ακούω συγγνώμες από άτομα που το κάνουν διαρκώς. Μάθετε να τηρείτε τους κανόνες επιτέλους.
Aug 08 2008 13:51
Photo

GkLoc → Sanji

Hello Man,Πορωμενος με one Piece ε?? Και απο εδω τα ιδια,το εχεις τελειωσει???
Aug 08 2008 13:47
Photo

Umi no Ossan → tsintori

δεν το βρισκω...εχεις λινκ;;; Α οκ το ειδα στο thread !!!!
Aug 08 2008 12:55
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Ούτε και στο οnemanga έχει βγει ακόμα, Καλώς θα δούμε....... Γεια! Εdit: Μόλις βγήκε στο onemanga.
Aug 08 2008 12:39
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Βασικα ειναι για τους binktopia τωρα δεν ξερω γενικα τι παιζει με αυτα τα πραγματα....
Aug 08 2008 12:34
Photo

tsintori → Umi no Ossan

doulis είδα αυτό που έγραψες στο naruto thread. Αυτό ισχύει γενικά ή μόνο για το mangashare;
Aug 08 2008 12:30
Photo

Whitelighter → Ash_Pokemaster

Μπες msn τώρα. :| Έχω να σου πω κάτι πολύ σημαντικό. :|
Aug 08 2008 12:28
Photo

cheery girl! → Ioanna-chan

Τωρα ειμαι διακοπες,αλλα μολις επιστρεψω σου υποσχομαι πως θα δω το paradise kiss!!!Μου εχεις εξαψει την περιεργεια!!!!!!!!!!!!Αχου εχω τοοοοσα πολλα να κανωωωωω!!!!!!!!Θα τρελαθω!!!!!!!Οσο για το aishiteruze baby εχει φιλι και μαλιστα οχι μονο ενα!!!!!!!!!Ο πρωταγωνιστης ειναι κουκλος και εχει εναν απο τους καλυτερους χαρακτηρες που εχω συναντησει!!!!!!Το πιο υπεροχο ομως πλασματακι σε αυτο το ανιμε,ειναι το μικρο κοριτσακι που προσεχει ο πρωταγωνιστης!!!!!Ειναι μια γλυκααααααααα!!!!!Στο συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!!!!!!!! Υ.Γ Ειδες που ειμαι expert στα soujo????Πρεπει να παω για διπλωμα σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 08 2008 11:34
Photo

cheery girl! → Raven Princess

ευχαριστω πολυ Raven Princess μου!!!!Κι εσενα σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!Να περασεις εκει που θες και να προοδευσεις στη ζωουλα σου!!!!Παρολο που ειμαι πολυ σιγουρη οτι θα τα καταφερεις μιας και εισαι φοβερη ψυχη,φιλοτιμη και απ οτι μου λες κι εσυ εργατικη!!!!!!
Aug 08 2008 11:27
Photo

tsintori → Emmanouela

Hi. Τι κάνεις; Τελείωσες τα manga του naruto;
Aug 08 2008 11:25
Photo

Ash_Pokemaster → Whitelighter

ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ KINGDOM HEARTS III. ;@
Aug 08 2008 11:22
Photo

Lucy-Nyuu → QueenofHearts

:P :P εγώ πριν λίγο ξύπνησα....:hahaha::wooi2:
Aug 08 2008 11:16