Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → Hatake Kakashi

Thanks! u2!
Aug 08 2008 16:59
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Kαι εγώ ένα από τα χειρότερα ταξίδια ever το φετινό για Λέσβο με το "Μυτιλήνη" βράδυ με 9 μποφόρ... Πριν μια εβδομάδα όταν ήρθαμε εδώ, ofc.
Aug 08 2008 16:44
Photo

Whitelighter → Kotsos81

Φίλοc, με τα DVDs της αλυσίδας [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/1771-vampires-megapack.html"][B]vampires megapack[/B][/URL] που λέει και ο tenten από κάτω τι γίνεται;
Aug 08 2008 16:40
Photo

SirJim → dbgoku

Μου φένεται ότι η sig σου είναι λίγο μεγάλη.....
Aug 08 2008 16:39
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Σιγά ούτε εμένα μου αρέσει η Αίγινα!! Ερεσό πήγαμε χτες. Πολύ ωραία ήταν, αλλά μακριά!
Aug 08 2008 16:33
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Όχι! Πρώτη φορά εδώ... Καταγωγή, ας πούμε, έχω από Αίγινα. :Σ
Aug 08 2008 16:28
Photo

Orion19 → iristella

Χα χα! Μην ανησυχείς βρε. Δες το. Δεν γίνεται τίποτα extreme. Trust me. Και εγώ κότεψα λίγο εκεί (καθώς την έπαθα πάλι με το που είδα "romantica" στο τίτλο και το πέρασα για shoujo), αλλά το συνέχισα και δε το μετάνιωσα. Μου άρεσε πολύ και μάλιστα μπορεί να βγεί και 2η σεζόν καθώς άρεσε σε πολύ κόσμο. Edit: Θα βγεί δεύτερη season. Στο 7:14 είπες; Ε, you pretty much saw the worst of it:hahaha: Έτσι πάει για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα και αυτό ήταν.
Aug 08 2008 16:25
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Aρκετά καλά! Είμαι σε ένα internet cafe στη Μυτιλήνη τώρα... Εσύ πώς τα περνάς?
Aug 08 2008 16:21
Photo

iristella → Orion19

Ειμαι στο 7,14 και φοβαμαι να προχωρησω:erk:..... Εχω κανει Pause Και το σκεφτομαι..... Ειναι μια λιγο δυσκολη η ωρα και προσπαθω να προβλεψω αν θα μπει το νερο στ αυλακι η οχι........ ΕDIT,,,,, Και μετα απο ολη την περιεργη φαση που ο πιτσιρικας εσκουζε και ουρλιαζε.... Καθονται σαν δυο καλα φιλαρακια και τα λενε στο σαλονι ε???:dazed::erk: Θα μας τρελανουν οι γιαπωνεζοι....... Παντως ομολογω μου κινησε το ενδιαφερον.....
Aug 08 2008 16:07
Photo

Orion19 → iristella

Χα χα. Ελπίζω να το είδες μέχρι τέλους γιατί το τέλος του επεισοδίου ήταν πολύ ρομαντικό και συγκινητικό. Δε λέω, έχει τέτοιες σκηνές, αλλά μαζί έχει και μπόλικο δράμα, γέλιο και αγάπη. Προσωπικά, μου άρεσε πολύ.
Aug 08 2008 16:03
Photo

psofia → Ephialtes

Τι αποδείξη θες για το γεγονός ότι εγώ, η Megi και η Matsu είμαστε θεές? :Δ
Aug 08 2008 16:03
Photo

iristella → Orion19

For the love of Sanji:dazed:!!!!!! Τι μου εδωσες να δω Ori chan!!!!!!!!:OMG3: ειμαι στο 7ο λεπτο του Junjou Romantica και αρχιζουν να μου πεταγονται τα ματια εξω....... Και λες οτι σε σοκαρε πιο πολυ ο soubi???? OMG!!!! Τι του κανει του παιδιου ο αλλος?? (μην απαντησεις ξερω ρητορικη ειναι η ερωτηση:hahaha::hahaha::hahaha:)
Aug 08 2008 16:00
Photo

psofia → 1oneiromono

Θα χαιρόσουν αν είχα τσαντιστεί ε??
Aug 08 2008 15:45
Photo

GkLoc → Sanji

Xε,Χε Καλυτερο μερος απο αυτο δεν θα βρεις,πιστεψε με... btw,περνα και απ'το Group του One Piece,Εχουμε αναγκη και αλλους Ero-Cooks~~ θα το βρεις εδω [url=http://www.anime.gr/forums/groups/8/].aNiMe//GR Forums - One Piece[/url]
Aug 08 2008 15:40
Photo

Sanji → GkLoc

γεια σου φίλε!!,κι εγώ πωρωμένος είμαι μέχρι το κόκκαλο είμαι με το one piece, και ναι έχω δεί όλο το anime (και το manga), να σου πω την αλήθεια έψαχνα πολύ καιρό να βρω ένα μέρος να ανταλλάζω απόψεις για το αγαπημένο μου anime, και κατέληξα εδώ^^
Aug 08 2008 15:26