Jump to content

Community Status Updates

Photo

Franky_Super → Umi no Ossan

τι γινεται?ολα καλα?ποια απομιμιση?
Aug 07 2008 23:29
Photo

iristella → Franky_Super

Eνας τυπας ο οποιος την εβρισκε να μπαινει σε threads να θιγει και να μειωνει τους υπολοιπους Users και να προκαλει τετοια flame που να τα κλειδωνει.....Πηγαινε στο Batman The Dark Knight, Στο Kαλυτερο animation studio Και θα παρεις μια μικρη γευση.,
Aug 07 2008 23:24
Photo

IlPalazzo → Animesuki

Σου άρεσε το Rosario+Vampire; Και ήταν μάλιστα "Συγκινητικό και όμορφο"; Ουυυυυυυυφφφφφφφφφ..... Άρα δεν είμαι εγώ ο περίεργος που θεωρεί ότι έχει καλό σενάριο και character development. Με ανακούφισες, πραγματικά.
Aug 07 2008 23:21
Photo

Umi no Ossan → Franky_Super

Franky you're back???? Αντε γιατι μας επριξε η απομιμηση σου !!!!
Aug 07 2008 23:17
Photo

Franky_Super → iristella

οταν λες trollaki?
Aug 07 2008 23:15
Photo

iristella → Franky_Super

MΙα χαρουλα......Με πολυ τρελα απο οσο βλεπεις και πολυ anime......Κατα τ αλλα τα συνηθισμενα.... Ενα trollaki ειχαμε αυτον τον καιρο και ειχε αναστατωσει ολο το forum αλλα το ξεφορτωθηκαμε ευτυχως..... Κατα τ αλλα ηρεμα σχετικα.....
Aug 07 2008 23:12
Photo

Franky_Super → iristella

γυρισα γυρισα............:deadga6: αστα να πανε,πως τα περνατε εσεις εδω?
Aug 07 2008 23:09
Photo

iristella → Franky_Super

Μια χαρα εσυ? Γυρισες απο τις διακοπες?
Aug 07 2008 23:04
Photo

Franky_Super → iristella

hello,τι κανεις?ολα καλα?
Aug 07 2008 23:02
Photo

iristella → Neuro

:hahaha:Παλι απωτερα κινητρα εχεις neuro ?Για μια στιγμη νομιζα οτι βοηθας απο την καλη σου την καρδια......:hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 07 2008 22:43
Photo

Neuro → iristella

Αλήθεια? Χμμμ μάλλον θα φταίει το γεγονός ότι ξερό όλους τους moderators:hahaha::hahaha: ε σχεδόν όλους:nosey:! Α σκεφτικά ένα τρόπο ώστε να τα μοιραζόμαστε σε μένα όλες οι κοπελες :wooi2::nbleed: και εσυ τα αγορακια τι λες?
Aug 07 2008 22:41
Photo

iristella → Neuro

Κανε υπομονη κανα δυο βδομαδουλες και ξανα κοντα σου ο μεγαλος σου καημος! XDDD Nταξει και εσυ δεν του ειπες και τπτ τραγικο αυτος τρωγοταν με τα ρουχα του. Απλα στο μελλον προσεξε μην φας κανα warning.....Γιατι μπορει τον συγκεκριμενο να τον ειχανε σταμπαρει αλλα συνηθως η τιμωρια παει και για τους δυο που εμπλεκονται στον καυγα.....
Aug 07 2008 22:36
Photo

Neuro → iristella

Μα είμαι φρόνιμο παιδάκι :wooi2: (διπλά σου:hahaha::wooi2:)... ε ένταξη λίγο τσακώθηκα :emptyonexg1: :nanana:άλλα έφαγε ban μόνο αυτός :oo: (και ήθελα να δω τι θα απάντηση:emptyonexg1:).
Aug 07 2008 22:34
Photo

iristella → Neuro

Θα προσπαθησω Neuro kun......Αν εισαι καλο και φρονιμο παιδι...... Το gifaki μου το στειλανε......
Aug 07 2008 22:29
Photo

Neuro → iristella

LOL χαχαχαχα φοβερό που το βρήκες? Βλέπω κάνεις καίνουριους φίλους...με προλαβες...μα πότε επιτελούς θα μπορέσω να προτείνω κάτι σε κάποιον καινούριο κάτι και να τον μυήσω στα anime και manga??!!! Άφησε μου κάτι ... :nanana:
Aug 07 2008 22:23