Jump to content

Community Status Updates

Photo

Animesuki → BarbasSs

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevery thiiing iiiiiiiiiiiiiiiiiiis oooooooooook!!!!!!! Πως εισαι ζεστη ε??Εγω σε λιγο παω να δω την γιαγιακα μου!!! ;3
Aug 08 2008 18:01
Photo

BarbasSs → Animesuki

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee and uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu? lol τι λεει ολα καλα?
Aug 08 2008 17:54
Photo

Animesuki → BarbasSs

BaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSs?????What's up man?????
Aug 08 2008 17:47
Photo

Neuro → Megi ♥

Γεια μόλις έφτιαξα ένα group οπού θα μιλάμε για την τέχνη ... αν θέλεις ρίξε μια μάτια...φωτογραφίες σύντομα θα ανεβάσω!
Aug 08 2008 17:39
Photo

Neuro → Tea-chan

Γεια μόλις έφτιαξα ένα group οπού θα μιλάμε για την τέχνη ... αν θέλεις ρίξε μια μάτια...φωτογραφίες σύντομα θα ανεβάσω!
Aug 08 2008 17:38
Photo

Neuro → Matsu

Aug 08 2008 17:37
Photo

Neuro → Korkofilaki

Aug 08 2008 17:37
Photo

Neuro → Raine1712

Aug 08 2008 17:36
Photo

Neuro → tsintori

Aug 08 2008 17:36
Photo

Neuro → endless_inspiration

Aug 08 2008 17:34
Photo

Neuro → iristella

Iri μολεις έφτιαξα ένα group (ναι τόσο καιρό σε ζήλευα με το bleach group) οπού θα μιλάμε για την τεχνη...ριξε μια ματια...σιντομα θα ανεβασω και φοτογραφιες!
Aug 08 2008 17:31
Photo

Neuro → Anelis

Γεια δημιούργησα ένα group οπού θα μιλάμε για την τέχνη αν θέλεις ρίξε μια μάτια...σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες!
Aug 08 2008 17:30
Photo

Orion19 → iristella

Μωρέ, κάτι του έκανε....:nanana: Αμφιβάλω αν έκανε έτσι ο Misaki επειδή απλώς τον κράταγε:hahaha: Το δεύτερο ζευγάρι θα σου αρέσει πολύ. Είναι πολύυυυυυυ sad και ρομαντικό! Και ο ένας απο το τρίτο ζευγάρι έχει πονεμένη ιστορία, αλλά εγώ συμπαθώ τους δεύτερους πιο πολύ. Νομίζω στο 3ο επεισόδιο θα τους δείς. Βασικά, και τα 3 ζευγάρια γνωρίζονται. Ο ένας απο το δεύτερο ζευγάρι έχει ιστορία με τον Usagi και ο ένας απο το τρίτο είναι συνάδελφος του δεύτερου που έχει ιστορία με τον Usagi... Σε μπέρδεψα, ε; Βλέπε και θα καταλάβεις:hahaha:
Aug 08 2008 17:21
Photo

iristella → Orion19

Κυριολεκτικα ομως........ Βασικα δεν πολυκαταλαβα τι ακριβως επαιξε σε εκεινη την φαση....... Απλα τον κρατουσε περιεργα η του εκανε και κατι αλλο παραλληλα (μαλλον αυτο ισχυει)? Ναι εχει αρκετη πλακα δεν λεω..... Αν ειναι και αντιδρουσαν ετσι ολοι οσους ξυπνανε αποτομα..... Ο κοσμος θα ηταν ενα πολυ καλυτερο (και αυπνο) μερος μου φαινεται......
Aug 08 2008 17:14
Photo

Orion19 → iristella

Ε, είναι αυτό που λένε "τα θέλει ο κω...."you get the point....:hahaha: Αργότερα γίνεται πιο ρομαντικό. Απλώς τον πέτυχε κοιμησμένο τον Usagi και τον τσάντισε:canthelp:
Aug 08 2008 17:11