Community Status Updates
Six Winged Angel → olgidio
hey! greetings from hania (prosorina, diakopes stin Kriti ftw!) tnx for the request :D
Aug 08 2008 11:00
Animesuki → IlPalazzo
A ναι μαρεσει πολυ αυτο το ανιμε και η χαρακτηρες.Συγκεκριμενα η Μοκα!Το προβλημα ειναι οτι εχω χασει επεισοδεια ολο αυτο τον καιρο.Αλλα θα τα δω που θα μου παει?!
Μην ανησυχεις δεν εισαι καθολου παραξενος!!!!Μια ερωτηση pls που ειχα γραψει οτι ειναι συγκινητικο και ομορφο???????
Ευχαριστω τα λεμε στο φορουμ!!!
Aug 08 2008 09:28
GkLoc → Umi no Ossan
"Oλα καλα...Πως περασες;;; Στον Gk αναφερομαι που την ειδε αυτη την βδομαδα Franky !!!!"
OI TEMME!!!
Not Behind My Back Shitty Swordsman,,.....
Aug 08 2008 02:37
iristella → Zoro
Αντε ανυπομονω................. Την καλη σου κουβεντα ειχαμε τωρα στο Op group....
Kαλη διασκεδαση και να προσεχεις.!!!:gotit:
[IMG]http://www.gasbanditry.com/twg163/cache/Anime_Anime-DogGirlWag.gif.thumb.jpg[/IMG]
Aug 08 2008 01:19
Zoro → iristella
Teleftea Mera!!!
Den antistathika na min bo na se xairetiso apo tin pio gnosti xora sto forum!!
[kapoios mod tin exei anaferei polles fores:wis:]
Apo Savvato apogevma tha mai kanonika piso,ta leme tote giati to sistima tha me petaxei exo se ligotero apo 3 lepta!!!:hahaha:
Afta,ta leme polyyy sydoma...frodise na sai mesa otan gyriso....BB!!:byejg9:
Aug 08 2008 01:14
Umi no Ossan → Franky_Super
Πολυ καλα...κανουμε τις πλακες μας, τα γνωστα.Αν κ αυτες τις μερες ειναι πιο χαλαρα...Ο Ζορο λειπει,εγω εχω κατι δουλειες κ δεν μπαινω συχνα
Aug 07 2008 23:44
iristella → Franky_Super
Oχι καλε μην το ξαναπεις ετσι το παιδι......Αυτος απλα λυπηθηκε εμας τους ανιδεους και ειπε να μας δωσει τα φωτα του....... XDDDD καλα και δεν εχεις δει τπτ... Τα μισα και πλεον ποστ τα εχουν σβησει οι Mods...ΠΟλυ γελιο επεσε.
Aug 07 2008 23:34
Umi no Ossan → Franky_Super
Oλα καλα...Πως περασες;;; Στον Gk αναφερομαι που την ειδε αυτη την βδομαδα Franky !!!!
Aug 07 2008 23:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed