Community Status Updates
Ephialtes → dbgoku
Υπερβολικα μεγαλη, δεν πρεπει να ξεπερναει τα 250 pixel σε υψος και τα 100KB σε μεγεθος, η δικια σου ειναι 697 pixel
Aug 08 2008 20:08
Tamaki → Hatake Kakashi
"Επισης με ενοχλουν τα spaming offtopic social groups ειναι απλα τραγικα"
[COLOR=#a1003e]Δηλαδή.. σε ενοχλούν τα social groups που δεν είναι anime-related..?
Και ακόμη και έτσι.. αφού ως social groups μπορούμε να πούμε πως "κινούνται" στο background του φόρουμ και μεταξύ μεμονομένων χρηστών.. πέρα από το να κάνεις κανένα decline social group κάπου κάπου τι σε ενοχλεί τόσο πολύ ώστε να τους αποδίδεις μια αρκετά "βαριά" λέξη όπως το τραγικά ως χαρακτηρισμό;
Ρωτάω με την καλύτερη των διαθέσεων btw.. απλά για να μου λυθεί η απορία.
[/COLOR]
Aug 08 2008 20:04
Orion19 → Hatake Kakashi
Kaaaakashi sensei! Γιατί μας έφυγες καλέ; Χαβαλέ κάναμε! Αφού ξέρεις οτι έχουμε anime crushes και εγώ με το Sanji και η Iri with Zoro... Ζατί ζε μας αουαπάααας πιαααα;:blingeye2:
Aug 08 2008 20:01
Animefrick → BarbasSs
Ariggato gojaimasu! ^_^ είπα να κάνω καμια αλλαγή!
Καλα ειμαι, εδώ έχω λιώσει με τα jdramas και τα anime!!! (τι πρωτότυπο!)
Εσύ τι γίνετε όλα καλα? πως τα περνάς?
Aug 08 2008 19:59
Igore → misuzu
re.... dn mporw na paiksw.... dn exei egatesthmeno to flash player sto pc auto kai epeidh eimai se diktyo dn mou epitrepei na to egatasthsw...
Aug 08 2008 18:37
Animesuki → BarbasSs
συνολικα εκανα 2,αλλα τι ειναι 2 μπανια μπροστα σε ενα ολοκληρο καλοκαιρακι??!!!Τιποτα.>_<
Πρεπει να φυγω!!
Aug 08 2008 18:20
BarbasSs → Animesuki
κανενα????πως μπορεις???
κανει καλο στον οργανισμο το μπανιο στην θαλασσα...
Aug 08 2008 18:19
endless_inspiration → Neuro
α ευχαριστω για το invitation ...............η τεχνη ειναι το στοιχειο μου!!!!!!!!!!!!!
Aug 08 2008 18:18
Animesuki → BarbasSs
Αθηνα παλι καλα αλλα μιση ωρα με τα ποδια.(γιατιιιιιιιι?????)
Κανεις μπανακια??????Εγω σχεδον κανενα!!!!Παλι καλα που εχουμε και το κλιματιστηκο γιατι με την ζεστη!!!>_<
Aug 08 2008 18:06
BarbasSs → Animesuki
ζεστη δεν λες τιποτα...
γυρισα θεσ/νικη μονο για 3 μερουλες και δεν την παλευω θα ξανα φειγω χαλκιδικη μεχρι 15-αυγουστο μαλλον...
που ειναι η γιαγιακα σου???
Aug 08 2008 18:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed