Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → jeffhardy

Jeff-kun γιατι εβγαλες το ava της perona dammit??!:roar: Σου πηγαινε πολυ και περισστερο απο το τωρινο!!:smokingg: Αλλα τεσπα,οπως και να το κανουμε,θα μου πεις απο που ειναι το τωρινο,μιας και το χω περιεργεια??:orly: Ασχετο,απο Berserk πως παμε,δεν το κανες drop θελω να ελπιζω!! Σου φαινετε ακομη οτι εχει λιγο gore??:P Anw αυτα,την κανω κι εγω και τα λεμε συντομα αν ειναι...bb!^^
Aug 10 2008 07:21
Photo

Zoro → Sanji

Dammit απαντας στο profil mου οταν σου ρωταω κατι,αλλιως πως περιμενεις να το δω!!:nanana: Τωρα τυχαια το ειδα,νομιζα δεν μου ειχες απαντησει... {απλα ενα tip σου δινω;)} ΟΚ temeeee ελα να παιξουμε λιγο πρωινο ξυλο τωρα!!XD Οχι σοβαρα δεν αντεχω αλλο,παω να την πεσω....καλη συνεχεια της ημερας,τα λεμε!!:gotit: PS:Τι αλλα ανιμε εχεις δει btw??
Aug 10 2008 07:13
Photo

Zoro → psofia

Sorry που πεταγομαι ετσι ξαφνικα αλλα τι ηλικια εχεις?? Οχι γιατι αν αυτη ειναι η αληθινη σου παει τα ειδα ολα,δεν θα ξαναντραπω που βλεπω ανιμε στην ηλικια μου!!!XD
Aug 10 2008 07:09
Photo

Zoro → GkLoc

Oi συντομα εγω θα αλλαξω το σετακι αλλα ισως προσπαθησω να το κρατησω μια βδομαδα να τα αλλαξουμε μαζι αν ειναι...αλλα θελω να βαλεις τον captain την αλλη βδομαδα,οπως εγω θα βαλω το καλο μου σετακι απο Zoro!! Τι λες long-hana-kun,OK για το αλλο Σαββατο?? [μην και σε πιασω να λες ψεματα σε εχω μυριστει απο ενα χιλιομετρο:P]
Aug 10 2008 07:02
Photo

Zoro → ichigo13

Dammit ελειψα κι εγω λογω εξετασεων και δεν προλαβα να σε χαιρετησω pal!! Ευχομαι να περνας τελεια εκει που ειχαι τωρα[??] και να σε ξαναδουμε συντομα...αν δεν κανω λαθος απο δευτερα θα χουν περασει 3 βδομαδες αρα συντομα θα σε ξαναδουμε... Be well,spend your time wisely...see ya soo man!!^^
Aug 10 2008 06:59
Photo

Zoro → Hatake Kakashi

Btw βλεπω και καινουρια sig απο Berserk παλι...ετσσιιι,να φαινετε η πωροση!!:P [και το ava πολυ καλο βεβαια:)] Aρα οπως ειπα,καλο ξεκινημα με το manga και οτι χρειαστεις απο την σειρα ελα ρωτα εμενα!!;) Εχω φταιξει και ειδικο group και στο thread γενικως θα με βρεις παντα να απανταω αν εχεις αποριες πουθενα.... Welcome to the Club Man!^^
Aug 10 2008 06:50
Photo

Radagast → Zoro

Οκ ρε θα τα πούμε αύριο οπότε μάλλον, πάντως να ξέρεις πως το REC το βρίσκεις εύκολα και από greek private trackers σε hd-720p κιόλας όπως στον greektracker. Απλά κάνε ένα search εκεί και θα το βρείς εύκολα. Είναι mustsee πάντως, καλά τα anime αλλά πρέπει να κρατάμε και ισορροπίες!! (πχ Εγώ που και που βλέπω και καμιά ταινία Mifune/Kurosawa για να στανιάρω, όπως και Ισπανικά θρίλερ που είναι κορυφαία. ^^ )
Aug 10 2008 06:16
Photo

Orion19 → Zoro

Καληνύυυυχτα! Το κάψαμε πάλι!
Aug 10 2008 05:50
Photo

Zoro → Orion19

Χουχου ελεος,οτι θα γινοσουν τοσο πορωμενη op fan δεν το περιμενα με τπτ!! Ξεπερασες κι εμενα!! Οσο για τ'αλλο μην ανυσηχεις,αφου σε πορωσε τοσο πολυ,το μονο που μπορεις να περιμενεις πιο κει ειναι να σε πορωσει περισσοτερο μονο!!XDXD Την κανω σιγα σιγα...cya tomorrow ero-chan!:ureshii:
Aug 10 2008 05:48
Photo

Zoro → Ephialtes

Τελικα χρησιμοποιησα το ava που μου χες δωσει παλια! {αν και ειναι πολυ προσωρινο:P} Οπως και να χει ειπα να σου δωσω τα credits,arigatou!!:gotit:
Aug 10 2008 05:45
Photo

Zoro → Erebos

Btw ποτε δεν σου πα thanks για το request!!:P Απο το death note thread φαινεσε να ενδιαφερεσε και εσυ με τις συζητσεις και χαιρομαι που συμφωνησες μαζι μου σχετικα με την 3η ταινια,οπως και οτι επισης εβαλες επιπροσθετες γνωσεις και με διορθωσες σχετικα με την βομβα υδρογονου! Really Pleased to meet ya!;)
Aug 10 2008 05:35
Photo

red pyramid → LucyBR

Oh, I am so moved ( I really liked the song, have heard it a million times before):wooi2: και βέβαια ανταποδίδω [url=http://www.youtube.com/watch?v=m5lA0PhTcM0]YouTube - HONEY AND CLOVER : dramatic[/url] Κανονικά το hachimitsu έψαχνα, αλλά δε το βρήκα ολόκληρο. Hope you love it ^^ P.s. I promise to watch Mononoke if you watch Utena. I promise I will :D
Aug 10 2008 04:01
Photo

GkLoc → karkas

Ωχ τορα ειδα το Post του Ephialte απο κατω!! Just Ignore Him,He Likes To Be A Pain In The Butt..
Aug 10 2008 03:57
Photo

LucyBR → red pyramid

just dropping by to say hi, give u a virtual hug and spam u back! :33 [url=http://jp.youtube.com/watch?v=3Ma4pfVZesg]YouTube - Shirley Bassey - This Masquerade[/url] (tried for something more blues-y, don't kill me, hope u like it *puppy eyes*)
Aug 10 2008 03:51
Photo

Zoro → Radagast

Xαχα μολις επεστρεψα και μου την πεσανε ολοι με τα pms και τα vms! Εχω ακομη να σου απαντησω στο παλιο pm[μην νομιζεις οτι σε ξεχασα,απλως δεν ειχα χρονο!;)] και οσο για το καινουριο να σου πω οτι το REC το ξερω και ηθελα πολυ να το δω...το φεραν σε ενα σινεμα 5 βηματα απ το σπιτι μου στην ιταλια αλλα ως καμενος με τα ανιμε που ειμαι αυτη την επριοδο βαριομουν να παω να το δω....γενικως σινεμα πηγα σπανια τους τελευταιους μηνες...εκανα εξαιρεση για το Dark Knight gιατι ως Nolan fan δεν επαιζε να το χασω!! [ουτε και καμια αλλη μελλοντικη ταινια του...εχω κανει shrine γι αυτον τον σκηνοθετη εξω απο το σπιτι μουXD] To REC θελω να το δω δλδ,αλλα σε DVD πιστευω πια...στην ιταλια το κανανε και πολυ διαφημηση κιωλας και μου χε ερθει πολυ περιεργεια να το δω....damn animes...καλα μου λεει και ο αδερφος μου,αρχιζω και χανω την μαγεια μου με τις ταινιες...προχτες εβλεπα εναν ηθοποιο και δεν μου ερχοταν το ονομα του ενω τον ηξερα καλα!! Damn animes and damn forum!! Αν χασω το touch μου με τις ταινιες που ειχα παλια[θυμασαι τι επεφτε πριν λιγους μηνες στο movie pictures trivia...τρελο ψαξιμο!] και αντικαταστησω τον Johnny Depp και τον Εdward Norton[2 απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους δλδ] με τον Light και τον L τοτε σημαινει οτι οντως κατι εχω παθει!! [save me from anime!!:nanteee:] Οσο για τ'αλλα σχετικα με το ποια ανιμε βλεπω και ποια θα δω και για διακοπες πως πηγαν,ολα θα σου τα απαντησω αυριο...εχω ακομη 1-2 πραγματα να κανω στο forum και μετα την κανω κι εγω!! Oyasumi λοιπον,συνεχιζουμε την συζηστηση αυριο!!:byejg9::gn2:
Aug 10 2008 03:47