Community Status Updates
ichigo13 → iristella
Μια χαρά iri-chan!Έκανα πολλά μπάνια και μπορώ να πω πως ξεκουράστικα αρκετά!Εσύ?
Aug 10 2008 14:28
ichigo13 → SirJim
Να σε ρωτήσω ρε,είχαμε κάτι το συνταρακτικό στο one piece manga?Μην μου πεις κανα spoiler απλώς αν ο Oda μας ξεσήκωσε πάλι!
Aug 10 2008 14:23
ichigo13 → Zoro
Βασικά Zoro-kun σήμερα γύρισα!Λοίτα να δεις!Σήμερα μου έστειλες το vm σήμερα γύρισα :hahaha:
Aug 10 2008 14:12
ichigo13 → GkLoc
Γεια G-K πωςπάει καλά?Βλέπω κι εσύ τώρα πια βλέπεις live τα επισόδεια one piece!Good
Ομως αυτά τα fan-subs ρε πιαδί μου πολλύ αργούνε!
Aug 10 2008 14:11
ichigo13 → Gaia
Τι γίνεται καλά?Βασικά είχα πάει διακοπές για τρείς βδομάδες και μόλις σήμερα γύρισα!Να δούμε πότε θα τελειώσω την sailor moon!Έχω φτάσει στα μισα
Aug 10 2008 14:09
GkLoc → gexion
Oi Gexion Chan!!!
Να το συνηθισεις το Avatari διοτι για μια εβδομαδα θα το εχω...
Οπα,Οπα,τι λεει,θα ξανααρχισεις One Piece??btw.που εισαι στα επεισοδια[ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΟΥ]xDD
Aν και εχω αβαταρι Ναρουτο,Im still the proud captain i once was.....
Aug 10 2008 13:08
Neuro → dinara
Μην ανησυχείς όλοι είμαστε λίγο πολύ ανορθόγραφη:hahaha:! Επειδή είδα πως σπουδαζεις desing ίσος να σε ενδιαφερι ένα group που έχω φτιάξει...[B]the ART group[/B]:wooi2:! Επεισεις αφου είσαι καινούρια θα μπορούσα να σου προτείνω κάποια manga και anime:tensai: . Λιπών πολύ ωραίο manga είναι το [B]Vampire Knight[/B] :nbleed: βεβαία άξια είναι και τα εξεις manga [B]Naruto[/B]:bike:[B],Bleach,D.gray-man,Sull Eater,One Pice, Fairy Tail[/B] :drink: και τα αντιστηχα anime τους επεισεις ένα anime που μου έχουν πει πως είναι κάλο είναι το [B]Lucky Star[/B] είναι κωμωδία:Blissfull:.
Aug 10 2008 12:43
SirJim → Zoro
Να' βαζες κανα Itachi ava τουλάχιστον..... :P
Καλά δεν έχω πρόβλημα με το sasuke αλλά, άλλο το πεδαρέλι και άλλο το πρασινομάλλες τέρας με τις 9 κατάνες και τα μάτια που κάνουν κάθε fangirl να ορύεται :P (το γά**σα λίγο...)
Aug 10 2008 12:30
Neuro → Garuda
Άρα θα σε δω φέτος που θα είμαι προει (αλαξα επιδι ξερω κατι κοπλες το προει + οτι με βουλεβι με την δουλια)! Τα group οπος διλονη και το ονομα τους ειναι καποια ατομα που εχουν το ιδιο εντιαφερον σε καποιο θεμα π.χ. καποιο σηγκεκριμενο anime ή manga! Βεβεα υπαρχουν και αλλα group που δεν εχουν σχεσι με τα anime ... βασικα πεφτι πολυ χαβαλε στα group . Μην δισταξεις να κανεις join σε καποιο βεβεα θα πρεπι να γνοριζεις και το θεμα που ειναι γιρο απο την ομαδα αλλιος θα εισαι off topic .
Aug 10 2008 12:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed