Community Status Updates
Garuda → Neuro
kai ego 2nd fetos
imoun proi omos :)
an mporis gia pesmou pos doulevi to olo thema me ta group :)
Aug 10 2008 12:08
Neuro → Garuda
Σοβαρά:oo:? Ποια χρονιά είσαι:orly:? Eγω τώρα θα είμαι 2:wooi2:! Ήμουν απόγευμα την προηγούμενη χρονιά:drink:... senpai Garuda:hahaha:
Aug 10 2008 12:00
Namida → zade
tnx man, αλλά φαίνεται το πρόβλημα να διορθώθηκε. Ή το έσβυσε κάποιος, ή το σύστημα αυτόματα, αφού και τα 2 ποστ ήταν ακριβώς ίδια.
Aug 10 2008 11:30
gexion → Zoro
[B]:oo:NANI?δι...δι...δικαι...ολογία?[/B]
[B][ανήξερη mode]λυπάμαι πολύ για το βήχα σου,περαστικά[/ανήξερη mode][/B]
[B]χουχου,στις διακοπές κι άλλοι ξεφύγαμε στο θέμα μάσα...και τώρα συμμαζευόμαστε:'D[/B]
[B]και η αδερφή μου σε ξέρει καλύτερα από όλους εδώ μέσα:tensai:*remember a request for signature?*[/B]
[B]Χμ,καλά τα συλλογείζεσαι περί ισσοροπίας κι αντικειμενικότητας...αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά για μια καλή επικοινωνία,και για υγειή νου:gotit:keep on thinking in that way,I shall do the same^^[/B]
[B]πάω τώρα να δω μπάσκετ (ολυμπιακοί)Ελλάς VS Ισπανία[/B]
[B]Καλή μας τύχη^^[/B]
Aug 10 2008 08:22
Zoro → gexion
Διακοπες κι εγω πολυ καλα,Ολλανδια-Βελγιο πηγα και ηταν πολυ ωραια....κι εγω εκανα επιθεση σε βαφλες και μπυρες και ολα πολυ ωραια,αν και ξαναξεκινησα διαιτα τωρα που επεστρεψα γιατι δεν πηγαινα καλα!!^^
Σαν μειον ειναι οτι κρυωσα δυστυχως....ακομη βηχω και δεν λεει να φυγει ο βηχας:(
btw αδελφη σου ειναι καποια απο το forum???γιατι κατι ειχε παρει τ'αφτι μου και δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν για σενα:P
Οσο για το ava,προσωρινο ειναι,το πολυ μια βδομαδα να το κρατησω και μετα ξαναγυρναω σε Zoro....το ατομο που με επεισε να το αλλαξω ειναι το ιδιο που λες κι εσυ:whistling:
Mε τα επεισοδια που θα παει θα σε βαλω να μου πεις:hehehe:και τοτε καλυτερα να χεις μια καλη δικαιολογια:terror2:
Τεσπα,τα λεμε συντομα λοιπον...BB!!:P
Aug 10 2008 07:57
gexion → Zoro
[B]hehe,μόλις βρήκα to message στο profile :P[/B]
[B]όλα καλά στις διακοπές!Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α βασικά[/B]
[B]Πάρο ήμουν.κάθε μέρα μπασκετάκι στο γήπεδο του χώριού,μετά έξοδοι τα βράδια και επιθέσεις σε βάφλες και κρέπες[oh yea!!!:Blissfull:]μπάνια πολλά στη θάλασσα με την sis μου+φικοπόλεμο:hahaha:[/B]
[B]εσύ πως τα πέρασες στις διακοπές?[/B]
[B]βλέπω άλλαξες:stubborn:narut-avi έτσι?σαν τον φίλτατο GkL!>.<[/B]
[B]στην Πάρο δεν είχα pc,αλλα είχα δει 3 επεισοδια op πριν φύγω αλλά δε σου λέω που έχω φτάσει...ακόμα:emptyonexg1:xixi[/B]
Aug 10 2008 07:48
Zoro → gexion
Nαι δεν θυμαμαι που το χα ξανακουσει,μαλλον σε καποια ταινια/ανιμε,αλλα καποιος ειχε πει οτι ελεγε μικροψεματακια για να βελτιωνεται οι ζωη του και θυμαμαι συμφωνουσα απολυτα με αυτο και το χω παρατηρησει πολλες φορες,ειδικα με τους γονεις μου πολλες φορες ειμαστε και οι 3 πιο χαρουμενοι με ενα μικρο ψεμα παρα με μια αληθεια που θα μας αναστατωσει...παντα οπως λεω,σε μικρα ζητηματα;)
Σε μεγαλια σπανια λεω,εκτος κι αν πιστευω οτι ειναι κατι που μπορω να λυσω μονος μου πχ...αλλα γενικως οχι...
Οσο για τ'αλλο,οπως ειπα,ειμαι πεισματαρης γιατι θεωρω τον εαυτο μου αντικειμενικο σε ολα σχεδον τα ζητηματα...πχ δεν με επηρεαζει ο εθνικισμος οπως πχ βλεπω ατομα να λενε οτι η ελλαδα ειναι η καλυτερη χωρα ή οτι οι ελληνιδες ειναι οι πιο ομορφες σε ολο τον κοσμο ή οι ελληνες οι πιο εξυπνοι/καλωπερασακιδες...εγω πιστευω οτι σε ολα υπαρχει μια ισορροπια...αλλου ειναι καλη η ελλαδα συγκριτικα με μια αλλη χωρα και αλλου οχι....αυτο το χω παρατηρησει και συχνα γιατι ταξιδευω πολυ και εχω γυρισει σχεδον ολη την ευρωπη και ετσι εχω μια αποψη στο θεμα...
Αυτο ηταν απλα ενα παραδειγμα βεβαια...μετα πχ και στον εαυτο μου αναγνωριζω τα προτερηματα και μειονεκτιματα μου...δεν εχω προβληματα/κομπλεξ με ομοφυλοφιλους κλπ
Ακριβως επειδη θεωρω τον εαυτο μου αντικειμενικο στα περισσοτερα ζητηματα,ειμαι και πεισματαρης και αλλαζω δυσκολα αποψη:P
Παρ ολα αυτα αν οντως καποιος αλλος/η μου το κανει εμφανες πως εχω αδικο ή εχει περισσοτερο δικιο αυτος/η τοτε δεν αφηνω τον εγωισμο μου να με παρασυρει και θα παραδεχτω το λαθος μου....το misa thread νομιζω το απεδειξε περιτρανα...αν δεν το χεις δει τραβα!!!
[btw αναρωτιεμαι αν μου δωσες εσυ το rep σε ενα post μου εκει...ακομη προσπαθω να βρω ποιος μου το εδωσε!!^^]
Αυτα,διακοπες τελειωσαν ειμαι πισω τωρα,αλλα κι αυτες διακοπες τις θεωρω:P
[3 βδοαμδουλες μου μειναν!!]
Kαλη συνεχεις και σε σενα με τις διακοπες σου και θα τα πουμε,κατα προτιμιση στο group....δες και το photo fest no.2 που ετοιμαζεται εκει να δεις αν ενδιαφερεσαι;)
Cya!!:gotit:
Aug 10 2008 07:47
gexion → GkLoc
[B]:oo:Oi,Oi captain,I can't get used to your new avi![/B]
[B]But I 'll do my best(μέχρι και κανά επισόδιο op θα δω για να'χω να σου μιλάω,μπας κα ισου κάνω καμιά αποτοξίνωση):tensai:[/B]
[B]φιλικά,gexy:gotit:[/B]
Aug 10 2008 07:40
gexion → Zoro
[B] i like your way of thinking in the "How real are you?"thread[/B]
[B]good person!:) (μικροψεματάκια που δεν αποφέρουν σε τίποτ'άλλο απ'το να κάνουν τον άλλον ευτιχισμένο δεν ειν καθολού κακά)[/B]
[B]Και ως ισχυρογνόμων σε παραδέχομαι too,απλά να'σαι λίγο διαλλακτικός,πιστός μεν στις ιδεολογίες σου αλλά και πρόθυμος να επηρεαστείς κι απο αυτές των άλλων.Ειδικά αν είναι φίλοι ή αγαπημένα πρόσωπα[/B]
[B]anyway,καλές διακοπές ριιι!:P[/B]
Aug 10 2008 07:33
Zoro → gexion
Oi gexi τι λεει ξαναγυρισες απο διακοπες ε??:P
[εγω μολις χτες]
Τι λεει ολα καλα πηγαν???
Εμενα μια χαρα αν και θελω ξεκουραση αυτες τις 3 βδομαδες που μου απομενουν:Blissfull:
Εσυ με το op πως πας??[το ξερες οτι θα το ρωτουσα!!:try:]
Προχωρησες καθολου??
Αυτα γενικα....ετυχε και σε βρηκαμεσ και ειπα να σου αφησω μνμ να δω τι γινεσε αλλα ημουν ετοιμος να την κανω κι εγω....τα λεμε συντομα αν ειναι λοιπον...κατα προτιμηση στο group...bb!!^^
Aug 10 2008 07:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed