Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Ptomahawk

7 Days...
Aug 10 2008 03:47
Photo

Ptomahawk → Hatake Kakashi

Βασικά ήμουν σε net cafe και έπαιζα lan, για κανα μήνα+ δεν θα έχω internet σπίτι μέχρι να γίνει η νέα σύνδεση. Από berserk έχω δει μόνο το πρώτο ep :P
Aug 10 2008 03:41
Photo

GkLoc → Zoro

YATTA,I passed "δεν θα σου ξαναπω οτι naruto>one piece!!! [omg μου ξεφυγε παλι:nanana:....δεν το ξαναλεω,gomen gk-kun!!:P]" Its too Late,Your Fate Has Been Chosen:kill4u:
Aug 10 2008 03:39
Photo

Zoro → GkLoc

OMG Angry GK is so cool!!!:kill4u: Σε εμαθα πολυ καλα τελικα,εισαι ανταξιος να λεγεσαι μαθητης μου!! ΟΚ περασες το τεστ,δεν θα σου ξαναπω οτι naruto>one piece!!! [omg μου ξεφυγε παλι:nanana:....δεν το ξαναλεω,gomen gk-kun!!:P]
Aug 10 2008 03:33
Photo

GkLoc → Zoro

"Παντως καλα πας,απ οσο βλεπω συντομα θα λες κι εσυ Naruto>One Piece...ετσι ετσι εισαι στον καλο δρομο,μουαχαχαχα:try::terror2:" [B]DONT EVER SAY THAT AGAIN,IM DEADLY SERIOUS[/B] Το παιρνω ως τεραστια προσβολη,Και αμα σε ακουσω ποτε να το λες εσυ Ειλικρινα,θα χαθει το Respect που σου εχω...
Aug 10 2008 03:32
Photo

Zoro → GkLoc

Χαχα χαιρομαι μαθητη μου!! Ετσι το τριο εκλεισε και τωρα μπορουμε και οι 3 μαζι να κυριαρχισουμε το forum...ας αρχισουν να πεφτουν τα σεντονια!! [εσυ που εισαι και ο πιο μικρος θα υπακους και στις εντολες μας:PXDD]
Aug 10 2008 03:31
Photo

Zoro → GkLoc

Damn spybot!! Παρακολουθεις τις συζητησεις μου και μιλας και απο πανω?!!:burningbe3: xD
Aug 10 2008 03:29
Photo

GkLoc → Zoro

Nαι οντως,να την πεισουμε αυριο να το κανει!!! Θα ειναι φοβερο,OMG,I Cant Beleive your Infection!! Για ενα επεισοδιο εγραψα,και το εκανα τοσο τεραστιο???[Οne Piece Latest episode discussion] Damn You Infectious Emo
Aug 10 2008 03:29
Photo

Zoro → GkLoc

Xoυχου με το cursed seal ανετα τον εχει τον μουστακια!!! Και επισης εχει και emo power[κατι αντιστοιχο του afro power]αρα τον εχει ακομη πιο ανετα!!:P Ειναι και σοβαρος και οχι baka σαν αλλους,ξερει τι να κανει στον κινδυνο!! [ε ενταξει μια φορα κολωσε αλλα μετα την ελυσε την υποθεση!!] Παντως καλα πας,απ οσο βλεπω συντομα θα λες κι εσυ Naruto>One Piece...ετσι ετσι εισαι στον καλο δρομο,μουαχαχαχα:try::terror2:
Aug 10 2008 03:27
Photo

GkLoc → Zoro

"Περνα κι απ το group που και που να λογικεψεις τον gk με λιγο γυμναστικη γιατι που και που του ρχετε καμια κριση προσωπικοτητας και λιγη γυμνατικη ισως τον βοηθησει!!:P" OI TEMME!!! Talking Behind My Back??? "οχι τπτ αλλο αλλα να βλεπουν μερικοι και να ζηλευουν[ξερω τι λεω,ασε!!:P]" Damn You mArimo...
Aug 10 2008 03:26
Photo

Zoro → GkLoc

Ε ηθελα να του πω οσα περισσοτερα γινονται για να μην μπορει απαντησει καποιος,αν θελει να πεταχτει:whistling: [και ακομη πρεπει να μου απαντησει...θα χω και τπτ αλλο να του πω!!] Παντως ο συνδιασμος μας naruto-sasuke οντως τα σπασε σημερα...την iri να δω μονο με sakura και θα μαι τελειως ικανοποιημενος,το τριο θα χει κλεισει μετα!!XDXD
Aug 10 2008 03:24
Photo

GkLoc → Zoro

Scared Of What!! Mr.Scaredy Cat..Did You Got Hurt?
Aug 10 2008 03:22
Photo

GkLoc → Zoro

Ζοro τι ηταν αυτα τα σεντονια στον Κakashi??? Τον Διαλυσες τον καημενο...
Aug 10 2008 03:21
Photo

Zoro → GkLoc

Oi Mr.Scaredy Cat,Are You Hurt??:tongue2:
Aug 10 2008 03:20
Photo

Zoro → SirJim

Xαχα μην ανυσηχεις για το ava,ειναι προσωρινο,ενα ατομο με εβαλε να το αλλαξω....[ποιος αραγε?:himitsu:] Παντως δεν κρυβω οτι ειμαι sasuke fan στην σειρα..και οχι naruto fan...sasuke θα πρεπε να λεγετε κανονικα αυτη η σειρα:bleh: Συντομα επιστρεφω σε Zoro δλδ,so no worries...ειναι λιγο μεχρι ναμου περασει η φαση!:P Cya then pal!!^^
Aug 10 2008 03:09