Jump to content

Community Status Updates

Photo

LucyBR → red pyramid

glad u approved!! ^^ thanx for the songie!! :wooi2: i've wanted to watch Utena since forever so guess what?? you [B]are[/B] watching Mononoke!!! :joyful:
Aug 10 2008 17:47
Photo

gexion → GkLoc

[B]haha,I knew that you 'd neva give up the pirate-life Captain![/B] [B]Ατσίδα ,τώρα θα΄χεις και τους άσσους των νίντζα στα μανίκια σου.Φωτιά στα μπατζάκια μας:terror2:χουχου~[/B]
Aug 10 2008 17:33
Photo

Orion19 → iristella

Είμαστε μεγάλοι καθίκαροι δηλαδή, ε; Χα χα! Έτσι! Να μας φοβάστε φούστηδες!
Aug 10 2008 17:19
Photo

iristella → Orion19

xaaxa Μολις ειδα το αποτελεσμα σου στο Which DN character are you...... You are Kira!!!!!!!! Come over to the Light side of the force....... Εγω 4 διαφορετικα ειχα κανει και ολα Yagami Light με εβγαζαν,,,,,,, Ενα που ειχε ποσοστα με εβγαλε Rem αλλα με τον Kira δευτερο με απειροελαχιστη διαφορα...... XDDDDD
Aug 10 2008 17:03
Photo

iristella → Shikamaru

Τhanks για τα καλα σου λογια στο Naruto bleach or one piece thread!
Aug 10 2008 16:30
Photo

Namida → Garuda

SF EX παίζουν ελάχιστα άτομα, χαίρομαι που σου αρέσει και σένα. Τι άλλα SF παίζεις; Ασχολίσαι καθόλου με kof; Ρίξε αν θέλεις και μια ματία σε αυτό το θρεντ, αν και μου φαίνεται ότι τελικά έχει κολλήσει το θέμα. [url]http://www.anime.gr/forums/video-games/4553-beat-em-up-tournament~.html[/url]
Aug 10 2008 16:24
Photo

Gaia → ichigo13

Καλα ειμαι! Πως περασες στις διακοπες?? Κι εγω δεν εχω προλαβει ακομα να το διαβασω ολο....:deadga6:
Aug 10 2008 15:43
Photo

Lucy-Nyuu → GkLoc

χοχοχοχο.... εγω???εγω??? spamer??? γτττττ???:wis: καλά θα προσπαθήσω να σας κάνω την τιμή....:bahhh:(πλακίτσα)
Aug 10 2008 15:18
Photo

GkLoc → Lucy-Nyuu

"εγώ είμαι άσχετη απο OP...[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/emptyonexg1.gif[/IMG]" Nα μιλουσαμε για OP μεσα καλα θα ηταν...:hahaha: Απειρο Spamming πεφτει,και νομιζω σ'αυτο δεν θα εισαι και πολυ ασχετη:orly:
Aug 10 2008 15:13
Photo

Lucy-Nyuu → GkLoc

ωραιοςςςςςς....!!! ε μωρε τι να σας λέω βρε παιδιά αφου εγώ είμαι άσχετη απο OP...:emptyonexg1:
Aug 10 2008 15:10
Photo

GkLoc → Lucy-Nyuu

yep yep γιναμε Narutard τωρα.... Βασικα,καθε σαββατο αλλαζω,και αυτη την φορα ειπα να βαλω απο Naruto,μιας λια του OP τα ξεσκισα ολα... Εσυ πως παει??Καιρω εχω να σε ακουσω στο Group...
Aug 10 2008 15:06
Photo

Lucy-Nyuu → GkLoc

ωπ ωπ τι βλέπω αλλάξαμε avatar???:oo: με γειες με γειες!!!:gotit:
Aug 10 2008 14:54
Photo

ichigo13 → GkLoc

Εγώ είχα πάει στο εξοχικό κοντα στο ξυλόκαστρο και μετά στο χωριό μου στην Λακονία!
Aug 10 2008 14:41
Photo

GkLoc → ichigo13

Nαι,μια χαρα ειμαι Ichi!! Ναι,βασικα απο χθες αρχισα να το κανω,και μου αρεσε πολυ,και θα το συνεχισω, Οσο για Fansubs,οντως,ακομα να βγει 364,Μαυρο το μελλον του OP!! εσυ πως τα πας???Που ειχες παει??Πως περασες??
Aug 10 2008 14:32
Photo

iristella → ichigo13

Eγω Αθηνα εμεινα.... Δεν ειχα κουραγιο να παω πουθενα φετος.. Ξεκουραστηκα οσο περισσοτερο μπορουσα.... Ειδα anime οσο τραβαγε η ψυχη μου. Και τωρα ξανα τα κεφαλια μεσα!
Aug 10 2008 14:29