Community Status Updates
FireFistAce → Zoro
Γεια χαρα τρελιαρη Zoro!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tι κανεις? Ολα καλα?
Εγω ειχα πολυ δουλεια τις τελευταιες μερες και χαθηκα λιγο.
Τελιωσα και το [B]Berserk [/B]κατι μερες πριν και περιμενω το 298...
Το naruto πως παει? Kαλα αν κρινω απο το avatar σου.
Αυτα mate ... Tα λεμε!
Aug 10 2008 20:11
Orion19 → tsintori
3-4 μέρες; Αμάν... Οκ, if you must..
Δε σκοπέυω να το ξεκινήσω. Γενικά, δεν είμαι του διαβάσματος. Προτιμώ τη πιο ζωντανή version του anime. Βασικά, επειδή το ξεκίνησα απο το anime, νιώθω περίεργα και δε θέλω να διαβάσω το manga. Manga διαβάζω αν βρω κάτι ενδιαφέρον που δεν υπάρχει σε anime.
Ειδικά τέτοιες ιστορίες με δράση και μάχες, δε μπορώ να τις ευχαριστηθώ σε μορφή manga. Οπότε σκέφτομαι να διαβάσω shoujo, π.χ.
Aug 10 2008 19:24
tsintori → Orion19
Στο groupaki θα ξαναμπώ σε 3-4 μερούλες.
Manga έχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις;
Aug 10 2008 19:14
tsintori → Orion19
Άλλο 1 είναι Filler.
Πάντως μην περιμένεις και πολλά......
Πάλι 1,5 chapter το ep θα είναι (άτιμο χρήμα. Δώστε επεισόδια στο λαό λέμεεεεεεεεε.)
Aug 10 2008 19:08
Orion19 → tsintori
To manga δε το διαβάζω και δεν έχω δεί περίπου τα τελευταία 10 επεισόδια, αλλά νομίζω ακόμα fillers είναι. Θα τα δω σιγά σιγά και θα αρχίσω να ποστάρω πάλι.
Aug 10 2008 19:04
tsintori → Orion19
Οri-chan βλέπεις Naruto, γιατί δεν σε έχω δει να γράφεις στα thread του Naruto.
Το Manga το διαβάζεις;
Aug 10 2008 19:00
Zoro → Melkor
Tι να πω,το pm σου δειχνει και ποσο ωριμος εισαι,το οποιο διαφερει απο το ποσο ωριμος λες οτι εισαι στο naruto group...
Μην περιμενεις να πεσω σε αυτο το επιπεδο και να αρχισω τα βρισιδια γιατι εκανες αυτο ακριβως που ειπες οτι ηθελες να αποφυγεις στο group,να συμπεριφερεσαι σαν παιδακι...
Σε μια συζητηση σεβομαι παντα ολες τις αποψεις και η δικη σου δεν ηταν εξαιρεση,νομιζω το ξεκαθαρισα αυτο,αλλα εσυ δεν σεβαστικες την δικη μου...πιστευω δεν τα ειπα διαφορετικα απο την iristella ή τον neuro αλλα σε αυτους αμφιβαλλω αν εστειλες τετοιο πμ...αρα το συμπεραινω σαν κατι προσωπικο που εχεις μαζι μου και δεν μπορω να συνεχισω...
Εγω δεν επιβαλλω ποτε την αποψη μου,ομως αυτο ακριβως κανεις εσυ τωρα,λεγοντας μου να ποσταρω μικροτερα posts,που επαναλαμβανω "δεν εχουν τπτ το κακο και δεν ειναι σπαμ",ισα ισα επικοδομητικη συζητηση....
Ειναι και η αποψη μου και δεν στην επιβαλλω και προπαντων επειδη διαφωνουμε δεν σε βριζω...
Μην με παρεξηγεις,το οτι μ'αρεσει να το παιζω "βλακας" στα groups δεν παει να πει οτι δεν ξερω να γραφω ή να στηριξω μια σοβαρη συζητηση,παρ ολα αυτα,αν και δεν ειμαι ο μονος που συμπεριφερετε ετσι εμενα βρηκες να βρισεις...
Το κυριοτερο που με ενοχλει ειναι οτι με την iristella εχουμε σχεδον ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τροπο γραφης και συμπεριφορας[σπαμ στα groups,πιο σοβαροι και με μεγαλα posts στα threads]κι ομως επειδη μ'αυτην λετε 2 κουβεντες παραπανω δεν σε ειδα να της μιλας με τον ιδιο τονο...ακομη και με τον GkLoc που κι αυτη εχει το ιδιο επιπεδο φιλιας που εχω εγω και παλι δεν σε ειδα να λες τπτ...γιατι δλδ,το οτι ειναι κοριτσι αλλαζει τα πραγματα μηπως??
Αν επηρεαζεσαι απο τετοιους παραγοντες και δεν εισαι αντικειμενικος οπως εχω δειξει οτι ειμαι παντα[ταινιες death note πχ],τοτε καλυτερα να μην παιρνεις αυτο το υφος ανωτερου οταν ποσταρεις...
Απ οσο συμπεραινω εχεις κατι προσωπικο μαζι μου,ενω εγω δεν ειχα ποτε και τωρα πια εγινε εμφανες...θα ακολουθησει απαντηση και στο group...
Και οσο για το αν θα εξαφανιστουν που λες,απανταω μονο λεγοντας οτι η ζωη συνεχιζεται..θα βρουμε αλλον τροπο να εκφραζομαστε αν οντως ενοχλει τοσο πολυ αυτους που δεν συμμετεχουν και ειναι τοσο δυσκολο να μην ασχολιουνται απλα..εμεις δεν παραπονεθηκαμε ποτε με την μη ασχολια σας παντως,εσεις απο την αλλη ολο απο πανω μας ειστε..
Και ναι,τα βαζω σε vm αυτα για να τα δουν κι αλλοι,μην ειμαστε σοβαροι στα group και μετα με πμ γραφουμε οτι θελουμε και μειωνουμε τον αλλο,αυτη κι αν ειναι λαθος συμπεριφορα απο καποιον που θεωρει τον εαυτο του ωριμο...ετσι δεν θα λυσεις ποτε τπτ,να το ξερεις...αυτα απο μενα,να δω πως θα απαντησεις στο επομενο vm...
Aug 10 2008 18:55
LucyBR → QueenofHearts
you can say that again....:sleepy:
some people really need to get themselves a life already if u ask me...
mindless bashing and criticism is never a good thing..
and imho, a band's worth has nothing to do with how many fans it's got..
either 4 or 4 million it's the choices of the band itself that matter..
*gives Kusuri Uri plushie as thanx* ^^
και απο ποτε η προοδος και η βελτιωση ειναι ξεπουλημα ppl??
:deadga6:
Aug 10 2008 18:47
QueenofHearts → LucyBR
Κάποιοι άνθρωποι απλά θέλουν να παραπονούνται για το τίποτα!Και δεν ξέρω τι παθαίνουν μερικοί φαν με το που γίνεται ένα αγαπημένο συγκρότημα πιο ευρέως γνωστό και ξαφνικά τους ξινίζει αντί να χαίρονται που αναγνωρίζεται η αξία του. Υποθέτω είναι θέμα εγωισμού και χαμηλής αυτοεκτίμησης το να θες να κρατάς ένα συγκρότημα "δικό σου και μόνο δικό σου και τόσο underground που να το αναγνωρίζεις μόνο εσύ και άλλοι 10 άνθρωποι εξίσου cool μ'έσένα και να τη λες και σ'όλο το κόσμο που δεν ξέρει αυτή τη τρελή συγκροτηματάρα". Κάπως έτσι βλέπεις να θεοποιούνται από μερικούς κάτι συγκροτήματα που πραγματικά και που δεν τα ξέρει η μάνα τους, καλά κάνει! Just point and laugh! They earned it!
Συγκεκριμένα πάντως οι Gazette μόνο καλύτεροι γίνονται και ακόμα πιο ωραίοι και εντυπωσιακοί στυλιστικά! Και τη μεγαλύτερη διαφορά τη βλέπει κανείς στον Ruki που από εξώκοσμη συγκεχυμένη αηδία, γίνεται πραγματικά όλο και πιο όμορφος!
Aug 10 2008 18:22
LucyBR → QueenofHearts
that's my approach too since i was like 5 or something...
μη νομιζεις κι εγω δεκαρα δε δινω, αν με πειραζε πραγματικα θα τα ειχα παρατησει long time ago..
it's just all of this injustice bottling up sometimes...
οταν εχεις παει σε πραγματικα [B]κακο [/B]live αγαπημενης σου μπαντας και εχεις ζησει τι πραγματικα παει να πει να βλεπεις κατι που υποστηριζες να ξεπουλιεται, νομιζω σου τη δινει λιγο η ολη κατασταση..
οχι τιποτα αλλο αλλα οι συγκεκριμενοι μεχρι στιγμης εχουν σταθει κυριοι και δεν εχουν κανει απολυτως τιποτα για να αξιζουν τετοια αντιμετωπιση..
srsly, i never cared about other people's opinions, i know what i like and why i like it, αλλα ωρες ωρες την αγανακτηση μου μεσα με μερικους μερικους... >>;;;;;
a thousand apologies for the excessive bitching :nod:
Aug 10 2008 18:06
Shanks → Zoro
Nice to meet you too zoro-kun!!!!!!!!
οπως παντα ο gk με ανακαλυψε και συνεχιζει
ανακαλυπτει και αλλους!!!
kanpai για τον gk!!
και βεβαια δεν θα διστασω να σε ρωτησω αν και
ειμαι προς το τελος τωρα και δεν πιστευω να χρειαστω κατι!!
και παλι nice to meet ya zoro_kun!!!
Aug 10 2008 17:59
QueenofHearts → LucyBR
Ω, μη σε στεναχωρεί αυτό.. Μες τα χρόνια το έχω δει να συμβαίνει τόσες φορές που πλέον δεν με νοιάζει καθόλου. I like what I like και αν δεν αρέσει και σε κανένα άλλο, τι έγινε;
Αν σε κάποιους αρέσει να περνάν την ώρα τους παραπονούμενοι, αυτοί χάνουν! Η γκρίνια είναι ένα τόσο βαρετό σπορ! Σίγουρα μπορείς να βρεις καλύτερα άτομα να συνδιαλλαχτείς μαζί τους!
Aug 10 2008 17:53
LucyBR → QueenofHearts
being too bitchy and ungrateful, that's what.. ;____;
since they got major, no matter what they do everyone is just complaining without any reason at all.. dunno...
Aug 10 2008 17:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed