Jump to content

Community Status Updates

Photo

endless_inspiration → Lucy-Nyuu

ευχαριστω για το request...
Aug 10 2008 22:18
Photo

Zoro → Hatake Kakashi

Ναι αμε!!! {καλα το σχεδιο του manga οντως ειναι η κορυφη!!} Παντα οτι θες απο Berserk,ελα σε μενα...γενικως απ οσο εχω δει με εμπιστευoνται πολλα παιδια εκει!!! [your berserk expertXD] Δεν εχω ξεχασει ποσο με βοηθησες και ποσο με βοηθας ακομη στο Naruto;) Λοιπον,επειδη μισω τα torrents,μπορεις να το βρεις σε 2 links που εχω...το 1ο ειναι DDL αλλα τα μεσαια volumes εχουν χαλια μεταφραση...τα υπολοιπα ειναι μια χαρα ομως... το 2ο ειναι με megauload αλλα ειναι πολυ καλη μεταφραση(βεβαια οταν λεω χαλια απο πανω μην φανταστεις,διαβαζεται κι αυτη μια χαρα!!) Καλα κανεις και το ξεκινας,γιατι στο συνηστω ανεπιφυλακτα,μιας και το ανιμε δεν εχει ουτε το 1/8 της ιστοριας του manga και ειναι,οχι το ιδιο,αλλα και πολυ πιο ενδιαφερον!! Αν τα θες εδω: [URL="http://www.minionserver.net/manga/berserk/dirlist.php"]1[/URL] [URL="http://www.animea.net/forums/198768-post6.html"]2[/URL] Σε πορωσε για τα καλα παντως ε???? Χαιρομαι πολυ...η σειρα ειναι κορυφη οντως!!! Nice sig οπως σου πα;)
Aug 10 2008 22:15
Photo

Orion19 → iristella

Μωρέ, είναι εντελώς αθώος ο αδελφός του που δε του πάει το μυαλό στο τι μπορεί να γίνεται εκεί. Αμα το'ξερε, θα τον είχε στείλει στην Ελβετία το Misaki! Χα χα χα! Πως το βλέπεις; Θα τη συνεχίσεις; 12 επεισόδια είναι η πρώτη season. Εγώ πάντως που την είδα, δε μετάνιωσα. Απο τα αγαπημένα μου ρομαντικά.
Aug 10 2008 22:13
Photo

misuzu → Igore

Simera girisa.Opote mporeite na vgoume kai me ti Marina!
Aug 10 2008 22:11
Photo

iristella → Orion19

Ori chaaaaaaan........ Tελειωσα ξανα το πρωτο Junjou romantica...... Τελικα οντως ο Usagi δεν τον κραταγε απλα..... Δευτερον τι Hentai τυπος ο Usagi τον πατροναρει κανονικα τον πιτσιρικα....Τριτον αλλα και ο Misaki τα θελει και τα παθαινει ηταν που διαμαρτυροταν στην αρχη και εκανε οτι ανησυχουσε για τον αδερφο του......Και τεταρτον μα καλα τι αδερφος ειναι αυτος που αφηνει το πιτσιρικι με τον τυπο που του την πεφτει συνεχως? Επικοινωνει???
Aug 10 2008 22:07
Photo

Marilou → Pakis o Kimmerios

heyyyyyyy!!! και συ εδώ? have fun. ^_^
Aug 10 2008 22:04
Photo

QueenofHearts → himawarinosekai

Kiki!! Lala!!! Kyuuu
Aug 10 2008 22:02
Photo

psofia → Franklin

Καλά να περνάς! Δεν μου απάντησες όμως και έχω αρχίσει να ανησυχώ! :hihi2:
Aug 10 2008 21:53
Photo

psofia → Ephialtes

Eντάξει κουμπαρούλη.
Aug 10 2008 21:50
Photo

psofia → Ephialtes

Αϊ παράτα μας εσύ! Είμαι όσο λέω και είμαι περήφανη γι'αυτό! Hmph!
Aug 10 2008 21:42
Photo

psofia → Zoro

Σιγά μην ήμουν 96 αχαχαχαχαχαχ Δεν έχεις έρθει σε κάποιο meeting? (ή μήπως σε μπερδεύω με κάποιον άλλο?)
Aug 10 2008 21:35
Photo

psofia → 1oneiromono

Bασικά μπερδεύτηκα... xD
Aug 10 2008 21:33
Photo

Hatake Kakashi → Zoro

Hello Μπορεις να μου δωσει καποιο link να κατεβασω το manga του Berserk?γιατι εχω μπερδευτει λιγο και δεν θελω να κατεβασω λαθος τσαπτερs :D Στα επισοδεια το animation δεν μου αρεσε και παρα πολυ(οχι οτι με χαλαγε) αλλα το μανγκα πραγματικα εχει κορυφαιο σχεδιο απο τις ελαχιστες εινονες που εχω δει
Aug 10 2008 21:11
Photo

sintar → Zoro

φιλε μαριμε,αφου τελειωσα το ανιμε berserk ηρθε η ωρα να προχωρησω στο μανγκα...οποτε αν μου δωσεις κανα λινκ για καλα σκανς θα το εκτιμουσα παρα πολυ(ρωταω εσενα μιας και εισαι ειδικος...)...:D(λολ μολις ειδα οτι μου εδωσες λινκ πριν σου ζητησω στο θρεντ!!!ευχαριστω...)
Aug 10 2008 21:08
Photo

red pyramid → Melkor

Απάντηση στην ερώτηση στο τόπικ ''Συναυλίες'' Μπαααααααααααααααααα :P
Aug 10 2008 20:31