Community Status Updates
Zoro → sintar
Το manga αν συνεχιζει λεει???XDXD
Συνεχιζει και μαλιστα εχει ακομα πολλυυυυ να μας δειξει....σε γενικες γραμμες θα μπορουσε να τελειωσει και σε 5-7 χρονια πχ,αλλα ο mangaka βγαζει μονο 1 τον μηνα και πολλες φορες παιρνει διμηνες και τριμηνες διακοπες και αργει ακομη πιο πολυ να εκδοσει το manga[οπως αυτη την περιοδο πχ]...αρα μην παραπονεθεις ποτε με το εβδομαδιατικο του one piece;)
Αρα αυτο που εννοω ειναι οτι βγαινει τοσο πολυ αργα που το κοβω να τελειωνει μαζι με το one piece σε καμια 10ετια πχ...
Υπομονη και με αυτο δλδ!!!:P
Χαιρομαι παντως που επηρεασα την επιλογη σου να το συνεχισεις γιατι οντως το 1ο επεισοδιο δεν ειναι τπτ και δεν εξηγουνταν πολλα....τωρα ομως σε εκαψε βλεπω και χαιρομαι πολυ!!!
Η σειρα σπερνει κανονικοτατα!!!^^
Οτι χρειαστεις σε μενα!!:)
Aug 10 2008 23:28
Orion19 → iristella
Στο 3ο θα δείς και το δεύτερο ζευγάρι που μου αρέσει πολύ. Είναι κάπως πιο normal. Και εκεί είναι παραπονιάρης ο ένας, αλλά όχι μούλικο. Και ο άλλος είναι πολύ ρομαντικός και ήηηηρεμος και γλυκός.
Aug 10 2008 23:16
sintar → Zoro
κοιτα..η αληθεια ειναι οτι αν δν μου ελεγες εσυ οτι ειναι καλο δν θα το εβλεπα γτ το πρωτο επεισοδιο δν μου αρεσε καθολου...αλλα ειπα μιας και αρεσει στον ζορο ας δω και λιγο παρακτω πριν το κανω drop...αλλα απο το 2ο που αρχιζει η αναδρομη μου αρεσε παρα πολυ...τωρα απο αυριο θα αρχησω και το μανγκα και θα δω τι γινεται στην συνεχεια...αντε γτ ο Griffith πρεπει να πεθανει...ακους εκει να βιασει την Κασκα!!!ντροπη!!!btw το μανγκα συνεχιζει η τελειωσε???
Aug 10 2008 23:11
Orion19 → iristella
Χα χα χα! Είναι ελαφρώς απότομος ο Usagi, όντως. Όχι οτι κακοπερνάει ο άλλος..
Aug 10 2008 23:01
Zoro → sintar
Χεχε με τιμα πολυ που με θεωρεις ειδικο στο θεμα γιατι πιστευω οτι ειμαι!!
Εχω βαλει πολλα παιδια στην σειρα και εχω παντα απαντησεις/links ετοιμα:P
Oσο για την απαντηση ναι,στην εβαλα στο thread...να παρω κι ενα postXDXD
Καλο ξεκινιμα,πες αποψεις που και που;)
Aug 10 2008 22:59
iristella → Orion19
Ναι οντως ειναι πολυ ωραιο το Opening....... ΠΟλυ χαρουμενο.... Μου φαινεται την καλυτερη μουσικη εχει αυτο το ειδος...... Και το Loveless ειχε απιστευτο opening Και ending....... Τωρα ειμαι στο δευτερο...... Καλα ο Usagi του την πεφτει στην ψυχρα εντελως.......
Aug 10 2008 22:59
Ash_Pokemaster → Whitelighter
ΒΛΑΚΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ COMMENTS ΜΟΥ. [img]http://messenger.msn.com/MMM2006-04-19_17.00/Resource/emoticons/angry_smile.gif[/img]
Kala ta elega :nanana; :nanana:
Aug 10 2008 22:53
Orion19 → iristella
Μετά απο τα end credits ενός επεισοδίου, του κάνει ένα μεγάλο νούμερο "τιμωρίας" ο Usagi που σε κάνει να λες "Καλά να πάθεις αφού παραπονιέσαι συνεχώς!" Θα δείς. Μεγάλο γέλιο.
Μη τα ξεχνάς αυτά αλήθεια γιατί μερικά έχουνε σημαντικά πράγματα που συνδέουν με το επόμενο επεισόδιο και άλλα είναι hilarious!
Λέγε μου όταν βλέπεις κάποιο, να το βλέπω και'γω που τα έχω και θέλω να τα ξαναδώ.:Blissfull:
Σ'αρέσει το Op; Πολύ ωραίο τραγουδάκι.
Aug 10 2008 22:52
Spyko_D_Psycho → dEAth_nOtE_L
dude!!! polu kala ta sketch s!!!
3ereis, eimai noob melos k dn 3ero tpt apolutos...
paizei n me voh8hseis?????
arxika an boreis pes m pos na kano upload dika m sketch.....
plzzzzz
Aug 10 2008 22:44
QueenofHearts → himawarinosekai
[U][/U]Bernard Black makes me want to drink red wine all day whilst smoking! lol..
Aug 10 2008 22:40
iristella → Orion19
Θα την συνεχισω........ Πλακα φαινεται να εχει.... Ο Misaki προς το παρον εχει πολυ γελιο. Τον κανει οτι θελει ο αλλος κυριολεκτικα..... Μου αρεσει που φωναζει και δηθεν εντρομος.... Matte!!! και απο την αλλη εχει κοκκινησει σαν παντζαρι.......hahahh τελειως τραβατε* με και ας κλαιω.... [COLOR=white](αντικαθιστας με ρημα της επιλογης σου XD)[/COLOR]
Aug 10 2008 22:27
himawarinosekai → QueenofHearts
Είδα το πρώτο από Black Books! Θα το δώ κι αυτό και το ΙΤ! doumooo! Δε σχολιάζω την καινούρια profile picture hahahaha!!!
Aug 10 2008 22:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed