Jump to content

Community Status Updates

Photo

LucyBR → red pyramid

that's why i was shocked!!! oO like "omg, that happened too in this life..." :pp aaaaaaand you posted Kira-sama too!!!!!!! nyaaaaaaa!! :wooi2::wooi2:
Aug 11 2008 01:46
Photo

LucyBR → Kon_Okami

lulz! :p "giving kudos" is a praising remark or a sign of approval or something along those lines.. XD u earned'em boy!! =w=b hehehe! should have guessed..:p u're a TYPE-MOON fanboy after all ;33 didn't know u like Ilya tho.. way to go dude!! ^^ i love her! my first ava in this forum was an Ilya one! :3 *gives Konata's rare ecchi pics in approval*
Aug 11 2008 01:44
Photo

psofia → Zoro

Όχι ακριβώς...! :Δ
Aug 11 2008 01:41
Photo

red pyramid → LucyBR

Oh yes, I posted Kaori Yuki. But that's goin' to happen once in a lifetime :P:P:P
Aug 11 2008 01:36
Photo

Zoro → Megi ♥

Χμμμ το παντα με φιλους ειναι εγγυημενο,δεν νομιζω να ερχομουν ποτε μονος:P Παντως ναι,πλακα θα χε να δω κι εγω μαζεμενους otaku γιατι μεχρι τωρα μονο online τους εχω δειXDXD Βtw,AS group???:hmmm: [sorry για την ασχετοσυνη:P] OK μου λυσες την απορια λοιπον,θα το χω υποψην,thankies:ureshii: Οσο για την αργοπορια μην σ'ανυσηχει,οποτε μπορεις απαντα:gotit:,δεν ηταν δα και κανενα σημαντικοτατο ζητημαXD Arigatou και παλι^^
Aug 11 2008 00:43
Photo

psofia → Zoro

Μπράβο είσαι ξύπνιος εσύ! :Ρ
Aug 11 2008 00:15
Photo

Megi ♥ → Zoro

Zoro τα meeting είναι πάρα πολύ ωραία και πέφτει πολύ γέλιο πρέπει να έρχεσαι και εσύ που και που δεν πρόκειται να το μετανιώσεις :congrats: Έχω πάει αρκετές φορές και πάντα με φίλους, δεν ένιωσα καθόλου άβολα στην πρώτη μου συνάντηση το κάθε άλλο πετούσα από την χαρά μου :hahaha: δεν είχα ξαναδεί από κοντά τόσους πολλούς otaku μαζευμένους σε ένα μέρος :nanana:(ασε που γνώρισα το AS group από κοντά :joyful:) sorry for the late reply :emptyonexg1:
Aug 11 2008 00:09
Photo

Anyparktos → Neochaos

Τελικά τζάμπα σου στειλα pm φίλε δεν θα μπω στην αλυσιδα...Thanx anyway.
Aug 10 2008 23:51
Photo

Orion19 → Zoro

Να απαντήσεις. Μην αφήνεις μια κυρία να περιμένει. Ειδικά αυτή τη κυρία.
Aug 10 2008 23:48
Photo

SirJim → ichigo13

Πως δεν είχαμε...... Θα τα διαβάσεις και θα μου πεις μόνος σου..!!!
Aug 10 2008 23:44
Photo

Zoro → Orion19

Ναι ρε εννοειτε πως το αξιζες,τωρα που το πες το θυμιθηκα...απλα ξερεις ποιο ειναι το θεμα??? Οταν ειμαι μισονυσταγμενος εχω πληρη επιγνωση των γεγονοτων και του τι γραφω και γενικως δεν αποσυγκεντρωνομαι ευκολα,απλως την αλλη μερα μετα δεν θυμαμαι πολλα:P Οπως τωρα εδω!!! Αλλα κατα τ'αλλα εσκισε η περιγραφη σου...αντε κι εγω πρεπει να απαντησω στην iri καποτε!!!XDXD
Aug 10 2008 23:42
Photo

Zoro → sintar

Ναι γυρω στις 20 πρεπει να ναι,αλλα μεχρι να φτασεις στο σημειο που ειμαστε τωρα θα σου παρει αρκετο καιρο...σκεψου οτι το manga βγαινει απο το 1989 αν θυμαμαι καλα και ακομη εχει πολυ ψωμιXD Πορωσου εσυ και ασ τα υπολοιπα παντως:thumbup:
Aug 10 2008 23:40
Photo

Orion19 → Zoro

Για το post στο The Dark Night για τους 2 Joker. Χα χα χα, το έδωσες μισοκοιμισμένος; Σίγουρα το άξιζα;:hahaha:
Aug 10 2008 23:37
Photo

sintar → Zoro

ενα τον μηνα??ελπιζω να εχει πανω απο 20 σελλιδες τουλαχιστον... anywayz..αμα χρειαστω κατι θα σε ρωτησω!!!
Aug 10 2008 23:35
Photo

Zoro → Orion19

Nα σου πω επειδη εδωσα πολλα rep χτες,μου θυμιζεις σε ποιο post στο δωσα??? Gomen τα χω χασει λιγο,στο δωσα και πρωινιατικαXDXD
Aug 10 2008 23:34